Pembenin hangi tonu? :)

Durum
Sosyal Coin
9,364
Merhabalar,

İllaki tüm pembiş üyelerimiz kıymetli. Birisi hariç😒 Neyse o konuya girmeyeceğim 😊

En beğendiğiniz pembiş üye kimdir. En çok hangi özelliğini sevdiniz ?

İyi forumlar dilerim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Krdnzz ve ferroy
Durum
Sosyal Coin
6,557
Bildiğin pembe işte başka tonu mu var :rolleyes:

primary-share.png

Durum
Sosyal Coin
9,364
Normalde söylemem ama şu an kafam bir çıtır iyi ve en dürüst halimleyim...

Sadede gelirsek en sevdiğim pembiş İlbige çünkü kendisi çok naif ve tatlı biri ve ilginç bir şekilde sürekli tebessüm eden büyülü bir yüze sahip ve çok güzel...

ama lütfen bu aramızda kalsın...
İnşallah aramızda kalır 😊 Yorum için teşekkürler 👍🏻

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Küçük büyük farketmez diyorsun yani 🤣
Nefes alsın yeter demeyeceğim, merak etme. Fantazi açısından büyük meme her zaman daha fonksiyoneldir, küçük memenin de şekline göre estetik görüntüsü olabilir. O nedenle bir yerde memme varsa, büyük bir incelikle okşanıp sevilmelidir 🙋‍♂️

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: kingcrimson, gunesyigit ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
9,364
Nefes alsın yeter demeyeceğim, merak etme. Fantazi açısından büyük meme her zaman daha fonksiyoneldir, küçük memenin de şekline göre estetik görüntüsü olabilir. O nedenle bir yerde memme varsa, büyük bir incelikle okşanıp sevilmelidir 🙋‍♂️
Saygı duyarım. Çok nazik davranırım, sevgi dolu bir insanım. Dediğiniz gibi öyle de olmak lazım. Yine de tercihen küçük çok seviyorum 😊😊

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,710
Wallaha bilmiyorum bi hafta biriyle görüşüyorum bu en iyisi diyorum üç gün sonra öbürü bu feciii iyi diyorum, öbür hafta bi tanesi yolun sonu diyorum , iki gün sonra öteki bunun üstüne yok diyorum ; hepsinin ayrı meziyeti , ayrı duruşu, ayrı hizmeti var bende kararsız kalıyorum , o yüzden hepsini geziyorum belkide suç bende bi hatun fi tarihte demiştiki insanın bi duruşu bi şekli olur üç beş hatun kafada belirler devamlı onların arasında gezer bende o yok işte 🥴 bi dönem çok sık bi bayanla görüştüm ama doğru yolun o olmadığı kanaatine vardım …

En son kanaatim şu oldu o gün hangisini öpersem o en iyisi ama ertesi gün öpeceğim ondan iyi olabilir , her an her şey olabülüüü Moria öpebilüü , benim kafam karışık hadi eywallah ; son sözüm hepsini öpüceem yaşarsam , öpebilirim , öpmeliyim…

Neticede öpmek güzel bi şey 🫠🙃

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: kingcrimson, Hawkeye ve gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Wallaha bilmiyorum bi hafta biriyle görüşüyorum bu en iyisi diyorum üç gün sonra öbürü bu feciii iyi diyorum, öbür hafta bi tanesi yolun sonu diyorum , iki gün sonra öteki bunun üstüne yok diyorum ; hepsinin ayrı meziyeti , ayrı duruşu, ayrı hizmeti var bende kararsız kalıyorum , o yüzden hepsini geziyorum belkide suç bende bi hatun fi tarihte demiştiki insanın bi duruşu bi şekli olur üç beş hatun kafada belirler devamlı onların arasında gezer bende o yok işte 🥴 bi dönem çok sık bi bayanla görüştüm ama doğru yolun o olmadığı kanaatine vardım …

En son kanaatim şu oldu o gün hangisini öpersem o en iyisi ama ertesi gün öpeceğim ondan iyi olabilir , her an her şey olabülüüü Moria öpebilüü , benim kafam karışık hadi eywallah ; son sözüm hepsini öpüceem yaşarsam , öpebilirim , öpmeliyim…

Neticede öpmek güzel bi şey 🫠🙃
Yorum için teşekkürler 😊 yaşam tarzı hoş. Bu sefer tamam dedim ben 🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710
Yorum için teşekkürler 😊 yaşam tarzı hoş. Bu sefer tamam dedim ben 🤣
Aynen öyle demiştim ya sana gelişine roveşata nerde incelirse orda kopar , akışına bıraktım saldım gidiyorum ; bu arada farkına vardım gözümde aç , yaşam kısa varsa oynuycan yoksa zaten çarende yok , imkanlar dahilinde 🤭 otobüs bileti olarak geziyorum işte 🤣🤣

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: gunesyigit
Durum
Sosyal Coin
9,364
Aynen öyle demiştim ya sana gelişine roveşata nerde incelirse orda kopar , akışına bıraktım saldım gidiyorum ; bu arada farkına vardım gözümde aç , yaşam kısa varsa oynuycan yoksa zaten çarende yok , imkanlar dahilinde 🤭 otobüs bileti olarak geziyorum işte 🤣🤣
Aynen hatırlıyorum 😊 Ben biraz farklıyım ya. Harcanan vakte değer olmalı, özel olmalı. 😎

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
9,364
Bir kaç tane ilgimi çok çeken pembiş var hatta listese yaptım :)) ama malum ankara.

Bazısı çok cana yakın muhabeti çok iyi
Bitanesi var hele cok samimi hisediyorum favorim
Bir tanesi var seksapalitesi ve hatlarına hayranım
Bir tanesinin saçları çok tatlı
Bir tanesininde az önce ilgimi çektiki estetik anlayışı

Tabiki isim vermeyeceğim
İsim verseydin keşke hocam. Maksat kaynaşma 😊

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864