Referans isteyen pembişlerimiz

Durum
Sosyal Coin
4,314
Merhabalar sayın pembişler benim daha önce bu forumun diğer versiyonuna üye olmuş ve ordan tanıştığım ilk forum tecrübemi ve 2. Forum tecrübemi yaşadığım harika bayan SiNemEnis var ilk olarak yaşadığım şehire geldi gecelik görüştük daha sonra ben istanbula gittim incall görüştük yani sorum şu 2 adet referansım var aynı kişiden ama şuan forumda değil kabul edilirmi tarafınızdan 😍🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,666
Referanssız görüşme ile ilgili konu var,okudunuz mu ? Ya da bir otel görüşmesi yapacaksınız.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Okudum durum farklı olduğu için sormak istedim sadece sinemenis uzun zaman forumdaydı son bir yıldır falan kuşlu sitede

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Merhabalar sayın pembişler benim daha önce bu forumun diğer versiyonuna üye olmuş ve ordan tanıştığım ilk forum tecrübemi ve 2. Forum tecrübemi yaşadığım harika bayan SiNemEnis var ilk olarak yaşadığım şehire geldi gecelik görüştük daha sonra ben istanbula gittim incall görüştük yani sorum şu 2 adet referansım var aynı kişiden ama şuan forumda değil kabul edilirmi tarafınızdan 😍🥰
Tabiki kabul olur denmesini bekliyorsan senin için uzun bir süreç olur ama tabi sen bilirsin. Burada konu açmak yerine görüşmek istediğin partnerlere iletişimde belirtsen daha mantıklı gibi.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Forumlarda olmayan partnerlerin referanslarını sadece kendisini arayıp soracak partnerler kabul eder. O yüzden işiniz zor. Ayrıca kendisi uzun zamandır forumlarda yok ve olmayacağını belirtti. Kendisini referans olarak kabul edecek partner bulmanızda başarılar :)

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Tepkiler: ZeuS ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
1,411
Arayıp sorduktan sonra Zannımca sinemenisi’ referans olarak etmeyen pembiş çıkmaz

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,314
Arayıp sorduktan sonra Zannımca sinemenisi’ referans olarak etmeyen pembiş çıkmaz
Katılıyorum ben öyle bir genel görüşü almak istedim sinemenis nezaket anlayış güzellik fizik özel anlar her ama her yönden mükemmelin ötesinde

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: mimar
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye