Pembişlerden ricam

Durum
Sosyal Coin
1,080
Forumun değerli pembiş ve güzellikleri,

Sizlerden ricam biz mavişleri (özel bir durum yoksa) rehberlerinize dikkat çekmeyecek isimlerle kaybetmeniz. Kaydedilen isimler rehber uygulamalarında, iş, özel hayatımızda dikkat çekebilir.

Bu isteğimi anlayışla karşılaşacağınızı düşünüyorum, bize ayırdığınız değerli zamanlarınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Forumun değerli pembiş ve güzellikleri,

Sizlerden ricam biz mavişleri (özel bir durum yoksa) rehberlerinize dikkat çekmeyecek isimlerle kaybetmeniz. Kaydedilen isimler rehber uygulamalarında, iş, özel hayatımızda dikkat çekebilir.

Bu isteğimi anlayışla karşılaşacağınızı düşünüyorum, bize ayırdığınız değerli zamanlarınız için teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.
:) çok haklı ve yerinde bir talep ama bunun için sizin 2. hattınız yada numara sorgulama uygulamalarından kendinizi sildirmeniz gerekiyor :) Siz önce kendi önleminizi alın sizin kontrolünüz dışındaki alanlara sonra müdahale etmeye başlayın bence çünkü doğrusu budur :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Thorrr ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,080
:) çok haklı ve yerinde bir talep ama bunun için sizin 2. hattınız yada numara sorgulama uygulamalarından kendinizi sildirmeniz gerekiyor :) Siz önce kendi önleminizi alın sizin kontrolünüz dışındaki alanlara sonra müdahale etmeye başlayın bence çünkü doğrusu budur :)
Numara sorgulama uygulamaları yüklü oldukları telefonların rehberlerinde numaranın hangi isimle kayıtlı olduğuna bakıp sonucu gösteriyor diye biliyorum. Bundan ötürü numaraların rehberlerde kayıt edilme şeklinin değişikliği daha uygulanabilir bir çözüm gibi geldi 🙃

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,375
Numaramı kontrol ettiğimde birisi ''aptalın teki'' diye kaydettiğini gördüm haklıdır kesin diye düşünüp gülüp geçmiştim.
Evli arkadaşlara önerim gidin ikinci bir hat alın sakata gelmeyin :ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye