Bi çift güzel popo eşliğinde tabii 🍷Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋 Ekli dosyayı görüntüle 5742 Ekli dosyayı görüntüle 5743
İnsanın şaraptan mı başı döner yoksa bu efsanevi güzelliğin den mi tabiki eda nın muhteşem güzelliğin ☺️🧿🌸🎉Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋 Ekli dosyayı görüntüle 5742 Ekli dosyayı görüntüle 5743
olağanüstü güzellikHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋 Ekli dosyayı görüntüle 5742 Ekli dosyayı görüntüle 5743
Guzel bakan güzel düşünür...İnsanın şaraptan mı başı döner yoksa bu efsanevi güzelliğin den mi tabiki eda nın muhteşem güzelliğin ☺️🧿🌸🤩🎉
Teşekkür ederim 😇😇popo mu desem kalça mı desem ne desem az kalır gibi.. son zamanlarda gördüğüm en güzeli
Çok mersi 🙏🙏🙏olağanüstü güzellik
Hayatımda ilk defa çok yanlış yerde bulunduğu için bir kadeh şaraptan nefret ettim 🥰🥰🥰
Güzel iltifatınız için çok teşekkür ederim 🤗🙏😇benim gözler bozuldu galiba..
şarap falan göremiyorum.. sadece harika bi kadın var fotolarda🧐🧐
Çok teşekkür ederim 🤗😍Şarap bahane , kalçalar şahane 😍😍
Bak şimdi çok üzüldüm 😔😔😔Buralara ilk girdiğin anlar seninle görüşmek için çok uğraştım ama yaşa takıldım. Bu zamana kadar dürüst davrandığım için hiç pişman olmamıştım.
Yıllandıkça değerin artıyor ❤️💣💋Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋 Ekli dosyayı görüntüle 5742 Ekli dosyayı görüntüle 5743
Çok teşekkür ediyorum 🙏🙏Yıllandıkça değerin artıyor ❤️💣💋
Kırmızı şarap en sevdiğim❤️Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
ohoooo !! bütün çakkk-kallar burada toplanmış, arda, moria, kingcrimson, alpi ... ne biliim yani, şarap mı içiceksiniz naapıcaksınız ağnamadım bi ... biri de yaşa takıldım demiş, anaaa napıcaz şincik... neyse çiçeğimiz burnumuzda bizim, sıkıntı yokk
ya hocam ben ters anladım ... ben giderken sen dönüyodun, tamamÜstadım o çiçek burunda değil aslında ama neyssseeee 🤣🤣🤣
ben sana vereyim kaç yaş lazımsa evlat .... dert ettiğin şeye bak, zaman senin lehine çalışıyo ...Hocam mahkemeye gidiyorum yaşımı büyütmeye 2 yaş eklesek tamamdır
wow diyorum süperHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Hic aklimda yoktu mecburen şarap içilecek artık 😋😋Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Şaraptan çok daha iyi gelen şeylerde war eda hanımmm😈😋😋😋🍑🙊😘Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Bir yudum şarap, bir yudum Eda🥰Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Çok saxyHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Bana ilaç iç diyen ergen @Alpi1907 nin gözleri bozulmuşmuş 😁😁benim gözler bozuldu galiba..
şarap falan göremiyorum.. sadece harika bi kadın var fotolarda🧐🧐
Üstad benzetmeyi beğendim 👏👏Iıhhh!! Bilmiyorsun sen doğal olarak baby..😉
"Her gün bir iki doz Eda'ljin iyi gelir..😋😋😋
gözlerim güneş gibi paralayan @EDA hanıma bakınca bozuldu
İhtiyar 🤔
Acaba hangisi kafayı iyi yapar bilemedim😋😋😋😘😁Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Sizi hatırladım oral sevensiniz dimi 🤪🤪Kırmızı şarap en sevdiğim❤️
Denemek lazım 😊😊😊Şarabın yanında bu güzel kalçalar daha bi iyi gelir
Evet o benim😜🤩😍😍Sizi hatırladım oral sevensiniz dimi 🤪🤪
Denemek lazım 😊😊😊
@Avtandil sizden bahsetti görüşmek üzere 🥰🥰Evet o benim😜🤩😍😍
Aynı kadehten beraber şarap tadalım 🤭🤭Kadehinde şarap olayım
Herzaman 😍😍En kısa sürede
Harikasın 🥰😘Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Teşekkür ederim 🥰Harikasın 🥰😘
Bence de 😜😜Tekrar görüşmek farz oldu
şarap en sevdiğimHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Tadın da bende severim 🤭🤭şarap en sevdiğim
Şarap kadehi çok güzelmiş tebrikler 🎉Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Teşekkür ederim 🍷🍷🍷Şarap kadehi çok güzelmiş tebrikler 🎉
Şarap ve sen demeyi çok isterimmmm🍑😋🍷😋😘😘😈😈🔥🔥Her akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Çok teşekkür ederim 🥰😘Çıldırtıcı bir güzellik nu😍
Bu enstantaneler beni bir sanat galerisinde hissettirdi @EDA nefes dahi almadan saatlerce seyredilecek bir güzellikHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Şarap ve @EDA birbirini tamamlayan en iyi ikiliHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Teşekkürler 🥰Şarap ve @EDA birbirini tamamlayan en iyi ikili
Kırmızı şaraptan daha güzel olan bişey varsa o da sensinHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Sarhoş olmamak şartıyla 😊her akşam votka, rakı ve şarap bir de Eda diyorum o zaman
@ironman3555 teşekkür ederim 🥰Kırmızı şaraptan daha güzel olan bişey varsa o da sensin
merhaba eda hanimHer akşam bir kadeh şarap kalbe iyi gelir 💋💋
Görüşmek dileğiyle 🥰İç gıdıklayıcı. Birgün tanışabilmek dileği ile 🔥
Bir gün gerçeğini de görmeniz dileğiyle 🥰hergün girip bu popoya bakmadan güne başlayamaz oldum..