Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet
Selamlar Şimdi bi nefes al bence ne yaşadıysam tekrar acik açık yaz olmamış bu bekircim nedir rezalet olan dedim ben okuyunca 🤷♀️Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet
Rezalet olan ne? Seks yapmayı bilmeyen diyerek neyi kastediyorsun? Sıfır ayrıntı gelip öfkemi kusayım amaçlı bir paylaşım olmuş. Detaylandırırsan herkes fikir sahibi olur.Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet
Belliki iyi bisey yaşamamış ama ifade edemessede haklıyken haksız olabiliyo insanlar 🤷♀️Forumda ilk mesaj bu olmamalı bence
Randevuya ve görüşmeye dair yazışmaları tarafıma 24 saat içinde atmanızı rica ederim, aksi halde konu fake referans olarak kapatılacaktır.Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet
VİP partner oldun Konu sahibi partner yazmadan VİP partnerlerin konuya yazması yasssahBelliki iyi bisey yaşamamış ama ifade edemessede haklıyken haksız olabiliyo insanlar 🤷♀️
Hastalık ve onun getirisi hassaslığına verelim sevgili Admin,VİP partner oldun Konu sahibi partner yazmadan VİP partnerlerin konuya yazması yasssah
Tmm be sustuk hasta hakki yokmu 😃VİP partner oldun Konu sahibi partner yazmadan VİP partnerlerin konuya yazması yasssah
Seninle gorusmemiz gereken şeyler var biliysun şimdi konuyu sulandirmadan gidiyorum 💋Hastalık ve onun getirisi hassalığına verelim sevgili Admin,
Yoksa yılların Ebru'su bilir nerede ne diyeceğini,hangi konuya dahil olacağını.😁
o bizim gönlümüzün VIP insanıVİP partner oldun Konu sahibi partner yazmadan VİP partnerlerin konuya yazması yasssah