elam forumdaşlar ,
Bu ara çok çalışmanın verdiği stresle gün ortası uzun süredir görüşemediğim Marina ile randevulaştık.
tam saatinde hatta daha erken kapısındaydım.
Marina ev giriş çıkış çok rahat , ev derli toplu ve temiz , tek kullanımlık hijyen malzemeleri , ve evlere şenlik ikram masası var.
Kapının açılmasıyla güzel yüzünü ve gülüşünü gördüm , gerçekten uzun zaman olmuş ufak dokunuşlar yaptığı
memişlerde süper olmuş daha ayrı bir seksilik katmış.
Neyse masanın başına oturduk muhabbet ve soğuk ikramları sayesinde hararetim inmeye başladı.
Bu kadınla her telden konuşabiliyoruz samimiyeti de ayrı bir güzel bence bu önemli bir konu.
Artık daha fazla dayanamayacağımı anlayınca soluğu banyoda aldım.
Banyodan çıkar çıkmaz apar topar yatak odasına sevişerek geçtik.
önce sazı eline aldı başladı çalmaya çok güzel oral yapıyor ve sıcak sıcak istekli.
Biraz onun pozisyonlarından devam ettikten sonra ben memişlerle daha çok
ilgilenmeye başladım sıra bendeydi çok güzel bir çatal pozisyonundan sonra ilk final biter.
Hemen temizlenmeye gittik sonra masa başında dedikodulara devam.
konu konuyu açarken çok konuşma dedi koltukta başladı oral resitali.
devamında yatak odası belliki zor tutuyor kendini üste geçti ve kısa süre o finish olurken.
Artık sen devam et bol pozisyonlu seksten sonra bende rahatlayınca biraz dinlendik.
Temizlik sonrası artık toparlanıp gitme vakti gelmişti.
Çok teşekkür ederim boncuk gözlü hatun.
Bu ara çok çalışmanın verdiği stresle gün ortası uzun süredir görüşemediğim Marina ile randevulaştık.
tam saatinde hatta daha erken kapısındaydım.
Marina ev giriş çıkış çok rahat , ev derli toplu ve temiz , tek kullanımlık hijyen malzemeleri , ve evlere şenlik ikram masası var.
Kapının açılmasıyla güzel yüzünü ve gülüşünü gördüm , gerçekten uzun zaman olmuş ufak dokunuşlar yaptığı
memişlerde süper olmuş daha ayrı bir seksilik katmış.
Neyse masanın başına oturduk muhabbet ve soğuk ikramları sayesinde hararetim inmeye başladı.
Bu kadınla her telden konuşabiliyoruz samimiyeti de ayrı bir güzel bence bu önemli bir konu.
Artık daha fazla dayanamayacağımı anlayınca soluğu banyoda aldım.
Banyodan çıkar çıkmaz apar topar yatak odasına sevişerek geçtik.
önce sazı eline aldı başladı çalmaya çok güzel oral yapıyor ve sıcak sıcak istekli.
Biraz onun pozisyonlarından devam ettikten sonra ben memişlerle daha çok
ilgilenmeye başladım sıra bendeydi çok güzel bir çatal pozisyonundan sonra ilk final biter.
Hemen temizlenmeye gittik sonra masa başında dedikodulara devam.
konu konuyu açarken çok konuşma dedi koltukta başladı oral resitali.
devamında yatak odası belliki zor tutuyor kendini üste geçti ve kısa süre o finish olurken.
Artık sen devam et bol pozisyonlu seksten sonra bende rahatlayınca biraz dinlendik.
Temizlik sonrası artık toparlanıp gitme vakti gelmişti.
Çok teşekkür ederim boncuk gözlü hatun.