Duyuru PLUS ÜYELİK HEDİYELİ BU KAMPANYA KAÇMAZ! (Son gün 31 Aralık)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
37,725
Forumdaki tanıtım konularında "Görüşmelerimde plus üyelik hediyedir" ibaresi bulunan tüm partnerler ile yapılan görüşmeler sonucunda sadece Sosyal Forum'da referans konusu açmak kaydıyla, referans sahibi üyemize 1 saatlik görüşme için 1 aylık 3 aylık plus üyelik, 2 saat ve üzeri görüşme için 3 Aylık 6 aylık plus üyelik HEDİYE! :giggle:
Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olup, söz konusu görüşmenin 24 Kasım 2022 tarihinden sonra yapılmış olması ve görüşülen partnerin referans sahibi üyeyle yaptığı görüşmeyi onaylaması gerekmektedir. Geçmiş tarihte yapılmış görüşmeler ile ilgili ve/veya Sosyal Forum haricinde referans açılması halinde ödül verilmeyecek olup, bu kurallardan herhangi birinin ihlal edildiği tespit edildiğinde de hediye üyelik iptal edilecektir.

İlk görüşmede 2 saat ve üzeri görüşmede 3 ay hak eden üyelerimiz, sonrasında kriterlerin tuttuğu her görüşme için üyeliklere 1 ay eklenir. 1 Aylık üyelik hediye alanlara da 31 aralığa kadar kriterlerin karşılandığı her görüşmede 15 gün eklenir.

Eklenmeler için lütfen forum yönetimi ile irtibata geçiniz.

PLUS OLMAYAN ÜYE KALMASIN ;)

Kazanma Şartları
1. Randevunun son 3 gün içinde gerçekleşmiş olması
2. Sosyal Foruma görüşülen kişi hakkında referans yazmak
3. Referansı yazan üyenin partner tarafından bize bildirilmesi gerekmekte.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Forumdaki tanıtım konularında "Görüşmelerimde plus üyelik hediyedir" ibaresi bulunan tüm partnerler ile yapılan görüşmeler sonucunda sadece Sosyal Forum'da referans konusu açmak kaydıyla, referans sahibi üyemize 1 saatlik görüşme için 3 aylık plus üyelik, 2 saat ve üzeri görüşme için 6 aylık plus üyelik HEDİYE! :giggle:
Kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olup, söz konusu görüşmenin 24 Kasım 2022 tarihinden sonra yapılmış olması ve görüşülen partnerin referans sahibi üyeyle yaptığı görüşmeyi onaylaması gerekmektedir. Geçmiş tarihte yapılmış görüşmeler ile ilgili ve/veya Sosyal Forum haricinde referans açılması halinde ödül verilmeyecek olup, bu kurallardan herhangi birinin ihlal edildiği tespit edildiğinde de hediye üyelik iptal edilecektir.

Yazdım bile 😁

Durum
Sosyal Coin
15,666
Güzel nokta konuya ekleyeceğim.
İlk görüşmede 2 saat ve üzeri görüşmede 6 ay hak eden üyelerimiz, sonrasında kriterlerin tuttuğu her görüşme için üyeliklere 1 ay eklenir. 3 Aylık üyelik hediye alanlara da 31 aralığa kadar kriterlerin karşılandığı her görüşmede 15 gün eklenir.
Sınır 31 aralığa kadar biriktirin biriktirdiğiniz kadar :D

Valla güzel kampanya kurgusu ,tebrik ederim, bi içi gıdıklanıyo insanın 😃

Durum
Sosyal Coin
4,102
AfroAmerikan polisin “Lanet olsun adamım, aramızda koscoca bir okyanus olmasa hiper süper ultra premium üye kesin ben olurdum“ diyeceği bir kampanya olmuş.

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
4,915
Forumdaki tanıtım konularında "Görüşmelerimde plus üyelik hediyedir" ibaresi bulunan tüm partnerler ile yapılan görüşmeler sonucunda sadece Sosyal Forum'da referans konusu açmak kaydıyla, referans sahibi üyemize 1 saatlik görüşme için 3 aylık plus üyelik, 2 saat ve üzeri görüşme için 6 aylık plus üyelik HEDİYE! :giggle:

İlk görüşmede 2 saat ve üzeri görüşmede 6 ay hak eden üyelerimiz, sonrasında kriterlerin tuttuğu her görüşme için üyeliklere 1 ay eklenir. 3 Aylık üyelik hediye alanlara da 31 aralığa kadar kriterlerin karşılandığı her görüşmede 15 gün eklenir.

Bu kampanyaya katılan penbişlerin bir listesi olsa güzel olurdu

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898

Plus üye olmak istiyorum

Durum
Sosyal Coin
50
şahane kampanya. Fırsatı kaçırmadan dünkü görüşme sayesinde ben de değerlendirebildiğim için çok memnunum. ;)

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
50
Bu işlemler nasıl yürüyor acaba? :) Yapmam gereken gereken bir şey var mı kampanyadan yararlanmak için?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Bu işlemler nasıl yürüyor acaba? :) Yapmam gereken gereken bir şey var mı kampanyadan yararlanmak için?
1) 24 Kasım tarihinden sonra forumda bulunan bir partner ile görüşme yapmış olmak
2) O partnerin ilanında "benimle görüşme yapan üyelere plus üyelik hediyemdir" ibaresi yer alması
3)Bu görüşme ile ilgili forumda bir referans konusu açmış olmak
4) İlgili partnerin bu referans konusuna cevap yazıp, görüşmenin doğruluğunu teyit etmesi

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Haknsrvt34 ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
50
"Forumdaki tanıtım konularında "Görüşmelerimde plus üyelik hediyedir" ibaresi bulunan tüm partnerler ile yapılan görüşmeler sonucunda"

bu detayı kaçırmışız...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye