Kullanıcı adı:
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Anna
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Diğer (Lütfen referans yazınızda belirtin)
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Herkese iyi aksamlar,
@Anna ile daha önce arka arkaya iki gün görüşme yapmıştım. Sohbeti ve diğer tüm detaylarıyla çok keyifle ayrıldığım iki görüşme oldu. Ardından kendisi çok geçmeden şehir dışına çıkınca bir süredir görüşme şansı yakalayamamıştım, geçtiğimiz salı günü döndüğünü anlayınca kendisine hemen yazdım ve bir gün sonrasına üç saatlik program yaptık 🤩
Tanıdık bir yüzü görecek olmak her zaman çok keyifli oluyor. Kendisi de bence o kadar güzel ki görünce insanin yuzune bir gülümseme yerleşiyor. Sağolsun o da beni yine kocaman gülümsemesi ile sarılarak karşıladı. Yaptığı seyahatten ve yine daha birçok konudan sohbetler ettik. Ben kendisini dinlemeyi o guzel aksaniyla cok seviyorum, bir çok kez kahkahayla güldüğümüz keyifli sohbetler ettik 🫠
Diger kisimlara gelirsek her gidisimde kendimi daha iyi hissettigim gorusmeler oluyor. Kendisinin istekli hali gercek kiz arkadasinizlaymiscasina bir his veriyor size, bunun da sizde yarattigi etki cok farkli tabi ki. Ama boyle bir kadinla iken uc saat de gercekten cok cabuk geciyor malesef. Bir sonraki gorusmemizi daha uzun soluklu yapacagiz umarim 😄
Kendisine yine yeniden her sey icin tesekkur ederim, yakin zamanda yeniden gorusmek dilegiyle 🌸🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Kullanıcı adınız: rober
Görüştüğünüz partnerin üye adını tam olarak yazınız. Anna
Partner ilk iletişimi Nasıl ?: Mükemmel
Ulaşım Nasıldı ?: Çok Kolay
Ulaşımı Nasıl Sağladınız ?: Diğer (Lütfen referans yazınızda belirtin)
Partnerin forumdaki fotoğrafları gerçeği yansıtıyor mu ?: Evet
Partner ile görüşmek için yabancı dil bilmek gerekiyor mu ? : Hayır
Partner Karşılaması Nasıldı ?: Tam istediğim gibi
Görüşme Ortamı Nasıldı ?: Evinde Görüştüm Beğendim
Ortam Temizliği Nasıldı ?: Mükemmel
Partnerin Misafir Ağırlaması ?: Mükemmel
Partnerin Yatak Performansı : Mükemmel
Görüşmede Alkol Kullanımı Oldu Mu ? : Evet
Partnerin Standart Servislerinden Faydalandınız mı ?: Evet - Memnun kaldım
Partnerin Extra Ücretli Servislerinden Faydalandınız mı ?: Hayır
Tekrar Görüşür müsünüz ?: Kesinlikle Evet
Referans hakkında diğer detaylar : Herkese iyi aksamlar,
@Anna ile daha önce arka arkaya iki gün görüşme yapmıştım. Sohbeti ve diğer tüm detaylarıyla çok keyifle ayrıldığım iki görüşme oldu. Ardından kendisi çok geçmeden şehir dışına çıkınca bir süredir görüşme şansı yakalayamamıştım, geçtiğimiz salı günü döndüğünü anlayınca kendisine hemen yazdım ve bir gün sonrasına üç saatlik program yaptık 🤩
Tanıdık bir yüzü görecek olmak her zaman çok keyifli oluyor. Kendisi de bence o kadar güzel ki görünce insanin yuzune bir gülümseme yerleşiyor. Sağolsun o da beni yine kocaman gülümsemesi ile sarılarak karşıladı. Yaptığı seyahatten ve yine daha birçok konudan sohbetler ettik. Ben kendisini dinlemeyi o guzel aksaniyla cok seviyorum, bir çok kez kahkahayla güldüğümüz keyifli sohbetler ettik 🫠
Diger kisimlara gelirsek her gidisimde kendimi daha iyi hissettigim gorusmeler oluyor. Kendisinin istekli hali gercek kiz arkadasinizlaymiscasina bir his veriyor size, bunun da sizde yarattigi etki cok farkli tabi ki. Ama boyle bir kadinla iken uc saat de gercekten cok cabuk geciyor malesef. Bir sonraki gorusmemizi daha uzun soluklu yapacagiz umarim 😄
Kendisine yine yeniden her sey icin tesekkur ederim, yakin zamanda yeniden gorusmek dilegiyle 🌸🌸
Referansı kendi isteğim ile hiç bir baskı ve zorlama altında olmadan yazıyorum. Evet
Son düzenleme: