Çok soran arkadaslar oldu görüşmelerim devam edecek gün içinde bir görüşme yapıyorum (babam rahatsız kalan zamanda onunla ilgileniyorum vaktim kisitli) akşam geç saat maalesef görüşmem yok. Önceden randevu alırsanız çok güzel sevisiriz 🥰🥰
Geçmiş olsun acil şifalar ciddi bir durum yoktur umarımÇok soran arkadaslar oldu görüşmelerim devam edecek gün içinde bir görüşme yapıyorum (babam rahatsız kalan zamanda onunla ilgileniyorum vaktim kisitli) akşam geç saat maalesef görüşmem yok. Önceden randevu alırsanız çok güzel sevisiriz 🥰🥰
her zaman iyi insanlarla karşılaşman dileğimleÇok soran arkadaslar oldu görüşmelerim devam edecek gün içinde bir görüşme yapıyorum (babam rahatsız kalan zamanda onunla ilgileniyorum vaktim kisitli) akşam geç saat maalesef görüşmem yok. Önceden randevu alırsanız çok güzel sevisiriz 🥰🥰
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun acil şifalar ciddi bir durum yoktur umarım
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim
kesinlikle çok doğru söylüyoçok güzel sevisiriz
Fena fena tam yemedim seni 🥰🥰kesinlikle çok doğru söylüyo
aklıma geldi de uff çok fena🤭🙈
O zaman sevişelim ❤️🙂🌹Çok soran arkadaslar oldu görüşmelerim devam edecek gün içinde bir görüşme yapıyorum (babam rahatsız kalan zamanda onunla ilgileniyorum vaktim kisitli) akşam geç saat maalesef görüşmem yok. Önceden randevu alırsanız çok güzel sevisiriz 🥰