Merhabalar tekrar konuyu buralara taşımanıza nedense hiç şaşırmadım whatsaapta son mesajınızdan sonra hissetmiştim zaten
bakın beyefendicim size uygun bir şekilde iptal etmek zorunda kaldığımı zaten yazdım. Tekrar açıklama gereksiniminde bulunmayacağım evet kuşlu sitede paylaşım yaptım ama sonrasında özel hayatımla alakalı istemeyeceğim durumlar gelişti ve tek randevum siz değildiniz. Diğer randevularımıda iptal etme durumunda kaldım ve sizinle aynı saatte onlarada yazdım ve sağolsunlar onlar insanlıktan anlayan beyler olduğundan anlayışla karşılayıp başka sefere umarım teşekkürler deyip konuyu kapattılar ve hiç biri sizin gibi bunu bi sorun haline getirmediler.
Sizin anlayamadığınız şu bizde İNSANIZ özel sorunlarımız olabilir ani bişeyler çıkabilir. Ben sizden ön ödeme almadım. Yalan söylemedim randevu saatine 1 2 saat kala randevunuzu iptal etmedim taaa gecesinden 12 saat öncesinden iptal ettim. Ki bunu sorun haline getirmeniz çok saçma.
Size uygun bir dille yazıyorum iğneleyici iğneleyici whatsaaptan yazıyorsunuz. Birde kalkmış sanki size çok büyük bi saygısızlık etmişim gibi konuyu burda mağdur durumuna getiriyorsunuz pardon ne mağduriyeti yaşadınız? Ben robot muyum?
Size tavsiyem siz önce saygı duymayı ve anlayış göstermeyi öğrenin yok yaşayanlar varsa yazsınlar bilmem ne bunlar hoş değil neden kendinize size göre mağdur olduğunuzu sandığınız bişey yaşadığınızda arka çıkacak bir grup meclis üyesi arıyorsunuz?
Benimle görüşen her partner buraya yazabilir.
Ne kadar dakik olduğumuzu zamanın benim için çok kıymetli birşey olduğunu…
Bunu bütün görüşme sağladığım partnerlerim bilir!
Haliyle özel durumlar geliştiği için sizinde zamanınızı çalmamak adına elimden gelen en kısa sürede iptali sağladım. Bunun neresi mağdurluk ??
Her neyse beyefendicim bazen para herşeyi çözmez hayatta bazı öğrenmeniz gereken şeyler var. Siz önce o konuda kendinizi geliştirin.
Hatta size kitap tavsiyesinde bile bulunabilirim. Yardımım dokunursa ne mutlu bana…
Bir daha görüşmemek üzere hoşçakalın👋