süt istiyorum : ) )😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
şarap hangi markaydı ? şaka şaka tabi ki şarap değil hahaha😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
Şarapı yukardan aşağı yavaş yavaş dökeçeksin oooofffff bak çook kötü oldum😂😂😂😂🫢🫢😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
şarap bahane memişler şahane😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
Offfff ne içerim o şarapları ve seni nasıl nasıl s…. ❤️😈🫦😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
Şarapları memişlerin arasından döküp aşağıdan içmek en iyisi 👅👅👅😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
Merak ettim nasıl bir yöresel yemek bu 🤣🤣🤣🤣dur bakıp geri gelicem 🤣🤣🤣Yozgatın yöresel yemeği arabaşı çorbası geldi aklıma 🙈🙈
Tabiki karar sizin hangisini isterseniz 🥰🥰🤣😎😎Şarap iptal diğerini rica edebilir miyim=)
Her zaman 🤣🤣🤣🥰🥰Memelere özgürlük 😍🤤
Merak uyandırmak gerek 😉😉🥰🥰🤣aşağının ne günahı var sürekli sansür uyguluyorsun
Süt uykunu getirir bebegim 🤣🤣🤪🤪😎😎🥰🥰🤭🤭🤭eminmisin 🤣🤣Alkol kullanmadığım için şarabın yanındakinden içerim. O da sarhoş eder
Senin kollarında uyumak kadar başka güzel birşey var mı ?Süt uykunu getirir bebegim 🤣🤣🤪🤪😎😎🥰🥰🤭🤭🤭eminmisin 🤣🤣
Hiç zorlanmadım😅, memişler tabi ki de 😍😘😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣
Hamuru sosa batırıp süpürge makinası gibi içine çekiyon nerden aklıma geldiyse 😂😂🙈Merak ettim nasıl bir yöresel yemek bu 🤣🤣🤣🤣dur bakıp geri gelicem 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣süt istiyorum : ) )
Bende seni severim 🤗🤗🤗Resimdeki şaraplardan ikisinide içebilirim
Ben hem kırmızı hem beyaz şarap severim.
Hele hele memişler de sahibi gibi şarap misali olunca gelde içme şeklinde olurum.
Çekende iyi çekmiş tebrik etmek lazım.💋
Markanın ne önemi var 🤣🤣🤪🤪🥰🥰şarap hangi markaydı ? şaka şaka tabi ki şarap değil hahaha
Sanki süt biraz daha lezzetli gibi 🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭Her ikiside olabilir 😄
Hangisi daha lezzetli ise
Heryer şarap olucak 🥰🥰🤣🤣🤣Şarapı yukardan aşağı yavaş yavaş dökeçeksin oooofffff bak çook kötü oldum😂😂😂😂🫢🫢
Teşekkürler bebeğim 💋💋💋şarap bahane memişler şahane
💋💋💋Offfff ne içerim o şarapları ve seni nasıl nasıl s…. ❤️😈🫦
Bende aynı fikirdeyim 🥰🥰😎😎🤣🤣Memiş olduktan sonra, başka birşeye ihtiyaç yok ki
Üç şık yok ama ikisinden birisi olmalı 😉Üçüncü şık?
Sol elindeki şarap senin, sağ elindeki benim. Memişlerini seyretme ve öpme hakkı benim
Ben dökerim sen içersin bebeğim 😁😁🥰🥰Şarapları memişlerin arasından döküp aşağıdan içmek en iyisi 👅👅👅
Bence yokkkk😉😉🥰💋💋Senin kollarında uyumak kadar başka güzel birşey var mı ?
Hahaaaa net cevap değil mi 😉😉🥰💋💋Hiç zorlanmadım😅, memişler tabi ki de 😍😘
Sen seversin😂Heryer şarap olucak 🥰🥰🤣🤣🤣
Uzun makarnayı yerken içimize çektiğimiz gibi mi 🤣🤣🤭🤭🥰🥰🤭🤭Hamuru sosa batırıp süpürge makinası gibi içine çekiyon nerden aklıma geldiyse 😂😂🙈
Tamam olur anlaştık 🤗🤗Şarap bırakır orada memişlerden içerdim 😁
Evet 🙈🙈Uzun makarnayı yerken içimize çektiğimiz gibi mi 🤣🤣🤭🤭🥰🥰🤭🤭
Yok aslında alkole çok aram yok ben o an evin kirlendiğini düşündümde 🤣🤣🤭🤭Sen seversin😂
Beraber makarna yiyelim miiii 🤣🤣🤭🤭🤪🤪🤪🥰Evet 🙈🙈
Hiç sormicaksın sandımBeraber makarna yiyelim miiii 🤣🤣🤭🤭🤪🤪🤪🥰
Ben sordum da sen kabul eder misin öyle içine çekerek makarna yemeği 🤭🤭🤣🤣🤪🤪🥰🥰 şımarıklık yaparak makarna yiyebiliriz 🤣🤣🥰🥰🤭🤭Hiç sormicaksın sandım
Deli yaaaa😂😂😂Yok aslında alkole çok aram yok ben o an evin kirlendiğini düşündümde 🤣🤣🤭🤭
Başta biraz utangaçlık yaşayabilirim sonra alışırım. En kısa zamanda makarna yemeğe geleyim ben en iyisi çok merak ettim o anki halimiziBen sordum da sen kabul eder misin öyle içine çekerek makarna yemeği 🤭🤭🤣🤣🤪🤪🥰🥰 şımarıklık yaparak makarna yiyebiliriz 🤣🤣🥰🥰🤭🤭
Evet herzamanki gibiiii🤭🤭🥰ben alıştırım seni merak etme 🤣🤣🤭🥰🥰🥰hahaaa işte bende ondan dedim yaa halimizi merak ediyorum bende 🤣🤣🤣🥰🥰sen yine aç kalırsın utanmaktan 🤭🤭🤣🥰Başta biraz utangaçlık yaşayabilirim sonra alışırım. En kısa zamanda makarna yemeğe geleyim ben en iyisi çok merak ettim o anki halimizi
Neyse beraber temizlik yaparız 🤭🤭🥰🥰Deli yaaaa😂😂😂
Olurrrr neden olmasınNeyse beraber temizlik yaparız 🤭🤭🥰🥰
Çok teşekkür ederim 🤗🤗 biraz minnak ama olsun 🤣🥰🥰🥰 yeter 🤭🤭🤗🤣🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım kusursuz dolgun göğüsleriniz tek tercihimdir
Yerlere dökülmesinde sorun yok🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤭🤭Şarabı yukarıdan aşağıya doğru döküp o şekilde içsek ❤️☺️
Tamam anlaştık 🤗🥰🥰😎😎🤣🤣Olurrrr neden olmasın
Amaaa ben çok utandım şuan çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗 @HAZNEDAR 💋💋💋Dünyadaki tüm şiirler sizin güzelliğinize yazılmış gibi🥰
C şıkkı bir elde kadeh diğer el memişte 🥳🥳🥳😎Kadehten şarap mı içmek istersin yoksa memişleri mi🤣