Onaylı Referans Resimlerden Çok Farklı

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
716
Arkadaşlar cumartesi günü kendisi ile bir görüşme fırsatım oldu, çok tatlı güler yüzlü şeker gibi bir hanımefendi.
Yaklaşık 2 aydır kendisi ile görüşmek istiyordum ama saatler denk gelmeyince bir türlü görüşememiştim lakin fırsatını bulunca hemen randevuyu kopardım.
Evi çok güzel ana cadde üzerinde, normal resimlerden çok daha güzel ve çok daha alımlı bir hanımefendi.
Bir daha görüşme fırsatım olursa hiç kaçırmam kendisine çok teşekkür ederim.

Durum
Sosyal Coin
15,689
Tanıtım Konusu Referansları
Arkadaşlar cumartesi günü kendisi ile bir görüşme fırsatım oldu, çok tatlı güler yüzlü şeker gibi bir hanımefendi.
Yaklaşık 2 aydır kendisi ile görüşmek istiyordum ama saatler denk gelmeyince bir türlü görüşememiştim lakin fırsatını bulunca hemen randevuyu kopardım.
Evi çok güzel ana cadde üzerinde, normal resimlerden çok daha güzel ve çok daha alımlı bir hanımefendi.
Bir daha görüşme fırsatım olursa hiç kaçırmam kendisine çok teşekkür ederim.
Çok Teşekkür ederim bu güzel samimi yazılar için.🌹 AMA HER ZAMAN SÖYLERİM FOTOLARDA PEK İYİ ÇIKMIYORUM....
MALUM ELİMDEKİ TELEFONUN KAMERASI'da ÇOK KÖTÜ Birde fotoyla canlı görüşme bir olmuyor. 😉 tekrar Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: wakeful34 ve Fener4Ever
Durum
Sosyal Coin
17,326
Neva Hanım ile Sehirdisi planı yapmak istiyorum bir türlü müsait olamıyorum listemdeki pembislerin başında geliyor kendisi :)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye