Duyuru Sahte hesap

Durum
Sosyal Coin
24,970
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba arkadaslar😉

Kuşlu sitede bilmediğim, tanımadığım ve hiç bir şekilde alakam olmayan vatandaşlar sadece forumlarda olan fotoğraflarımın çoğu ile profiller açıp kullanmaya başlamışlar. Bayan arkadaşım resimler size ait değil dedigindede tehdit edici mesajlar atmışlar.

Asla kuşlu sitede bir hesabım yoktur!!! Sadece bu bilinsin diye ( dolandırıcı olma ihtimalleri çok yuksek) bu paylaşımı yapıyorum. Herhangi bir sorumluluk asla kabul etmiyorum💁‍♀️

Son düzenleme:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Valla benlik sıkıntı yok ama inşallah kimse aldanmaz 🤭
Aynen bence sen bir hesap aç ordan bi duyuru yap istersen ; tabii kendi tasarrufun, sen daha iyi bilirsin istersen sonradan kapatırsın , bende sevmiyorum kuşlu siteyi genel olarak klavye delikanlıları , atmasyoncu tayfa , rüştünü ispat etmeye çalışan ergen tayfa vs 🤣🤣 Tabii kendini bilen insanlar üstüne alınmasın 😉

Durum
Sosyal Coin
9,689
Merhaba arkadaslar😉

Kuşlu sitede bilmediğim, tanımadığım ve hiç bir şekilde alakam olmayan vatandaşlar sadece forumlarda olan fotoğraflarımın çoğu ile profiller açıp kullanmaya başlamışlar. Bayan arkadaşım resimler size ait değil dedigindede tehdit edici mesajlar atmışlar.

Asla kuşlu sitede bir hesabım yoktur!!! Sadece bu bilinsin diye ( dolandırıcı olma ihtimalleri çok yuksek) bu paylaşımı yapıyorum. Herhangi bir sorumluluk asla kabul etmiyorum💁‍♀️
Geçmiş olsun @Cansu KAYA hnm

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Cansu KAYA
Durum
Sosyal Coin
42,982
Merhaba arkadaslar😉

Geçmiş olsun cansu hanım

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
8,999
Merhaba arkadaslar😉

Bende baktım bulamadım sıkma canını sana bişey olmasın şikayet eder kapattırırız

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
24,970
Aynen bence sen bir hesap aç ordan bi duyuru yap istersen ; tabii kendi tasarrufun, sen daha iyi bilirsin istersen sonradan kapatırsın , bende sevmiyorum kuşlu siteyi genel olarak klavye delikanlıları , atmasyoncu tayfa , rüştünü ispat etmeye çalışan ergen tayfa vs 🤣🤣 Tabii kendini bilen insanlar üstüne alınmasın 😉
Işte hiç ondan anlamiyorum😔 yatakta herşeye varım ( hard haric) 😋🤣 orası beni çok ilgilendirmiyor aslında, olduğum platformlardan meshul olduğumu düşünerek burada paylaşım yaptım. Ciddiye alıp aldanmasın buradakiler yeterli, aldanirsada sonunu düşünen kahraman olamaz der geçerim bu saatten sonra 😎 😘😘

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Grand master ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
24,970
Çok geçmiş olsun(( İnsanlar ne kadar acizleşiyor her geçen gün... Kim bilir belki senin adına ön ödeme bile istiyor olabilir.
Bu tarz durumlardan kacinilsin diye ben bilgilendirmemi yaptım, inşallah kimse inanmaz bunlara. Başka da elimden birşey gelmez malesef 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cansilver333
Durum
Sosyal Coin
8,710
Işte hiç ondan anlamiyorum😔 yatakta herşeye varım ( hard haric) 😋🤣 orası beni çok ilgilendirmiyor aslında, olduğum platformlardan meshul olduğumu düşünerek burada paylaşım yaptım. Ciddiye alıp aldanmasın buradakiler yeterli, aldanirsada sonunu düşünen kahraman olamaz der geçerim bu saatten sonra 😎 😘😘
Ben anlıyorumda gereksiz ve boş bir yer olduğunu düşünüyorum , neticede orası çobanı olmayan varsa bile binde bir uğrayan insanların ego ve şov amaçlı birbirine sardığı , sanal karakterlerin kraliçe , kral ve tanrı olduğu , Anadolu’nun bilmem hangi kasabasındaki hayatından memnun olmayan adamın klavyede aslan kesildiği boş ve hoş bi yer .Neyse çokta mühim değil kim nasıl seviyorsa ve hoşlanıyorsa devam etsin 😉

Bu arada seni hard , hard öperimm 😘😘

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
24,970
Ben anlıyorumda gereksiz ve boş bir yer olduğunu düşünüyorum , neticede orası çobanı olmayan varsa bile binde bir uğrayan insanların ego ve şov amaçlı birbirine sardığı , sanal karakterlerin kraliçe , kral ve tanrı olduğu , Anadolu’nun bilmem hangi kasabasındaki hayatından memnun olmayan adamın klavyede aslan kesildiği boş ve hoş bi yer .Neyse çokta mühim değil kim nasıl seviyorsa ve hoşlanıyorsa devam etsin 😉

Bu arada seni hard , hard öperimm 😘😘
😘😘

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhaba arkadaslar😉

Geçmiş olsun umarım sizin için de sıkıntılı bir durum olmaz😘

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
490
Sosyal medyadaki rahatlık çok ilginç ya. Sahte hesap açanın iki kez düşünmesi, kadınların gündelik hayatlarına ait sosyal medyadaki fotoğrafını cinsel içerik gibi paylaşanların üç kez düşünmesi gerekiyor. Gizli foto çekip paylaşanda oturup 10 kez düşünmeli aslında. Herkesin kafası çoookk rahat sosyal medyada, kendini anonim bulunamaz zannediyor ama tek bir şikayete bakıyor her şey :) Sonrası sıkıntı gerçekten :)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,012
Merhaba arkadaslar😉

Paylaşım ve bilgilendirmeniz için tesekkürler Cansu hanım..

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye