Resepsiyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
998
Arkadaşlar merhaba

Bu alemde çok yeniyim. Sorum çok saçma olabilir ama merak ettiğim bi konu var.

Eskort görüşmemi forumdan bulacağım bir hanımla, istanbulda 5 yıldızlı bir otelde yapmayı planlıyorum. Eskortun otele girişinde prosedür nasıldır? Önce gelip tek giriş yapacağım, orası ok, lakin eskort geldiğinde resepsiyona SADECE oda numarasını söyleyip oda kartı alabiliyor mu? Resepsiyon bu aşamada rezervasyon sahibinin isim/soyismini söyleyip veya teyid edip kimliğimi açık eder mi? Resepsiyona önden misafirimin geleceği ile ilgili bilgi vermek zorunda mıyım?

Yoksa eskortla lobide buluşup resepsiyonu bypass edip asansöre mi yönelmeli.?

tecrübeli arakadaşların cevabını beklerim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34, Avtandil ve Denizsel
Durum
Sosyal Coin
15,253
Oteller özellikle 5 yıldızlı oteller kayıtsız misafir almaz. Zaten önden 2 kişilik rezervasyon yaptıracağın için otele gidersin resepsiyona misafirim gelecek diye söylersin. Partner zaten oda numaranı ve adını biliyor olacak geldiğinde şu oda şu bey diye belirtir kayıt işlemini halleder. Resepsiyon seni arar misafiriniz geldi der ve olay mutlu sona ulaşır.

Durum
Sosyal Coin
8,999
Oteller özellikle 5 yıldızlı oteller kayıtsız misafir almaz. Zaten önden 2 kişilik rezervasyon yaptıracağın için otele gidersin resepsiyona misafirim gelecek diye söylersin. Partner zaten oda numaranı ve adını biliyor olacak geldiğinde şu oda şu bey diye belirtir kayıt işlemini halleder. Resepsiyon seni arar misafiriniz geldi der ve olay mutlu sona ulaşır.
Basit anlaşılır teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer
Durum
Sosyal Coin
0
Tanıtım Konusu Referansları
Konu içindeki mesaj 'İzmir Otelleri / Tavsiye, Yorum ve Deneyimler' https://www.centilmens.xyz/konular/izmir-otelleri-tavsiye-yorum-ve-deneyimler.84351/post-1725579

Adminim ben cevap verdim ama okumamış yeni konu açmış.
İlave olarak direk asansör ile çıktığı zaman güvenlik kameralarından görüp odaya görevli yolluyorlar.
Birçok kez bizzat yaşadım. Yanlış isim verildiğinde problem çıkıyor. Rezilliğe gerek yok bence..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Bayer
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye