Pembişlerin tanıtım yazılarına bakarken ilk neye bakarsın 👀

Durum
Sosyal Coin
2,736
Merhaba forumdaşlar;
Pembişlerin tanıtım yazısını incelerken ilk neye dikkat edersin. Ben özellikle ilk vücut ölçülerine ( iri göğüsleri sevdiğim için 🙈) sonra yasaklarına bakıyorum tamamsa heyecanla fotoğraflarını inceliyorum. Hoşuma gittiyse tüm fotoğraflarını, yazılarını referanslarını en ince ayrıntısına kadar bakıyorum, sizde de durum aynı mı? Görsellik mi , servislerimi yoksa yaklaşımları mı sizin için en önemlisi?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: LanceloT, Deadpool ve DEFNE
Durum
Sosyal Coin
1,512
Önce yaş , sonra servisler , sonra resim , sonra referanslarını okuyorum az biraz :) ondan sonra uygunsa 🔥🔥

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Emre1626
Durum
Sosyal Coin
3,909
Önce fizik sonra yakınlık durumu sonra İncall var mı sonra servislerine ve en son fiyatlarına bu ayrıntılar benim görüşme şeklimi şekillendiriyor

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
2,736
Önce fizik sonra yakınlık durumu sonra İncall var mı sonra servislerine ve en son fiyatlarına bu ayrıntılar benim görüşme şeklimi şekillendiriyor
Evet fizik ve görsellik çok önemli, ama bazen beğenip servisler hoşuna gitmiyor veya fiyat abartılı geliyor

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
570
Minyon tipli pembişlerde bende akan sulan duruyor ilk hazzı bu şekilde birisi olmam ile alakalı mı yoksa ben biraz uzun olduğum için mi anlamadım ters psikoloji olabilir ilk ona dikkat ederim sonrası referans detaylı referans gerçekten önemli her maviş kesinlikle dikkate alıyordur bence referansların kısa kısa değilde daha detaylı olması gerektiğini düşünüyorum çok güzeldi çok iyiydi şeklinde referanslar gerçekten referans gibi durmuyor daha sonrası zaten iletişimdir ve hop yanında bulursun kendini 😜

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
2,736
Minyon tipli pembişlerde bende akan sulan duruyor ilk hazzı bu şekilde birisi olmam ile alakalı mı yoksa ben biraz uzun olduğum için mi anlamadım ters psikoloji olabilir ilk ona dikkat ederim sonrası referans detaylı referans gerçekten önemli her maviş kesinlikle dikkate alıyordur bence referansların kısa kısa değilde daha detaylı olması gerektiğini düşünüyorum çok güzeldi çok iyiydi şeklinde referanslar gerçekten referans gibi durmuyor daha sonrası zaten iletişimdir ve hop yanında bulursun kendini 😜
Referans konusunda çok haklısın, daha detaylı yazılmalı,çok klişe olmamalı,

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Emrhew52
Durum
Sosyal Coin
8,990
Tecrübe ettim ki; ben minyon pembislerle sevişirken sıkıntı yaşıyorum, o yüzden ilk baktığım boyları oluyor. Sonrasında sırasıyla; kilo, yaş, incall olup olmadığı, görüşme ücretleri, fotoğrafları. Bu kıstaslar arasında hepsi benim için tamam sadece incall yoksa bile referanslarını okumaya geçiyorum. Referanslardan da olumlu fikir edindiysem; o sıralar görüşme yapmayı düşünmüyorsam takibe alıyorum yok eğer uygunsam tanıtıma dönüp varsa linkten, yoksa kopyala yapıştırdan iletişim bilgilerine erişip kendilerine ulaşıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
2,736
Ben servislerin daha öncelikli olduğunu düşünürdüm ama demekki fizik ve referanslar kısmına da önem veriliyor.
Kendimce bir pembiş ile görüşeceksem biraz farklı şeyler deneyimlemek istiyor, o zamanda fiziği ve yaşı belki ikinci plana atabiliyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,736
Diğer bir husus da güven kısmı, malum ortalık karışık, bizim insanımız da çok yaratıcı, insanın zayıf noktalarını çok iyi bilerek üç kâğıt kolaylıkla yapılabiyor.
Çok şükür ki sosyalforum sayesinde bu kısmı hiç düşünmek zorunda kalmıyoruz, bu kapsamda @Deadpool ve tüm sosyalforum ekibine teşekkürler, pembişlerimize de iyiki varlar diyorum. 🙏

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
677
yaş ve fizik tabiki maalesef forumlardaki en yanıltıcı tanıtım oluyor ama özellikle yaşlar hep düşük yazılıyor ne hikmetse herkes 25 yaşında

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
1,011
On odeme sarti var mi yok mu ilk ona bakiyorum. Malesef hersey kayit altinda ve titiz olmak lazim

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye