Randevu alma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
28
Anlamiyorum randevu almaya calisiyorum 2 kat daha fazla teklif ediyorum kadinin umrunda degil tinlamiyor bile sanirim sabah kadar baskasiyla sevismede bi turlu donmuyor sonrada red ediyor engelliyor geciyor demekki paranin bi onemi yok bunu anliyorum asiri troll kitle var isim vermiyeceğim cogu guven verniyor referanslarinda fake acilmis oldugunu dusunuyorum

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,296
Anlamiyorum randevu almaya calisiyorum 2 kat daha fazla teklif ediyorum kadinin umrunda degil tinlamiyor bile sanirim sabah kadar baskasiyla sevismede bi turlu donmuyor sonrada red ediyor engelliyor geciyor demekki paranin bi onemi yok bunu anliyorum asiri troll kitle var isim vermiyeceğim cogu guven verniyor referanslarinda fake acilmis oldugunu dusunuyorum
Dostum sen bu kafa ile devam edersen hiçbir bayan seninle gorusmez 10 yıllık birikimim ile yazıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Fingolfin, muramert ve Psiko0686
Durum
Sosyal Coin
8,489
Cok fazla pembis arkadas var. İsrarci olma lütfen. Digerleri icinde sansini kaybedersin. Sadece kendini tanit, nasil program istedigini yaz. Hayir diyene 2 katini teklif etme. Bekle illa ki müsaitim diyecek birini bulursun. Tabi öncelikle üslup düzgün olmali. Bol sevismeler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: muramert
Durum
Sosyal Coin
28
Cok fazla pembis arkadas var. İsrarci olma lütfen. Digerleri icinde sansini kaybedersin. Sadece kendini tanit, nasil program istedigini yaz. Hayir diyene 2 katini teklif etme. Bekle illa ki müsaitim diyecek birini bulursun. Tabi öncelikle üslup düzgün olmali
Para bu kadar onemliyse israrinda onune gecmeli hic biri musait olmuyor sonra musteri kaybediolar akillarini kullansalar referans istemez risk alir daha fazla zengin olurlar dier turlu hep ayni kisilerden ucret alirlar tum her yere acilmak varken referanslar uzerinde durulmasi asiri sacmalik iletisim kuramiyorsun diyebilir suan musait deilim diye onuda demiyor seni bekletiyor baskalariyla yazisiyor asiri igrenc

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,856
Nerde kalmıştık.?cok fazla film izliyorsun sanırım. Bundan önce açtığın konuda size yardımcı olmaya çalıştım,dinlemediniz,bildiğiniz bu yolda yolun sonu görünüyor gibi.size yine Elizabeth ile film keyfi görünüyor,hemde bedava

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Madem inanmıyorsun o zaman burada işin yok. İnsanlığın paranın önüne geçtiğinde belki başarılı olursun. Yolun açık olsun🙋

konu kilit.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye