--=FAKE REFERANS=-- Rezalet görüşme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
286
Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet

Beğenenler:
  • Şaşırdım
  • Üzüldüm
Tepkiler: azsa93 ve Balabey
Durum
Sosyal Coin
20,687
Tanıtım Konusu Referansları
Tam bir rezalet daha sexs yapmayı bilmeyen konuşmasını bilmeyen sanki bir şişme balon bu kadar rezalet görüşme görmedim 3 saat diye gittim 1 seans bile kanamadan çıktım rezalet
Selamlar Şimdi bi nefes al bence ne yaşadıysam tekrar acik açık yaz olmamış bu bekircim nedir rezalet olan dedim ben okuyunca 🤷‍♀️

Durum
Sosyal Coin
15,253
Rezalet olan ne? Seks yapmayı bilmeyen diyerek neyi kastediyorsun? Sıfır ayrıntı gelip öfkemi kusayım amaçlı bir paylaşım olmuş. Detaylandırırsan herkes fikir sahibi olur.

@Vip.Aida cevap verecektir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Balabey ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
612
detaylar lütfen... yoksa herkes herkesi gömer bu mecrada... neler yaşadın? sana neler ters geldi? neler modunu 0'a indirdi?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EBRUSCRT

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Randevuya ve görüşmeye dair yazışmaları tarafıma 24 saat içinde atmanızı rica ederim, aksi halde konu fake referans olarak kapatılacaktır.
Bilginize.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
138
Sevgili Aida ile 2 görüşmem oldu, sebeplerini kendi paylaşsın isterse, görüşmeye devam etmek istememiş ve karşılığındada bir ödeme alınmamış, bana anlatılan bu.
Görüşmenin karşılıklı isterleri var, @Deadpool üstadın bu konu hakkında çok güzel bir yazısı vardı, arkadaşa o yazıyı bulup okumasını tavsiye ederim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye