O imza işi yalan oldu 🤣🤣😎🤪🤪yollarda kar varmış çok zor 😎😎🤪🤪🤪🤣🤣🤣buna ancak "Ve tanrı kadını yarattı" denir
😁😁Çok teşekkür ederim 🤗🥰🥰
ya bizim imza toplama işi vardı.. @Cansel Ulusoy u istanbula taşıcaktık.. noldu o iş
🥰🥰 Bak bunu da demiş olabilir 🤭🤭🤪🤪😎😎🤣🤣🥰🥰Kadın nedir? sorusuna cevap vermiş ressam.🧿😘
senin geçtiğin yolda kar mı kalırO imza işi yalan oldu 🤣🤣😎🤪🤪yollarda kar varmış çok zor 😎😎🤪🤪🤪🤣🤣🤣
Neden ki kalmaz mı benim geçeceğim yolları çok mu tuzlamışlar 🤣🤣🥰🥰😎😎🤪🤪💋💋senin geçtiğin yolda kar mı kalır
ateştendir o ateşten🔥🔥🔥🔥Neden ki kalmaz mı benim geçeceğim yolları çok mu tuzlamışlar 🤣🤣🥰🥰😎😎🤪🤪💋💋
Sen öyle diyorsan 🥰🥰😎😎🤭🤭o buzları eritiriz 🥰🥰🤪🤪🤣🤣ateştendir o ateşten🔥🔥🔥🔥
Ama yaaaa çok tatlı olmuş bu yorum 🌺🌺😇😇😇💋💋🥰🥰❤️❤️❤️dedin ve harika olurdu 🥰🥰🥰Hayallerde Bugün;
Çok tatlı fiziğe sahip bu hanımefendi ile battaniye altında aralıklarla öpüşüp sarmasapak film izlemek 🎞️🎬
Genç hayranı & Olgun hayranı@Luis Campos ta geldi hadi bakalım kolay gelsin 🤣🤣🤣🤭😎😎🥰🥰
Yaaa teşekkürler çok tatlısınız gerçekten 😇🙏😇🌺🌺🥰❤️❤️❤️Genç hayranı & Olgun hayranı
@Moria usda İstanbul'a geldiği gün havalimanında karşılayalım "Cansel Ulusoy" atkıları bastıralım Tribünleri boş bırakmayalım ben valizleri taşırım 😌😂
Ben biliyorum😂😂😂😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Valla bende bilmiyorum 🤣🤣🤣
Ne demiş yaz ozaman 🤣🤣🤣Ben biliyorum😂😂😂
Yazdım yaaa😂😂😂Ne demiş yaz ozaman 🤣🤣🤣
Harikulade mükemmel enfes bir kadın var demiş teşekkürler😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Olabilir ne ya. Ben simdi konustum evet aynen oyle dedi🤣🥰🥰 Bak bunu da demiş olabilir 🤭🤭🤪🤪😎😎🤣🤣🥰🥰
Let the game begin demiş bence 😁😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Aynı ben 🤣 hiç affetmem agresifim , asabiyiiim , her türlü neticeye gitmek için her yolu mübah görürüm 🤣🤣✌🏻Usda niye Kuzey Kore lideri gibi füze atıyon ki sağa sola ne gerek vardı
Ekli dosyayı görüntüle 2927
Yürüyen libido olunca öyle oluyor adminim , matkabına zeval gelmesin 🤣🤣Arkadaşım ben nükleer reaktör müyüm heryerde tehlikeli diyorsun 🤣🤣
Atom çekirdeğini oluşturan elementler 😁😁😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Amin pirim amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻Yürüyen libido olunca öyle oluyor adminim , matkabına zeval gelmesin 🤣🤣
Bak o kadar pirim filan diyon matkap bana değmesin hakkımı helal etmem 🤣🤣Amin pirim amin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🤩🤩🤩
Hönü hödü hünü bu ne ya 😁😁Veni Vidi Vici diyorum. Burdan kaçıyorum
Hönü hödü hünü bu ne ya 😁😁
Bu kız çok can yakacak 🙂🙂@Cansel Ulusoy 3. Dünya savaşı senin uğruna çıkacakmış gibi duruyor
Milletimizi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Şehrin meydanlarına, parklarına, havalimanlarına davet ediyorum meydanları boş bırakmayalım ben milletin libidosu üstünde bir güç görmedim bu güne kadar
Gel gör beni beni aşk neyledi temalı konunun açılmış hali ...😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
🤣🤣🤣🤣Olsun bir daha yazzz🥰🥰🤣🤣Yazdım yaaa😂😂😂
Bizim işimiz kafa karıştırmak bebekk 😎😎🤣🤣🤭🤭🤪🤪İşim vardı paylaşımı gördüm kafam karıştı anca toparlayabildim🤭😅
Ama fırçaların uçları iyi olmalı bence oraya, buraya güzel izler bırakmalı 🥰🥰🥰🤣🤣🤗🤗O tabloyu alıp yatağa uzatıp fırça darbeleriyle bir güzel düzenlemek iyi olurdu🔥🤣
Evet harika bir otel odası ve Cansel 🥰🥰🤗🤣🤣demiş olabilir 🤭🤭Güzel döşenmiş bir otel odasında harika bir kız. Ne demek istemiş olabilir ressam
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🤗🤗🤗Harikulade mükemmel enfes bir kadın var demiş teşekkürler
Bebişim benim teşekkür ederim 🥰🥰🥰Yatağın önündeki tablodan başka tablo göremedim, orada da tutku ve şehvet var sanırım 🔥🌹
Senin arkadaşın sanırım bu ressam 😎😎🥰🥰🤣🤣🤣🤪🤪Olabilir ne ya. Ben simdi konustum evet aynen oyle dedi🤣
Sende🫵 işi biliyon bizi sıraya sokuyon 😈🤣Ama yaaaa ben bunlara kıyamam ki hepsini yerim yerim 🥰🥰🤣😎😎😎🤭💋💋
🥰Ama senide yerim 🥰siz açın kollarınızı ben sırayla koşarım 😎😎🤣🤣🥰🥰💋💋
Evet evet yakinen tanirim😘😀Senin arkadaşın sanırım bu ressam 😎😎🥰🥰🤣🤣🤣🤪🤪
Sırayla olsa daha güzel olmaz mı amaa bebiş 🥰🥰🥰😎😎🤣🤣🤣Sende🫵 işi biliyon bizi sıraya sokuyon 😈🤣
Çok selam söyle benden bir daha bu kadar karışık resim çizmesin insanların kafasını karıştırıyor 🤪🤪🤪😎🤣🤣🤣🤣😎💋💋Evet evet yakinen tanirim😘😀
Oyunun en güzelini başlıcak 😎😎😎🤣🤣🥰🥰🥰Let the game begin demiş bence 😁
O böyle çok mutlu oluyor bence ondan değilmi @Moria 💋💋💋🥰🥰🥰🤣🤣😎😎🤭🤭Usda niye Kuzey Kore lideri gibi füze atıyon ki sağa sola ne gerek vardı
Ekli dosyayı görüntüle 2927
Yerim seni yaaa 🤣🤣🤣🤣Aynı ben 🤣 hiç affetmem agresifim , asabiyiiim , her türlü neticeye gitmek için her yolu mübah görürüm 🤣🤣✌🏻
Bir insanın adı çıktımı çok kötü 🤣🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭🤭🤪🤪🤪Arkadaşım ben nükleer reaktör müyüm heryerde tehlikeli diyorsun 🤣🤣
Hemen incelemek gerek onları bence 🤣🤣🤣🥰😎😎Atom çekirdeğini oluşturan elementler 😁😁
Yaaa ben matkap sesinden nefret ederim 🤣🤣🤣🤪🤪🤭🤭😎😎🥰🥰Bak o kadar pirim filan diyon matkap bana değmesin hakkımı helal etmem 🤣🤣
Bende kafamı yeni topladım biraz geç oldu ama ancak yazıyorum kafalar karıştı 🤣🤣🤣Gülmekten cevap yazamıyorum @Avtandil üstadım yaaa 😂😂😂
Şah mat oldum resmen
Savaşa hayır diyorum 🥰🥰😉😉@Cansel Ulusoy 3. Dünya savaşı senin uğruna çıkacakmış gibi duruyor
Milletimizi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Şehrin meydanlarına, parklarına, havalimanlarına davet ediyorum meydanları boş bırakmayalım ben milletin libidosu üstünde bir güç görmedim bu güne kadar
Çok pis can yakarım korkun benden 🤣🤣🤣🤣🥰🥰🥰😎😎😉🤪🤪Bu kız çok can yakacak 🙂🙂
🥰🥰Çok güzel bir şarkı ressamda bunu ne güzel yansıtmış 🤣🤣🥰🥰😎😎Gel gör beni beni aşk neyledi temalı konunun açılmış hali ...
Okadar tek rakibim THY 🤣🤣🤣🤣
Daha karpuz kescektik nereye gidiyorsun 🤣🤣🥰🥰🥰😉😉😉
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Pek bir iddiam yok FBI üzerime çökmesin şimdi durduk yere 😜
Karpuz biraz ballansın bizim bir yere gittiğimiz yok 😅
ne anlatsaki kelimeler kıyafetsiz kalır bu güzelliğe😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Bence burda anlatma 🤫🤫🤣🤣🤭🤭ayıp olur 🙈🙈yanına gelince anlatırsın ❤️❤️😉😉🥰🥰😎😎Arkadaki tabloyu bilememde, öndeki tabloda çok şey anlatmış, burda. Yazsam uzun olur şimdi
İşte o anlatamadığı için ben sizden yardım istiyorum 🤪🤪🤣🤣🤭🥰🥰ne anlatsaki kelimeler kıyafetsiz kalır bu güzelliğe
Neler neler yazmak istiyor da yaşamamış işte anlatamamıs🤪🤪🤣🤣🥰🥰Ah o ressam varya o Ressam
Sabahlar olmasın yaramazlık olsun diyor😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Tam da bunu demek istemiş 🥰🥰🤣🤣🤪🤪Sabahlar olmasın yaramazlık olsun diyor
Neden gece vakti 😇😉🥰masal mı anlatcaksın bana 🥰🥰😎😎❤️❤️💕💕🤭🤭🤪🤪2 hafta sonra bir gece vakti anlatayım.
İki resim arasında ki farkı sanırım 🤣😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
Aynen kalem tutukluk yapmış 😂😂😂Neler neler yazmak istiyor da yaşamamış işte anlatamamıs🤪🤪🤣🤣🥰🥰
Bende sana ne hikayeler,masallar dağa neler neler anlatırım 😉🤣🤣🤭kahve bahane olsun muhhabbetimiz daim olsun yavrummm 😎😎🥰🥰Artık ne olursa bir ben anlatırım. Bir sen anlatırsın. Kahve bahane muhabbet şahane olur belki.
Sence anlatabilmiş mi 🤣🤣🤪🤪🥰🥰İki resim arasında ki farkı sanırım 🤣
🤣🤣🤣 Kalemi tükenmiş 🤣🤣🤣Aynen kalem tutukluk yapmış 😂😂😂
Ressam ne anlatmış benim umrumdamı bebeğim. Ama senin kulağına bişeyler anlatabilirim ben meleğim 🙈🙈😁😁🤪🤪❤️❤️🔥🔥😎🤣🥰 Bu geceki sorumuz 🥰😎🤣
O ressamın sorunu bizim kalem tükenmez 😂😂😂🤣🤣🤣 Kalemi tükenmiş 🤣🤣🤣