Esas duruşta selam çakmayı tercih ederim kuzum.😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Bu kıyafetle karşımızda dururken mecbur hep hazırollll 😅🥰😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Ahhh ahhh sevgili Cansel'ciğim bu fotoğrafı görüp de hazır olda beklemek ne mümkün zaten🎈😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Seninle her savaşa varım komutanım evreni hazır hale getiririz seninle birlikte 😎😎🤩😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Hazır ol dayız. Bu güzellik başka türlü karşılanmaz ki.😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Olmaz komutanım, yaramazlık şart 🤪😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Pişman olursun bak sonra 🤣🤣🥰🤪🥰🥰Cansel Ulusoy komutanim olsun ömür boyu askerde kalirim 🤪🤪🤪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😍🫡🫡🫡🫡🫡🫡🫡
Bende seni çok özledim bebişkom 🥰🥰🥰Özledik be 😍😍
Nedense hiç yanılmadım 🤣🤣🥰🥰senden beklerim 🤪🤪🤣🥰🥰🤭😎😎Ben bu tezkereyi yakarım. Vukuatsız günüm geçmez.
🤣🤣🤣🤣Esas duruşta selam çakmayı tercih ederim kuzum.
Sen anladın onu 😍🔥
Aksi düşünülemez 🤭🤭😎🤣🤣😉😉🥰🥰Bu kıyafetle karşımızda dururken mecbur hep hazırollll 😅🥰
Ne güzel askerlerim var benim 🤣🤣😉🥰🥰🥰Ahhh ahhh sevgili Cansel'ciğim bu fotoğrafı görüp de hazır olda beklemek ne mümkün zaten🎈
Bende rahat durmayın istiyorum zaten 🤣🤣😉🥰🥰😎😎@Cansel Ulusoy hanım , seksi vücut kıvrımlarınız karşısında rahat olamayabilirim
Öylece bekle yoksa yakarım tezkereni 🤣🤣🤪🤪🥰😎😎Komutanim hazir ol vaziyetinde dimdik bekliyorum(z)😅😀
Demekki tekrar zamanı gelmiş sizi şöyle bir askerliğe çağıralım tekrar 🤣🤣🤪🤪🥰😎😎En hasından yedek subay olarak 12 ay yapalı 14 sene oldu =)
Savaş yok sevişmek var 🤣🤣🥰🥰😎Seninle her savaşa varım komutanım evreni hazır hale getiririz seninle birlikte 😎😎🤩
Lütfen kırmızı halı da olsun 🥰🥰😎😎🤣🤣Hazır ol dayız. Bu güzellik başka türlü karşılanmaz ki.
Sen zaten hiç uslu durma 🤣🤣🥰🥰🤪🤪vericem cezayı 🤣🤣🥰🤪🤪🤭Olmaz komutanım, yaramazlık şart 🤪
İçtimaya az kaldıNedense hiç yanılmadım 🤣🤣🥰🥰senden beklerim 🤪🤪🤣🥰🥰🤭😎😎
Pisman olmak mi aslaaaa 😍😍😍🫡❤️❤️❤️Pişman olursun bak sonra 🤣🤣🥰🤪🥰🥰
Sayılı saat çabuk geçiyor bebiş 🥰🥰😎😎İçtimaya az kaldı
Bencede olmazsın öyle düşünüyorum ☺️☺️🥰🥰Pisman olmak mi aslaaaa 😍😍😍🫡❤️❤️❤️
Hiç bana göre şeyler değil😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Görüşmede saatleri saymamak lazım. Öncesi çabuk geçsin de.Sayılı saat çabuk geçiyor bebiş 🥰🥰😎😎
Senin olduğu heryerde sevişilirSavaş yok sevişmek var 🤣🤣🥰🥰😎
Owwww seksi😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Seni doggye davet ediyorum astsubayım 😂😂😂❤️♥️❤️🔥❤️🔥😍😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣
Ben görüşmede saat saymıyorum 😉Görüşmede saatleri saymamak lazım. Öncesi çabuk geçsin de.
Zaten senin yanında zaman su gibi akıp geçiyor. Mutluluktan uçuyorum. Bir sonrakini iple çekiyorum.Ben görüşmede saat saymıyorum 😉
Ben öncesi için söylemiştim zaten sayılı saat çabuk geçer diye 🤣🤣🥰🥰senin kafan iyice karışmış bebeğim 🥰🥰🥰
mükemmelsin yine😎🤪Beni rahatta dinleyebilirsiniz 🤪😎🤣