Selamlar yine ben,
Party birden çıktıktan sonra artık uzuvum durmuyor.
Çok uzun zamandır hiç denk gelemediğim Eylül Rüya da şansımı denedim ve tuttu.
Konum bilgisi yola devam ve sitenin önüne geldim .
Otopark sorunu yok , ev güzel derli toplu temiz.
kapı açıldı ve merak konusu olan kadın karşımda sarılı sıcak bir merhaba ile içeri daldık.
Giderken ağzımı ıslatmak için bir şişe aldık oturduk masa başına ilk defa tanışmamıza rağmen hoş sohbet bir kadın.
Bayağı muhabbet ettik ama benim gözüm üstündeki seksi kıyafete memişlere kayıyor.
Artık şaşı olmayalım diye yatak odasına geçtik gerçekten rahat sevişiyor kasma yok.
Zevk alıyor ve vermesinide biliyor , istekli ve arzulu hatun seişmeyi inletmeyi biliyor.
İlk spordon sonra biraz daha dinlenelim derdine düştüm masada atıştırmaya ve içmeye devam.
Zaman tabi bu su gibi akıp geçiyor zevkli ortam olunca zamanı iyi kullanmak adına,
tekrar yönümüz yatak odası önce ben ona güzel bir oral sonra o bana derken
deliler gibi şevişiyoruz güzel bir beraberliğin sonuna geldik .
Banyo temizlik ve dinlenmeden sonra artık müsade isteme zamanı gelmişti.
Teşekkürler bir daha sefere görüşmek üzere.
Party birden çıktıktan sonra artık uzuvum durmuyor.
Çok uzun zamandır hiç denk gelemediğim Eylül Rüya da şansımı denedim ve tuttu.
Konum bilgisi yola devam ve sitenin önüne geldim .
Otopark sorunu yok , ev güzel derli toplu temiz.
kapı açıldı ve merak konusu olan kadın karşımda sarılı sıcak bir merhaba ile içeri daldık.
Giderken ağzımı ıslatmak için bir şişe aldık oturduk masa başına ilk defa tanışmamıza rağmen hoş sohbet bir kadın.
Bayağı muhabbet ettik ama benim gözüm üstündeki seksi kıyafete memişlere kayıyor.
Artık şaşı olmayalım diye yatak odasına geçtik gerçekten rahat sevişiyor kasma yok.
Zevk alıyor ve vermesinide biliyor , istekli ve arzulu hatun seişmeyi inletmeyi biliyor.
İlk spordon sonra biraz daha dinlenelim derdine düştüm masada atıştırmaya ve içmeye devam.
Zaman tabi bu su gibi akıp geçiyor zevkli ortam olunca zamanı iyi kullanmak adına,
tekrar yönümüz yatak odası önce ben ona güzel bir oral sonra o bana derken
deliler gibi şevişiyoruz güzel bir beraberliğin sonuna geldik .
Banyo temizlik ve dinlenmeden sonra artık müsade isteme zamanı gelmişti.
Teşekkürler bir daha sefere görüşmek üzere.