Referanssiz Gorusme

Durum
Sosyal Coin
28
Selamlar herhangi bir cinsel iliski tecrubem yok olmadigi icinde normal olarak referansim yok nasil bulabilirim referansi sans verilecekki tecrubede olsun referansda olsun bu suna benziyor is gorusmesine gidersin tecuben yok senin derler ise almazlar o insana sans verilmiyor ki anlamiyorum haksizsam duzeltin referanssiz incall gorusme yapacak bayan varsa ulasabilir yuz fotomuda atabilirim maddi acidan sikinti yok her ay duzenli musterisi olurum bilginize

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
25,714
Selamlar herhangi bir cinsel iliski tecrubem yok olmadigi icinde normal olarak referansim yok nasil bulabilirim referansi sans verilecekki tecrubede olsun referansda olsun bu suna benziyor is gorusmesine gidersin tecuben yok senin derler ise almazlar o insana sans verilmiyor ki anlamiyorum haksizsam duzeltin referanssiz incall gorusme yapacak bayan varsa ulasabilir yuz fotomuda atabilirim maddi acidan sikinti yok her ay duzenli musterisi olurum bilginize
Keşke yazmadan önce biraz da forumu okusanız:) https://centilmens.xyz/konular/referanssiz-gorusme-artik-hayal-degil.93318/

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
37,725
Eldeki seçenekler şunlar: 1) Ön ödeme isteyen partnerlerden birine ön ödeme yapar ve görüşürsün. 2) Ön ödeme istemeyen, otel görüşmesi şartı koyan bir partner ile otel tutup görüşürsün. 3) Incall kabul eden partnerlere yazıp, kendini düzgünce ifade ederek randevu talep edebilirsin, kim bilir belki güvenini kazanacağın biri olur.
Ama buraya ilan gibi konu açınca, normal şartlarda herhangi bir partner sana yazmaz, benden söylemesi.

Durum
Sosyal Coin
28
Eldeki seçenekler şunlar: 1) Ön ödeme isteyen partnerlerden birine ön ödeme yapar ve görüşürsün. 2) Ön ödeme istemeyen, otel görüşmesi şartı koyan bir partner ile otel tutup görüşürsün. 3) Incall kabul eden partnerlere yazıp, kendini düzgünce ifade ederek randevu talep edebilirsin, kim bilir belki güvenini kazanacağın biri olur.
Ama buraya ilan gibi konu açınca, normal şartlarda herhangi bir partner sana yazmaz, benden söylemesi.
Sagol admin eminim on odemesizde onyargisiz sans taniyan guven duyabilcek partnerler illaki vardir ben komple kilitli kapi olduklarini dusunmuyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Özelden ben size bi taktik vereyim, hem referanssız hem ön ödemesiz görüşme için. Bu kadar sıkıntı yapmayın kendinize.
Özelden değil direkt buradan verin
Ben üşenmeyip saatlerce sayfalarca bildiğimi yazıyorum, yok öyle yağma :)
Madem öyle işimize gelene özelden veriyoruz bilgiyi bizde forumu işimize geldiğimize işimize gelen kişilere kullandıralım, bilgi güçtür paylaştıkça büyür. Ön ödemesiz ve referanssız görüşmenin her türlüsü her iki taraf içinde riskken bunu tavsiye ediyor olmanızda ayrı bir durum.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Doğru söylüyosunuz açıktan paylaşmak lazım. Ama işte paylaşınca geçerliliğini yitiren bir bilgi olunca..
Son söylediğinize de katılıyorum, tavsiye etmiyorum zaten ama sonuçta görüşme yapacak partnerinde bunda rızası olacağı için çok tehlike arz edeceğini düşünmediğimden söyledim. Sonuçta bu forum kurulmadan öncede bu işi yapan insanlardı ve birtakım önlemler alıyorlardı kendileride.
Foruma yeni üye olduğumda benimde hiç referansım yoktu, biliyorum o duyguyu. Bu sebeple yardım etme duygum ağır bastı heralde.
https://centilmens.xyz/konular/referanssiz-gorusme-artik-hayal-degil.93318/ :)

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye