Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. KARAKIZ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Diğer (Lütfen referans yazınızda belirtin)
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : @KARAKIZ Hanım ile ikinci gorusmemi bugun gerceklestirdim. Kendisine yazdim ve hizli bir sekilde geri donus aldim. 2 saat olarak programimizi yaptik. Nedendir bilmiyorum ama kendisinin sert mizacli biri oldugu ile alakali genel bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Sinirlarini belirlemis, net biri olmasi mi buna sebep oluyor bilemiyorum. Dunya tatlisi, gayet neseli, sohbet etmesi de cok keyifli bir insan. Enerjisi de yine cok yuksekti 🫠 İkinci gorusmemden de gayet keyif alarak ayrildigimi rahatlikla soyleyebilirim. Evinde kendimi gercekten cok rahat hissediyorum, boyle hissetmemi sagladigi icin de kendisine tesekkur ederim. Yatakta zaten makul olan seylerde gayet rahat bir sekilde uyum saglayip, sizi yonlendiriyor. Bu durumla alakali iki gorusmemde de cok tatmin olarak ayrildim ben. Fizigi ve yuzu bence cok guzel bir kadin. Kendisine guzel yuregi, keyifli sohbeti icin tesekkur ederim, tekrar gorusmek umidiyle, sevgiler 🌸🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. KARAKIZ
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Diğer (Lütfen referans yazınızda belirtin)
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Hayır
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : @KARAKIZ Hanım ile ikinci gorusmemi bugun gerceklestirdim. Kendisine yazdim ve hizli bir sekilde geri donus aldim. 2 saat olarak programimizi yaptik. Nedendir bilmiyorum ama kendisinin sert mizacli biri oldugu ile alakali genel bir yanilgi oldugunu dusunuyorum. Sinirlarini belirlemis, net biri olmasi mi buna sebep oluyor bilemiyorum. Dunya tatlisi, gayet neseli, sohbet etmesi de cok keyifli bir insan. Enerjisi de yine cok yuksekti 🫠 İkinci gorusmemden de gayet keyif alarak ayrildigimi rahatlikla soyleyebilirim. Evinde kendimi gercekten cok rahat hissediyorum, boyle hissetmemi sagladigi icin de kendisine tesekkur ederim. Yatakta zaten makul olan seylerde gayet rahat bir sekilde uyum saglayip, sizi yonlendiriyor. Bu durumla alakali iki gorusmemde de cok tatmin olarak ayrildim ben. Fizigi ve yuzu bence cok guzel bir kadin. Kendisine guzel yuregi, keyifli sohbeti icin tesekkur ederim, tekrar gorusmek umidiyle, sevgiler 🌸🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet