Onaylı Referans Psikolog Tomris

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
5,936
Keyfin mi yok, canın mı sıkıldı, sırtın mı ağrıyo, dermansız mısın? Atla git tomrisin yanına… muhabbeti şahane herşeyi unutturuyor hele o masaj inanılmaz, muhteşem, dayanılmaz, olağanüstü sadece masaj randevusu bile alınabilir tabi geyler için 🤣🤣 seksi anlatmama gerek yok ❤️‍🔥 yeni evi dillere destan çok hijyenik sadece temiz değil hijyenik… her görüşmemizden mutlu ayrıldığım güzel kadın 😘 iyi ki seni tanımışım en yakın zaman da tekrar görüşmek üzere
Ps: söylediğin gibi oldu bebek gibi uyudum 😍❤️🥰

Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
Keyfin mi yok, canın mı sıkıldı, sırtın mı ağrıyo, dermansız mısın? Atla git tomrisin yanına… muhabbeti şahane herşeyi unutturuyor hele o masaj inanılmaz, muhteşem, dayanılmaz, olağanüstü sadece masaj randevusu bile alınabilir tabi geyler için 🤣🤣 seksi anlatmama gerek yok ❤️‍🔥 yeni evi dillere destan çok hijyenik sadece temiz değil hijyenik… her görüşmemizden mutlu ayrıldığım güzel kadın 😘 iyi ki seni tanımışım en yakın zaman da tekrar görüşmek üzere
Bitanemmmm benim için çok kıymetli ve özelsin bunu biliyorsun ❤️ çok sevindim masajında iyi gelmesi adına istediğin her zaman bi telefon uzağındayım biliyorsun çok öpüyorum sevgiler 💋🌸❤️

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool
Durum
Sosyal Coin
1,749
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: TOMRİS
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye