Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Masöz Ezgi
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Ezgi Hanim ile 3 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Kendisi yuzu de fizigi de gayet guzel bir kadin. Bulundugunuz ortamdan memnun olmaniz icin epey caba sarf ediyor. Benim malesef biraz fazla terleme ve efor sarfettigim islerde nefes kontrolsuzlugu problemim var, ilk kez gorustugumuz icin Ezgi Hanimi biraz tedirgin sanirim bu konuda kendisinden ozur dilerim 😅 Bunun disinda hicbir problem yoktu karsinizda gayet guzel, iyi kalpli, dobra, keyifli, ilgili, yatakta gayet istekli, makul beklentilerinizi karsilamaya gayret eden bir kadin var. Kendisine cok tesekkur ederim beni cok guzel agirladin, umarim seni daha az tedirgin ettigim 😂 belki bu sefer duo gorusmelerle bulusmak uzere, sevgiler 🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Masöz Ezgi
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Şahsi Araç
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: İyi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Ezgi Hanim ile 3 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Kendisi yuzu de fizigi de gayet guzel bir kadin. Bulundugunuz ortamdan memnun olmaniz icin epey caba sarf ediyor. Benim malesef biraz fazla terleme ve efor sarfettigim islerde nefes kontrolsuzlugu problemim var, ilk kez gorustugumuz icin Ezgi Hanimi biraz tedirgin sanirim bu konuda kendisinden ozur dilerim 😅 Bunun disinda hicbir problem yoktu karsinizda gayet guzel, iyi kalpli, dobra, keyifli, ilgili, yatakta gayet istekli, makul beklentilerinizi karsilamaya gayret eden bir kadin var. Kendisine cok tesekkur ederim beni cok guzel agirladin, umarim seni daha az tedirgin ettigim 😂 belki bu sefer duo gorusmelerle bulusmak uzere, sevgiler 🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet