Ekilme Redmia yada buse aslan

• Konbuyu başlatan QNER
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Görüşme randevusu alınmış ama görüşme taraflardan birisinin haber vermeden görüşmeye katılmamasından oluşan durumdur.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
2,967
Bu hanımla randevulaştık. Otel konfirmasyonu, ön ödeme, program içeriği, herşey tamam. Yazışmalarda herhangi bir saygısız tutum da yok. Benmi yanlış düşünüyorum diye forumdaki pembişlerden birine kontrol de ettirdim. Sonuç, ekildim. Hadi insanlık hali öngürülemeyen şeyler yaşanır diye on gündür bekliyorum, bir dönüş, mazeretbildirme de yok. Ön ödemenin iadesi de yok. Kapı duvar. Forum dışı görüşme yapacaksanız bir kez daha düşünün derim arkadaşlar. Bu arada dönüş alırsam, ki hiç olası değil, buradan paylaşacağım. Forum üyelerinin bilgisi dahilinde olsun istedim. Kim bilir aynı durumu yaşayan başkaları da vardır.

Durum
Sosyal Coin
1,905
Cok gecmiş olsun. Forum dısı gorusmelerde ozellikle ön ödeme durumuna dikkat etmek gerekiyor. Ayrica bilgilendirme icin tesekkurler. Kuşlu sitede mi bulmustunuz peki ?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,358
Ön ödeme olayını hiç anlamış değilim, arkadaşa geçmiş olsun öncelikle. Maalesef ek gelir haline gelmiş bu iş , günde 2 kişiyle görüş 5 kişilik hasılat topla güzel dümen , kim ne derse desin, otel rez karşı tarafa iletildikten sonra gelmemek , tel açmamak nedir, dolandırıcılık legal oldu artık.Ama kabahat biz erkeklerde ön ödeme olayını kabul etmese kimse böyle ekilmelerde kalkar ortadan.Tekrar geçmiş olsun.

Durum
Sosyal Coin
2,967
Ön ödeme olayını hiç anlamış değilim, arkadaşa geçmiş olsun öncelikle. Maalesef ek gelir haline gelmiş bu iş , günde 2 kişiyle görüş 5 kişilik hasılat topla güzel dümen , kim ne derse desin, otel rez karşı tarafa iletildikten sonra gelmemek , tel açmamak nedir, dolandırıcılık legal oldu artık.Ama kabahat biz erkeklerde ön ödeme olayını kabul etmese kimse böyle ekilmelerde kalkar ortadan.Tekrar geçmiş olsun.
Teşekkürler

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,776
Geçmiş olsun dostum forum disina çıkarken 2 kere düşünmek lazım

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: QNER
Durum
Sosyal Coin
22,952
Geçmiş olsun, forum dışına çıkılıyorsa ön ödeme riskli.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,413
Forum içi ön ödeme neyse de, forum dışı ön ödemeyi ben de riskli görüyorum. Geçmiş olsun

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
9,714
Ben yanılmıyorsam ki yanilmadigima eminim,
Bu bahsettiğiniz hatun bir dönem forum ortamında uyeydi. Buna çok eminim.
Daha sonra tarz değişikliği ve çeşitli farklı kanallara geçiş yaptı. Forumlardan elini ayağını çekti ama malum sosyal.medya ortamında aktifdi.
Bence illa ulaşırsınız ama tabi fiziki bir ulaşma olur mu bilemiyorum para konusu can sıkıcı.....
Aslında büyük bir kamikaze deneyimi deil o hatun ama demek ki zaman insanlari bozuyor.
Geçmiş olsun umarım en kötü ihtimalle paramızı geri alırsıniz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Arda1

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Ben yanılmıyorsam ki yanilmadigima eminim,
Bu bahsettiğiniz hatun bir dönem forum ortamında uyeydi. Buna çok eminim.
Daha sonra tarz değişikliği ve çeşitli farklı kanallara geçiş yaptı. Forumlardan elini ayağını çekti ama malum sosyal.medya ortamında aktifdi.
Bence illa ulaşırsınız ama tabi fiziki bir ulaşma olur mu bilemiyorum para konusu can sıkıcı.....
Aslında büyük bir kamikaze deneyimi deil o hatun ama demek ki zaman insanlari bozuyor.
Geçmiş olsun umarım en kötü ihtimalle paramızı geri alırsıniz.
Şöyle oldu
Kendisini foruma alan bendim, biraz heyecanlı bir arkadaş. Bir süre forumlarda takıldı ama üslubu bozuk, argo ve edepsizce konuşma konusunda yatağın dışında da çok başarılı herhalde daha prof görünmek için. Kendisi ile alakalı forumda birden fazla şikayet gelince ama referans yazılmayınca işlem yapılmadı ama uyarıldı. Bu uyarının ardından bu arkadaşımız birisini ikna edip forum kurdurmak istedi ve forumda ve twitter hesabında kuracağı forumun reklamını yapmaya kalktı haliyle forumdan atıldı. Daha sonrasında da bir çok kişiye küfür hakaret tehdit vs olayları yaşandı ama takip etmedim ilgilenmedim. Sorunlu olduğunu düşünüyorum. Görüşme yapmak için doğru tercih mi bilmiyorum. Tabi bu söylediklerim baya oluyor şimdi düzelmiştir yada daha da zıvanadan çıkmıştır bilemiyorum ama ekmek yediği yere hainlik ve ihanet içinde olan biri olarak kaldı aklımda size ne yaşatır bilemem.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye