Onaylı Referans RedBaharla Güzel Bir Gün

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
10,876
Kendisiyle en son ramazan bayramda görüştüm,ondan sonra arayı fazla açmadan bugün görüştüm kendisiyle yine herzamanki güler yüzlü evine girdikten sonra hiç yabancı gelmiyor artık onunla öpüşürken gerçekten bambaşla bir his geliyo yani mükemmel hissediyorsun sadece bunun için bile gidilir onun yanındayken çok mutlu oluyorum son görüşmemiz değil bu en kısa zamanda içerisinde tekrar görüşeceğiz

Durum
Sosyal Coin
41,379
Tanıtım Konusu Referansları
Kendisiyle en son ramazan bayramda görüştüm,ondan sonra arayı fazla açmadan bugün görüştüm kendisiyle yine herzamanki güler yüzlü evine girdikten sonra hiç yabancı gelmiyor artık onunla öpüşürken gerçekten bambaşla bir his geliyo yani mükemmel hissediyorsun sadece bunun için bile gidilir onun yanındayken çok mutlu oluyorum son görüşmemiz değil bu en kısa zamanda içerisinde tekrar görüşeceğiz
ben tşk ederim cnm seninle olmak çok güzeldi yine çok güzel vakit geçirdim tekrar görüşmek ve sevişmek üzere❤️💋💋💋

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
3,684
Referans için teşekkürler, biz de tanışma şerefine erişiriz umarım 😁

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bahar
Durum
Sosyal Coin
42,982
paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bahar
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye