Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
@Ela_naz olurdu.Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Yaa😍😍😍@Yeşim Sezen TR de tek diyorum anlamıyorsunuz ❤️😍
Bir adaya düşseniz kimi götürürdünüz mü diye sorsak acaba ? 🔥Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Boncuk'dan bir haber var mı? Geri dönecek mi?Her ne kadar burada olmasa da forever @BONCUK ...
Sanmıyorum dostum büyük ihtimalle onu bir daha göremeyeceğiz.Boncuk'dan bir haber var mı? Geri dönecek mi?
@DURU tabiikide😋😜Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Canım😊💋
Yerim seniiii👅@DURU tabiikide😋😜
Canim ❤️
🥳🥳🥳 teşekkürler canım benim 💋
Teşekkürler balım ❤️😘
🫠🫠@DEFNE Hanım yüzde yüz.
Teşekkür ederim 😊@azraistanbul rakipsiz
Gülüşü güzel kadın @CEREN BAŞAKSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Seninle güzel geçiyor Ankara ve İstanbul 🥰😘Rica ederim efenim 😚
her gelişimde aşırı keyif alıyorum bende bunun için teşekkür ediyorum 😘
@EBRUSCRT derim 😎 😎 😎Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Beklerim❤️Gülüşü güzel kadın @CEREN BAŞAK
Bu gülüşü yakından görmeden olmaz🥰Beklerim❤
@Öykü Şanlı ve @OZGE duo su olurdu kesinlikleSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
🫶🏻🫶🏻💋🙏Tartışmasız @Marina derim ☺️
🥰🙏💕@Marina forever 🥰❤️
❤️❤️❤️Tartışmasız @Bahar derim ☺️
teşekkür ederim ZEKİCE, ne güzel bir yaklaşım 😘🌼Tereddütsüz @Daisy
@ilbige der susarımSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
😘😘😘😘Bebeğimsin 😘🖤♥️
@EDASadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
tabiki bade ve cemreSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Özge hanım olurdu benim içinSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Amaaaa seni yeriiim😍❤️
Canım komşum @Gece 😉Sadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Yerim😋😍💋Canım komşum @Gece 😉
Ben zaten bi kisiye gidiyorum @MarinaSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Tanıyamadım ,yorumda yok sizinBen zaten bi kisiye gidiyorum @Marina
Kesinlikle @Yeşim SezenSadece bir kişiye gitme hakkınız olsaydı hangi partneri seçerdiniz
Teşekkür ederim bebegim 🥰😍🤩@SineMelez i tanisaniz bu soruyu sormazdiniz
Tabiki herzaman beklerim 🤪Düşünüyorum @SineMelez hanım olur tabi kendisi de kabul ederse 😘
Memnuniyetle efendim@DURU hanım için niyetliyim bu aralar
Yaa yerim sizi🥰@Yeşim Sezen kesinlikle
Yaa🥰Kesinlikle @Yeşim Sezen
Bir erkek daha ne ister ki
ne zaman affedilecem yaYaa yerim sizi🥰
Bence de😁💋Bir erkek daha ne ister ki
Aa ne oldu hatırlamıyorum 😁ne zaman affedilecem ya
fazla ısrar diyelim ama ne yapayım sizden çok hoslandigim için fazla vaktim olmadığı için ısrar ettim bakın Diyarbakırdayim ve en az 2 ay dönüşüm olmayacakAa ne oldu hatırlamıyorum 😁