Onaylı Referans Sabina güzel vakitler

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
2,707
Sabina hanım ile ikinci kez yanyana gelişim. İlkine kendisine referans bırakamamıştım. Kendisi her zaman ki gibi çok güzel ve başaralı. Onunla geçirdiğim dakikalar hayatımın sonuna kadar aklıma kalacak türden çok güzel anılardı. Siz onunla saygı çercevesi içerisinde iletişim kurarsanız güvenin bana, size harika anılar bıraktıracaktır.

Durum
Sosyal Coin
10,473
Tanıtım Konusu Referansları
Sabina hanım ile ikinci kez yanyana gelişim. İlkine kendisine referans bırakamamıştım. Kendisi her zaman ki gibi çok güzel ve başaralı. Onunla geçirdiğim dakikalar hayatımın sonuna kadar aklıma kalacak türden çok güzel anılardı. Siz onunla saygı çercevesi içerisinde iletişim kurarsanız güvenin bana, size harika anılar bıraktıracaktır.
Sen benim tatlımsin ya:) referans için teşekkürler canım içi:))) yakışıklı:))

Durum
Sosyal Coin
22,799
Referans İçin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: SABİNA
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye