Bu askeri🤭🤭🤭🤭😁😋😋😋😋😋😋😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Yakışmış asker şarkısı aklıma geldi 😀😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
en büyük asker bizim asker😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Maaşallah 🌹 harikasın 😘🥰🌹💋😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Hmmm o şimdi asker canı ne ister bu güzelliğin 🤪🤪😄😄😍😍😍😘😘😘😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Çok teşekkür ederim beğendiğinize sevindim 🥰🥰🥰🥰@Cansel Ulusoy hanım , mükemmel görseller, kusursuz görünüyorsunuz
Bu askerin yolu gözlenir 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🤪🤪Bu askeri🤭🤭🤭🤭😁😋😋😋😋😋😋
Diyelim de nazar değmesin adminim 🤗🤗🤗 teşekkür ederim 🥰🥰🥰🙏🧿41 kere maşallah diyeceğiz o zaman
Teşekkür ederim 🧿🧿🧿🥰🥰🥰Maşallah
Aynen benimde bugün o şarkıyı söyledim paylaşımdan sonra 😁😁🥰🥰🤪🤪😎😎🤭Yakışmış asker şarkısı aklıma geldi 😀
Hahaaa herzaman 🥰🥰😎😎😁😁en büyük asker bizim asker
Teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋Maaşallah 🌹 harikasın 😘🥰🌹💋
Canı birşey istemiyor şafak sayıyor 🤪🤪🤪🤣🤣😁😎😎🥰Hmmm o şimdi asker canı ne ister bu güzelliğin 🤪🤪😄😄😍😍😍😘😘😘
Söylesem mi acaba 🙈🙈🤣🤣🤣06 Temmuzda İzmir'de olacak arkadaş kim 🤔
Tamam gelmezse edicem 🤭🤭😁😁🤣🤣@Cansel Ulusoy erkenden randevu talep edipte gelmeyeni forumda ifşa et 😁😁😁
Teşekkür ederim bitanemm beğendine sevindim 🥰🥰🥰Fotoğraflar 🧿🧿🧿
Neden olmasın en sevdiğim 🤭😉😉😎😎😎🥰🥰Emir erin olabilirim prenses
Ne güzel İyi ettin 🤭😎😎🤪🤪🥰🥰😀😀Aynen benimde bugün o şarkıyı söyledim paylaşımdan sonra 😁😁🥰🥰🤪🤪😎😎🤭
41 kere maşallah diyeyim 41 kere öpeyim o halde ❤️💋😈😍🔥😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Immmmmmmm ne yapmak lazımmmmm o zaman🤣😘😘😘Bu askerin yolu gözlenir 🤣🤣🤣🥰🥰🥰🤪🤪
en sexy komutan😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Seni eken hayatının hatasını yapar 😜😜Söylesem mi acaba 🙈🙈🤣🤣🤣
Tamam gelmezse edicem 🤭🤭😁😁🤣🤣
Teşekkür ederim bitanemm beğendine sevindim 🥰🥰🥰
🥰💋❤️😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
o şimdi asker canı neler ister😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Hayırdır kardeş ne patlamasıo zaman kaldı 39...
büyük patlamaya az kalmış.. 🤪🥰😍🤣
büyük patlama... dünya yeniden oluşcak...Hayırdır kardeş ne patlaması
Hertürlü oluşuma razıyız bakalım ne olacak, ekersen @Cansel Ulusoy seni parçalar 😜büyük patlama... dünya yeniden oluşcak...
emir erin olabilirmiyim prenses🤣😍😘😘😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
çarpar çarpar...Hertürlü oluşuma razıyız bakalım ne olacak, ekersen @Cansel Ulusoy seni parçalar 😜
Ozaman hemen Cansel seni bekler 🤣🤣🥰🥰O şimdi asker canım Cansel ister 😂😘
Sen etrafında dön bebeğim selam vererek 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤭🤭Ne tarafa selam durup tekmil veriyoruz hahaha masallah güzelime 😘🧿
Ben hep iyi şeyler ederim 🤪🤪🥰🤣🤣Ne güzel İyi ettin 🤭😎😎🤪🤪🥰🥰😀😀
İnşallah 41 kerede bitmemmm🤪🤪🥰🤣🤣🤣 öpmekten🤪🤪🤣🤣41 kere maşallah diyeyim 41 kere öpeyim o halde ❤️💋😈😍🔥
Şınav çekmek gerek bence 🥰🥰🤪🤣🤣Immmmmmmm ne yapmak lazımmmmm o zaman🤣😘😘😘
Aaaa kim ki ooooen sexy komutan
Sen şınav çekme kıyamam sen bana şiir yaz bitanemm 🥰🥰Komutanım emredin şınav çekeyim.
Bende öyle düşünüyorum 🤣🤣🤣Belkide asrın hatasını yapar 🤪🤪🤣🤣🤣Seni eken hayatının hatasını yapar 😜😜
❤️❤️❤️❤️❤️
Zaman daralıyor @Alpi1907 🥰🥰😎😎🤣🤣o zaman kaldı 39...
büyük patlamaya az kalmış.. 🤪🥰😍🤣
Şınav çekmek ister 🥰🥰😎😎🤣o şimdi asker canı neler ister
Bana tuzak mı kuracak yoksa @Alpi1907 🤣🤣🤪🤪🥰🥰Hayırdır kardeş ne patlaması
Dünya yi yeniden yapcaz 🤪🤪🤣🤣🥰🥰büyük patlama... dünya yeniden oluşcak...
Düşünsene gerçekten de ekiyormuş beniii🤭🤭🤣🤣🤣 alahhh işte ozaman yandın @Alpi1907 bebişkommm işte ozaman yerim seni 😎😎🤪🤪🤣🤣🤣ben İstanbul'a gelirim 😎😎😎🥰🥰🤣🤣🙈🙈Hertürlü oluşuma razıyız bakalım ne olacak, ekersen @Cansel Ulusoy seni parçalar 😜
Neden olmasın çok sevinirim bebeğim 🥰🥰🥰😎😎😎emir erin olabilirmiyim prenses🤣😍😘😘
Çarparım,bölerim herşeyi yaparım sana 🤣🤣🤪🤪🥰🥰😎😎çarpar çarpar...
Aman kötü şeyler etme dengem şaşar. 🤣🤣🥰🤪🤪Ben hep iyi şeyler ederim 🤪🤪🥰🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣Şınav çekmek gerek bence 🥰🥰🤪🤣🤣
@Cansel Ulusoy !Düşünsene gerçekten de ekiyormuş beniii🤭🤭🤣🤣🤣 alahhh işte ozaman yandın @Alpi1907 bebişkommm işte ozaman yerim seni 😎😎🤪🤪🤣🤣🤣ben İstanbul'a gelirim 😎😎😎🥰🥰🤣🤣🙈🙈
ben ekersem istanbula gelceksen eğer...Düşünsene gerçekten de ekiyormuş beniii🤭🤭🤣🤣🤣 alahhh işte ozaman yandın @Alpi1907 bebişkommm işte ozaman yerim seni 😎😎🤪🤪🤣🤣🤣ben İstanbul'a gelirim 😎😎😎🥰🥰🤣🤣🙈🙈
üstadım her yıl bugün beni anarsanız çok mutlu olurum... 🤗😬Bizim için kendini feda etti genç @Alpi1907 , anısı kuşaklar boyu yaşatılacak 🙏
😁😁😁😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
Hiç affetmem bozarım dengenizi 🤪🤪🤣🤣🤣💋💋Aman kötü şeyler etme dengem şaşar. 🤣🤣🥰🤪🤪
😁😁😁🥰🥰🥰
Eywah desenize demek çekeceğim var. Amanin gari 🤣🤣🤣😍Hiç affetmem bozarım dengenizi 🤪🤪🤣🤣🤣💋💋
Belli mi olur belki gelirim 😉😉🥰🥰sebep olur diyorsun görüşmemize🤭🤭🥰🥰@Cansel Ulusoy !
@Alpi1907 seni eker sende İstanbul'a gelirsen, seni görmemize vesile olur Alpide buz gibi su içer 😜😜
Hahaaa yok sen İzmir'e gelceksin öyle dedin ama 😁😁🤣🤣ama sana göre program yapmıştım 🤣🤣🤣😎😎🥰🥰ben ekersem istanbula gelceksen eğer...
aha da ektim.. hadi koş gel.. 🤪
🤭🤭🤣🤣🤣🤣Bizim için kendini feda etti genç @Alpi1907 , anısı kuşaklar boyu yaşatılacak 🙏
O gün bugün değil dur 🤣🤣🥰🥰bana randevu verdiğin gün 🤪🤪🤣🤣🥰tobe tobeeee öyle deme 🙏🙏🤣🤣🥰🥰biz o zampara gençlere hep bağış yaparız sana birşey olmasın 🤣🤣🥰🥰üstadım her yıl bugün beni anarsanız çok mutlu olurum... 🤗😬
çelenk falan olmasın.. onun yerine genç zamparalara bağış yapın... 🙏🙏👏👏
Ama canım neden ozaman bizimkiler seni görünce ayağa kalkıyor demekki sen asker eğitimcisisin 🤪🤪🙈🙈❤️❤️🥰🥰😉😎 Cansel şimdi asker 😎😉
😉🤩 Anlayana...😁😁🤣🤣🤭🤭
gelcem gelcem..Sence @Alpi1907 İzmir'e gelmez mi 🤭🤭🤣🤣🥰🥰bence gelir 😉😉🤭umarım, inşallah 🤣🤣🤣🥰🥰gelir,gelir...