Hayatım başım ağrırsa dururum sadece biliyosun sen😁😁🤗🤗😛😛😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Başın ağırsa ben masaj yaparım geçer ☺️☺️☺️Hayatım başım ağrırsa dururum sadece biliyosun sen😁😁🤗🤗😛😛
Neden ki sarı sevilmez mi hiçç 🥰😎 aslında sarı gibi turuncuya yakın bir renk bence görseniz seversiniz 😉😉🥰🥰🤗🤗Sarı sevmiyorum 😒
Bence siz odanın rengine değil de sonuça odaklanın 😉😉🤣🤣🥰🥰😎😎Sarı sevmiyorum 😒
Turuncuyu severim o olur. Turuncu çoraplarımla kombin yaparız 😎🤣🥰Neden ki sarı sevilmez mi hiçç 🥰😎 aslında sarı gibi turuncuya yakın bir renk bence görseniz seversiniz 😉😉🥰🥰🤗🤗
Hahaaa bence harika bir kombin olur turuncuyu çok severim 🥰🥰🥰😎😎🤣🤣Turuncuyu severim o olur. Turuncu çoraplarımla kombin yaparız 😎🤣🥰
Ben de çok seviyorum. Güzel bir uyum olur 🥰🥰🥰Hahaaa bence harika bir kombin olur turuncuyu çok severim 🥰🥰🥰😎😎🤣🤣
elbet yakalarım seni.önce cefa sonra sefa 😀😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Tamda köşesin🤣🤣😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Yaaaa neden ama 🤗🤗 tamam işte İzmir'e gel ozaman 🤭🤭😎😎🥰🥰🤗Kötüsün sen darıldım sana 🥺 canımı çektirip çektirip duruyorsun ☹️😭
Tamam yaparız ozaman bende giyerim turuncu çorap 🥰🥰🤗🤗Ben de çok seviyorum. Güzel bir uyum olur 🥰🥰🥰
Cefa çekmeden sefa olmaz çok iyi bilirim 😉😉🥰🥰elbet yakalarım seni.önce cefa sonra sefa 😀
Aaaa aklıma giriyorlar 😭🤣🤣🤣Tamam yaparız ozaman bende giyerim turuncu çorap 🥰🥰🤗🤗
Cefa çekmeden sefa olmaz çok iyi bilirimelbet yakalarım seni.önce cefa sonra sefa 😀
Dur köşeyi döneyim bariiii bekle 🤣🤣🤣🤭🤭🥰🥰😎😎Tamda köşesin🤣🤣
Hımmm en sevdiğim 😎😎🥰🥰🥰 dur orda kal geliyorum bekle 🥰🥰🥰😎😎🤭🤭çok soft saçlarını okşaya okşaya gözlerine dalıp öpüşmelerin hakimiyetinde hayal ettim seni
Aaaaa kim onlar 🤣🤣🤣🤭🤭😎😎çıkın @gunesyigit aklından lütfen 🤣🤣🤪🤪😎😎Aaaa aklıma giriyorlar 😭🤣🤣🤣
İzmir'den duydum sesinizi 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰🤪🤪
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗
Çıkın aklımdan @Cansel Ulusoy hanım. Siz ve turuncu çoraplarınız 😏😎Aaaaa kim onlar 🤣🤣🤣🤭🤭😎😎çıkın @gunesyigit aklından lütfen 🤣🤣🤪🤪😎😎
Ya da çıkmayın 😘😏😎Aaaaa kim onlar 🤣🤣🤣🤭🤭😎😎çıkın @gunesyigit aklından lütfen 🤣🤣🤪🤪😎😎
Tmmm bekliyorumm😁😁😁Dur köşeyi döneyim bariiii bekle 🤣🤣🤣🤭🤭🥰🥰😎😎
kör ebe oynayabiliriz😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Ama bir türlü çıkmıyor duuuuu🤣🤣🤣🤗🤗😎😎Çıkın aklımdan @Cansel Ulusoy hanım. Siz ve turuncu çoraplarınız 😏😎
Bencede hiç gerek yok 🥰🥰😎😎🤣🤣Ya da çıkmayın 😘😏😎
Hahaaa tamam orda dur 🤣🤣🥰🥰Tmmm bekliyorumm😁😁😁
Neden olmasın 😎😎🥰🥰🥰kör ebe oynayabiliriz
ilk ebe kim olacak zuhahahNeden olmasın 😎😎🥰🥰🥰
Her türlüsü sen oynanır 🥰😍😘😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Ben olmam bananeee 🤣🤣😎😎🤗🤗ilk ebe kim olacak zuhahah
💋💋💋💋💋💋Her türlüsü sen oynanır 🥰😍😘
efsane güzellik😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Tarkan'ın bir şarkısı var bebeğim yakalarsam mucuk mucuk anladın senn😃😃👀👀🙈🙈🙈🤫🥰😎🤣Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen🤣
Alan dar bebeğim duvara çarparsa ne olucak nasıl yakalıcaksın beni 🤣🤣☺️☺️ama istersen oynayalım 🤣🤣😎😎@Cansel Ulusoy sarı odada körebe oynamak daha güzel olur 🤪🤪🤪
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Önün arkan sağın sobeeee
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋efsane güzellik
Hahaaa yakalarsan beni...🤪🤪🤣🤣🥰🥰Tarkan'ın bir şarkısı var bebeğim yakalarsam mucuk mucuk anladın senn😃😃👀👀🙈🙈🙈🤫🥰
Hadi dur o sarı odalarda durabilirsen 🤣🤣🥰🥰💕💕Ama sen benim hayatımdan gidemezsin 😊
😘😘😘😘😘 Yakalarımmmmmmmm bırakmammmm 😘🥰😍 sabahlar olmasın 🤫🤫🙈Hahaaa yakalarsan beni...🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Şuan çok korktum 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪🤣🤣🤣😘😘😘😘😘 Yakalarımmmmmmmm bırakmammmm 😘🥰😍 sabahlar olmasın 🤫🤫🙈
Korkma bunla alakalı da bir şarkı var bebeğim acısada öldürmez 🤣🤣🤣🤣😂🙈🙈🙈🙈😘🥰🥰😍Şuan çok korktum 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪🤣🤣🤣
Bu olmadı ya dar ise çarpışırız aaaa ne güzel çarpışmakda iyi 😜😜😜Alan dar bebeğim duvara çarparsa ne olucak nasıl yakalıcaksın beni 🤣🤣☺️☺️ama istersen oynayalım 🤣🤣😎😎