Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Ekli dosyayı görüntüle VID-20240120-WA0031.mp4
Ekli dosyayı görüntüle VID-20240120-WA0031.mp4
Moderatör tarafında düzenlendi:
Dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemedim 😘🙈❤️Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Off bebeğim ben çok fena oldum. Beynimde dönüp duran görüntüden sonra nasıl işe konsantre olacağım bilemiyorum. ❤️🔥❤️🔥💋💋👅👅Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Ekli dosyayı görüntüle 17926
DİKKAT BAGIMLILIK YAPIYOR 😍😍😍Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
MükemmelSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Bu soğukta içimizi ısıttın demiyecegim yaktın canım şimdi yanımda olup öpmek öpmek öpmek vardı ❤️❤️💕💕🫶🫶Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Kendim biran o parmaklar ının yerinde sandımSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Esmer bombam yine yapmışsın yapacağını tek kelime ile harika bişeyin anlatmaya gerek yok ortada ama şu Bi gerçek yaşamak tatmak lazım 🥰🥰🥰🤪Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Bombaaaaaaa gelmis 💯💯💯Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Çok hoş, müzikde harika olmuş @Bahar 👏👍Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Çok ateşli, nutkum tutuldu, muhteşemsin prensesSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Balkutusu @BaharSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Wow aşırı iyi🔥Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
inanılmaz , muhteşemSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
dünyanın en güzel kadınıSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
👏👏👏👏👏👏😋Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Keyfin bol olsun Baharciğim 🙈🥰Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Offf offf aman aman ne güzel bir şey o öyleSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Sansürsüz olsa da kalbi sağlam kişiler ancak seyretmeli 🤣Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
çok etkileyiciSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Bir şeftali gördüm sanki hemide tüysüzünden. Bol sulu offff ne diyorum ben şimdi kendimi kaybettim orası burası şurası neresi nerdeyim yanıyorum söndürenim yok offfff🤪🤪😛😛🤗🤗❤️❤️Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
❤️çok etkileyici
Tam bu pozisyonda o güzellikle tek vücut olduğum misyoneri hatırladım da... Mükemmel bir detaysın @BaharSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Yürek dayanmaz tahrikten ceza alman gerek🍑❤Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Sansürlü sansürsüz her haliyle süpersin sevgili Bahar hanımcığım. Şuan orada olup kafamı yaslayıp bütün sitresimden arınasım geldi 🎈Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
tşk ederim hayatımSansürlü sansürsüz her haliyle süpersin sevgili Bahar hanımcığım. Şuan orada olup kafamı yaslayıp bütün sitresimden arınasım geldi 🎈
neden olmasın ❤️
😂🥰🥰🥰Kendimi loopa aldım, çıkamıyorum 😇
her zaman bilirsin devamı da gelcek❤️Yaktın erittin yine bizi güzellik 😘😘😘
bence geç bile kaldınız bekleniyorsunuz❤️en yakın zamanda yolumuz anadolu tarafına düşecek belli oldu 😄
❤️Danke,schön.
diğer pemboşlardan da özellikle Marinadan bekliyoruz.
😂😂😂❤️Dilim tutuldu ne diyeceğimi bilemedim 😘🙈❤️
Yanii video da böyle ise gerçekte nasıl olur bilemedimmm 🙈🙈🙈🙈🙈♥️🔥🫶💐
bilmem sence🥰🤗🤗Yanii video da böyle ise gerçekte nasıl olur bilemedimmm 🙈🙈🙈🙈🙈♥️🔥🫶💐
İnşallah kısa bir süre sonra göreceğim ama bakalımmm nasılmış bence görünen den daha güzell aklımdan çikolata sürtmek vardı ama o çikolatadan da tatlıdır çikolataya gerek yok gibi geliyor bana bilemedim ♥️♥️😘😘😍😍🥰🥰bilmem sence🥰🤗🤗
❤️❤️🙏İnşallah kısa bir süre sonra göreceğim ama bakalımmm nasılmış bence görünen den daha güzell aklımdan çikolata sürtmek vardı ama o çikolatadan da tatlıdır çikolataya gerek yok gibi geliyor bana bilemedim ♥️♥️😘😘😍😍🥰🥰
Elinin dolaştığı yerde dilimin dolaşmasını ne çok isterdim.👅😛Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Amanın aman harika ötesi 🔥❤️💋👅Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Tadını özledim 😋😋Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
ates ediyorsunuzSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
❤️Buradan sonra diyecek laf kalmadı güzellik 🥰
Hımmm👅😋😋😋🍑neden olmasın ❤️
❤️Hımmm👅😋😋😋🍑
Ben de tşk ederim sonuna kadar izlediginiz için🥰🥰Bu kadar insana tek seferde kalp muayenesi yaptığınız için tebrik ederim..😍
Gerçekten etkileyiciSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
tşk ederim❤️👅Gerçekten etkileyici
😂😂😂içine girdim videonun
tşk ederim❤️@Bahar hanım , günüm aydınlandı sayenizde ateş seviyem yükseldi, tek kelime ile kusursuzsunuz
🥰🥰Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
bencede tatlm👅Çok tatlı duruyor bi tadına bakmak lazım😍
❤️Nefes kesici 😍😋🔥
👅👅🤗Her zamanki baal dök yala kıvamında
her zamanki gibi💕😂Bombaaaaaaa gelmis 💯💯
oh my fireSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
🔥🔥🔥oh my fire
Evet nezdimde farkindalik yarattiginiz muhakkak 🔥🔥her zamanki gibi💕😂
❤️❤️Evet nezdimde farkindalik yarattiginiz muhakkak 🔥🔥
❤️🔥Buna gerçekten yorum yapacak durumda değilim, ne desem az gelir, nutkum tutuldu, sadece bal dök yala 👅💦
🔥❤️❤️Off bebeğim ben çok fena oldum. Beynimde dönüp duran görüntüden sonra nasıl işe konsantre olacağım bilemiyorum. ❤️🔥❤️🔥💋💋👅👅
Leziz duruyorrrr 🤤🤤Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
öyledir hayatım tadından vazgeçilmez❤️🔥Leziz duruyorrrr 🤤🤤
❤️🔥❤️🔥❤️🔥Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
❤️🔥🔥🔥🔥🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Ben bi coraspirin alıp geliyorumSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
Şimdi tam orda olup bu anı yaşamak ne dayanılmaz olurduSansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️
🥰🥰Ben bi coraspirin alıp geliyorum
❤️🥰Şimdi tam orda olup bu anı yaşamak ne dayanılmaz olurdu
tşk ederim🙏DİKKAT BAGIMLILIK YAPIYOR 😍😍😍
Tadını alan vazgeçmiyor Beyler 😘
Sansürsüz istiyordunuz buyrun beyler yorumları ve begenileri görelim💣💣💣💣❤️