Onaylı Referans Sakın gitmeyin 😁

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
14,582
İyi akşamlar herkese aslında bu referansı çok açmak istemiyordum çünkü bu güzelliği kimseyle paylaşmak istemiyorum.Ben zaten çoğunlukla haftada 3 kere görüşmeye gidiyorum sağolsun bana geç saatlerde zamanını ayırıyor.Zaten Marinaya gidenler bilir onun hanımefendiliği-sohbeti-ağırlaması ve o kusursuz ikramları…Gelelim yatağa onu da bilenler bilir 10/1000..Kendisi tam bir sarışın kelebektir..Marinacım herşey için çok teşekkür ederim çok öpüyorum seni en güzel yerinden 😁 Çok özelisin 🖤🤍

Durum
Sosyal Coin
2,071
başlığı okuyunca bir an titredim neyse ki nedenini referansı okuyunca anladım 😅😅😅 paylaşım için teşekkürler 🙏

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Marina ve Ens5858
Durum
Sosyal Coin
21,138
Tanıtım Konusu Referansları
İyi akşamlar herkese aslında bu referansı çok açmak istemiyordum çünkü bu güzelliği kimseyle paylaşmak istemiyorum.Ben zaten çoğunlukla haftada 3 kere görüşmeye gidiyorum sağolsun bana geç saatlerde zamanını ayırıyor.Zaten Marinaya gidenler bilir onun hanımefendiliği-sohbeti-ağırlaması ve o kusursuz ikramları…Gelelim yatağa onu da bilenler bilir 10/1000..Kendisi tam bir sarışın kelebektir..Marinacım herşey için çok teşekkür ederim çok öpüyorum seni en güzel yerinden 😁 Çok özelisin 🖤🤍
Canım çok tşk ederim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler 👏

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.