Çilekten başka seçenek var mı peripella ile iyi gidebilecek 💥🔥🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
Onu başka birşeye sürsek🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈😈😈😈😈🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
tabiki isterim🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
Çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗 umarım yakından görmek nasip olur o kırmızılarla 🥰🥰🥰❤️❤️🤗@Cansel Ulusoy hanım kırımızılar içinde çok seksi görünüyorsunuz
Evet var tabi olmaz mı 😎😎🤣🤣🥰Çilekten başka seçenek var mı peripella ile iyi gidebilecek 💥🔥
Yok demedim onuda beraber deneriz bebeğim 💋💋🤣🤣🤣🤪🤪😁😁Peripellanın muz bahçesini denedin mi
Senin için ne kadar kötü yaaa 🤣🤣🤪🤪🥰🥰hep aklına kötü şeyler geliyor 😉😉🤪🥰🥰🥰🤣😎😎💋Onu başka birşeye sürsek🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😈😈😈😈😈😈😈
Ozaman en kısa zamanda yeriz beraber 🥰🥰tabiki isterim
Benim elim değmezse çilek yenmez ki 🤪🤪🤣🤣🥰🥰💋💋Cansel Ulusoyun eli değdiyse o çileğin tadı ne mükemmeldir
Gelince görürsün hangi çilek olduğunu 😉😉😎😎🥰🥰🥰Hangi çilek? 😁😍
Yok yok kapatmasınlar daha çok şey paylaşıcam🤣🤣😉😉😎🥰🥰🤪🤪istemeyen üyeliğini kapatsın... 🤪🤣🤪🤣
Azcık iyi oldum yaa hemen soyunmuşum demi 🤭🤭🤣🤣dur hemen giyineyim hasta olcam yoksa 🥰🥰🤣🤣@Cansel Ulusoy yine herzaman ki gibi cıpıldaksın 😁😁
Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkisinde kalıp İzmir'e geldiğimde burnunu çekme 😁😁Azcık iyi oldum yaa hemen soyunmuşum demi 🤭🤭🤣🤣dur hemen giyineyim hasta olcam yoksa 🥰🥰🤣🤣
Senin icin kötü ben duďagina sürmekten bahsettim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Senin için ne kadar kötü yaaa 🤣🤣🤪🤪🥰🥰hep aklına kötü şeyler geliyor 😉😉🤪🥰🥰🥰🤣😎😎💋
ellerimle yedirsem bende seni yesem 🔥💋❤️😈🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
kırmızı uyumu harika🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
😘😘😘🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
Hmmm bence harikaaa 🥰🥰😁😁Peripella ile senin dudakların 🔥
Sen geline kadar çok iyi bakmam gerek kendime 🤣🤣🥰🥰Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası etkisinde kalıp İzmir'e geldiğimde burnunu çekme 😁😁
Tamam işte o dudağa sürdükten sonrası için bahsettim bende 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭Senin icin kötü ben duďagina sürmekten bahsettim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Olur bende yorulmamış olurum 🤭🤭🥰🤣🤣ellerimle yedirsem bende seni yesem 🔥💋❤️😈
Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰kırmızı uyumu harika
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🤣🤣🤣🤣🤣 sen waryaaaaa az değilsin kötü birşeymiTamam işte o dudağa sürdükten sonrası için bahsettim bende 🤪🤪🤣🤣🥰🥰😎😎🤭🤭
Yok canım hiç kötü değil çok iyi birşey 🥰🥰🤣🤣çok düşüncelisin bebeğim ondan 🥰🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sen waryaaaaa az değilsin kötü birşeymi
Hayatım ben şeftali sevim🙈🙈❤️❤️🥰🥰🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓
🤣🤣🤣🤣🤣ewt ewt öyleyimdir😋😋😋😋😋Yok canım hiç kötü değil çok iyi birşey 🥰🥰🤣🤣çok düşüncelisin bebeğim ondan 🥰🤣🤣🤣
Kirazdan mı yesem çilekten mi bilemedim 🤫🤫🍓🍓 Peripella'nın çilek bahçesi 🍓🍓