Partner beğenilmeme durumunda yapılması gereken (her iki taraf içinde)

Durum
Sosyal Coin
756
Merhaba, bu konuda 2 tarafında fikrini merak ediyorum. Fotoğraflardan bilgi sahibi olup görüşmeye gittiğimiz partnerleri beğenmediğiniz durumlarda ne yaparsınız genelde?
ben görüştüğüm partnerin verebileceği olumsuz tepkiden ötürü hiç çıkıp gidemedim malesef.
1-2 kere başıma geldi (forumda ve diğer sitelerde) ama çıkıp gitmek yerine e geldik bari bitsin gitsin modunda takıldım.
partnerler ne düşünür bu konuda? karşısındaki partner vaktini çok almadan teşekkür edip görüşmeyi bitirme kararı alsa herhangi bir tepki veya olumsuz referans verme gibi bi durum yaşanır mı? başına gelen varsa yoruma beklerim.

Durum
Sosyal Coin
13,775
Hocam benim bir kaç defa başıma geldi. Ama ben yinede karşımdaki bir bayan olduğu için yapılması gerekeni yaptım. Örneğin bir bayan görüşmenin 30 uncu dakikasında benden elektrik almadığını görüşmenin sağlıklı olmayacağını söyledi. Bende 1 saatlik ödemesini yapıp teşekkür edip evden ayıldım. Benim beğenmediğim bir bayanada 3 saatlik görüşmeyi 1 saatte indirmek istediğimi ama vaktini aldığım için 3 saatlik görüşme ücretini ödemek istediğimi söyledim. Oda bana teşekkür edip 1 saatlik görüşme ücretinin yeterli olacağını söyledi. Karşılıklı teşekkürler ile görüşme sonlandı

Durum
Sosyal Coin
25,734
Tanıtım Konusu Referansları
Kibarca bunu söyleme hakkı vardır iki tarafın ama kimsenin vaktini almadan ! Beğenmediniz ise bunu ilk 10 dakika da söylerseniz kimsenin vakti gitmez ufak bir ücret bırakmayı da teklif edebilirsiniz ama bir saat takılalım sonra iki saat anlaştık ama ile başlayan cümle hiç hoş değil bunun sonucunda iki saat ücreti vermeniz gerekir bunu vermemek için takla atan beyler çok. Gelelim kendi tarafima dış görünüşü değil ama mesela hijyen açısından bir koku , ukala tavırlar , tedirgin davranışlar hatta yatakta istenmeyen hareketler olursa anında teşekkür eder kapıyı gösteririm ama beylere sözüm; çok beklentiye girmeyin yani anın tadini çıkarın herkese güzel gelen size gelmeyebilir keyif alıyor musunuz , hizmetler tam mı ona bakın bence hep çok beklentiye girmekten kaynaklı hayal kırıklığı oluyor 😔

Durum
Sosyal Coin
8,710
Merhaba, bu konuda 2 tarafında fikrini merak ediyorum. Fotoğraflardan bilgi sahibi olup görüşmeye gittiğimiz partnerleri beğenmediğiniz durumlarda ne yaparsınız genelde?
ben görüştüğüm partnerin verebileceği olumsuz tepkiden ötürü hiç çıkıp gidemedim malesef.
1-2 kere başıma geldi (forumda ve diğer sitelerde) ama çıkıp gitmek yerine e geldik bari bitsin gitsin modunda takıldım.
partnerler ne düşünür bu konuda? karşısındaki partner vaktini çok almadan teşekkür edip görüşmeyi bitirme kararı alsa herhangi bir tepki veya olumsuz referans verme gibi bi durum yaşanır mı? başına gelen varsa yoruma beklerim.
İki tarafında böyle bir şey için hakkı vardır bence , kendi adıma forumda dahi başıma gelmişliği var ..

Örnek vermem gerekirse geçen sene malum forumdan bir bayanla resimlerine ve referanslarına güvenerek randevulaştık .Neyse nevale ve alkol torbamla gittim , kapıda görünce beğenim olmadı , adetimdir girer girmez zarfı o nevale torbası ve ya çikolata kutusu vs içine koyarım ve de kontrol ettiririm .15 dk oturduktan sonra izin isteyip kalkmak istedim hanımefendiye kibarca işim çıktığını söyledim , zarfı iade etmek istedi ; kibarca sorunun benden kaynaklı olduğunu zamanını telafi adına onda kalması gerektiğini belirtip ordan ayrıldım..

Neticede herkesin kendi tasarrufudur , herkes kendine yakışanı yapar..

Durum
Sosyal Coin
6,434
Şahsen henüz başıma gelmedi ama yaşamış olsaydım kesinlikle saygı duyardım. Kendi adıma konuşayım bazen fotoğraflarda göbeğimi sakladığım oluyor. Regl öncesi yaşanan şişkinlik, ödem ya da sağlıksız beslenmemden dolayı fiziğim birkaç günlüğüne bozuluyor. Ama bu fotoğraf düzeltme olayını abartan hanımefendilerin sayısı epey çoğalmış durumda. O yüzden buluşma esnasında içinize sinmeyen bir durum olursa bence nezaket kurallarına uygun bir şekilde sonlandırılmalı. Kötü, verimsiz ve zoraki bir görüşme olmasındansa hiç olmamasını tercih ederim🤷🏼‍♀️

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Forumda böyle bir durumla mı karşılaştınız ?

Çünkü partnerlerin en az 5 fotosu foruma katılmadan 24 saat içinde çekilmiş olması zorunluluğu var. Bu bahsettiğiniz sanırım FORUM DIŞI bir konu ?

Diğer yandan baktığım gördüğümden farklı bir şey çıkarsa ben gitmişsem içeri girmem o gelmişse içeri almam :)

Durum
Sosyal Coin
32,898
Kibarca bunu söyleme hakkı vardır iki tarafın ama kimsenin vaktini almadan ! Beğenmediniz ise bunu ilk 10 dakika da söylerseniz kimsenin vakti gitmez ufak bir ücret bırakmayı da teklif edebilirsiniz ama bir saat takılalım sonra iki saat anlaştık ama ile başlayan cümle hiç hoş değil bunun sonucunda iki saat ücreti vermeniz gerekir bunu vermemek için takla atan beyler çok. Gelelim kendi tarafima dış görünüşü değil ama mesela hijyen açısından bir koku , ukala tavırlar , tedirgin davranışlar hatta yatakta istenmeyen hareketler olursa anında teşekkür eder kapıyı gösteririm ama beylere sözüm; çok beklentiye girmeyin yani anın tadini çıkarın herkese güzel gelen size gelmeyebilir keyif alıyor musunuz , hizmetler tam mı ona bakın bence hep çok beklentiye girmekten kaynaklı hayal kırıklığı oluyor 😔
Eylül hanım sizin burada belirttiğiniz tüm konulara katılıyorum beklenti ve sonrası tam isabet👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: guesswho
Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhabalar, Aynen burada açmış oldugun bu konu dahilinde benimde bir kaç bu tarz begenmeme durumu olmuştu ve kibarca partnere sakıncası yoksa çıkabilir miyim diyerek gerekirse belirli bir miktar da bırakarak çıkmışımdır.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: burti ve guesswho
Durum
Sosyal Coin
6,557
Vücut ve yüz güzelleştiren programların kullanıldığının farkındayım. Hatta başka bir forumda kızın resmini görünce yok artık demiştim. Merak edip resimleri ayrı bir sekmede açınca dosya ismi beautifier12 falan gibiydi. Yani kullandığı programdan direkt indirip foruma yüklemiş kızımız. Yada programların bedava sürümlerini kullanınca logolarını ekliyor. Buna dikkat edelim kızlar 🤣🤣🤣

Bir yere kadar abartmadan kabul tabi ki. Abartan kızlar içinde zaten forumun amacı bu değil mi ;)

Ha kendi adıma forumda görüşüpte dış görünüşünü beğenmediğim kız olmadı. Ten uyumunu ayrı tutuyorum 😇
Kendimde zaten dünyanın en yakışıklı ve kaslı erkeği değilim. Anca anca ikinciyimdir (sondan) 🤣

Şarkımı ekleyeyimde tam olsun

Durum
Sosyal Coin
756
Forumda böyle bir durumla mı karşılaştınız ?

Çünkü partnerlerin en az 5 fotosu foruma katılmadan 24 saat içinde çekilmiş olması zorunluluğu var. Bu bahsettiğiniz sanırım FORUM DIŞI bir konu ?

Diğer yandan baktığım gördüğümden farklı bir şey çıkarsa ben gitmişsem içeri girmem o gelmişse içeri almam :)
Evet boyle bir durumla karsilastim, fotograflarla alakasi olmayan bir hanimefendiydi. Bu arada olay 8-9 ay once yasanmisti yeni forumda degil ama suan bu forumu kullandigim icin buradan konu acip fikir almak istedim.
Malesef ben tepkiden cekindigim icin ne girmrmezlik yapabiliyorum ne de musade isteyip kalkabiliyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Fingolfin
Durum
Sosyal Coin
8,148
Şahsen henüz başıma gelmedi ama yaşamış olsaydım kesinlikle saygı duyardım. Kendi adıma konuşayım bazen fotoğraflarda göbeğimi sakladığım oluyor. Regl öncesi yaşanan şişkinlik, ödem ya da sağlıksız beslenmemden dolayı fiziğim birkaç günlüğüne bozuluyor. Ama bu fotoğraf düzeltme olayını abartan hanımefendilerin sayısı epey çoğalmış durumda. O yüzden buluşma esnasında içinize sinmeyen bir durum olursa bence nezaket kurallarına uygun bir şekilde sonlandırılmalı. Kötü, verimsiz ve zoraki bir görüşme olmasındansa hiç olmamasını tercih ederim🤷🏼‍♀️
Senin göbüşün bile çok tatlıdır beğenmemek akılsızlık dır 😃☺️😘

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
19,864
Tanıtım Konusu Referansları
Beğeni oluşmadıysa iki tarafında görüşmeyi sonlandırma hakkı vardır.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: guesswho, Duru Lovely ve Hawkeye

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Evet boyle bir durumla karsilastim, fotograflarla alakasi olmayan bir hanimefendiydi. Bu arada olay 8-9 ay once yasanmisti yeni forumda degil ama suan bu forumu kullandigim icin buradan konu acip fikir almak istedim.
Malesef ben tepkiden cekindigim icin ne girmrmezlik yapabiliyorum ne de musade isteyip kalkabiliyorum
Hangi partnerdi acaba ? Buradan yazmak istemezsen whatsapp yada telegramdan yazabilirsin. Diğer konuda da tepkiden çekinmene gerek yok, tabi görüştüğün kişi aracılı yada ön ödeme yapmışsan sorun yaratabilirler o yüzden bizde forumu kullanıyoruz çünkü aracılı çalışmak forumda yasak ama nerede karşılaşırsan karşılaş bence müsaade etmemelisin çünkü bu tamamen keyif işi. Restorana gidip kuru pilav istediğinde nohut, bulgur geliyorsa ve değiştirilmesini istiyorsan yemiyorsan bundan çok farklı bir durum değil. O yüzden forumlarda fake foto kullanımı yasaktır. Diğer tarafta tasvip etmediğim bir ajans durumu vardı benim kontrolüm dışında 1 kere yaşanmıştı bir olay ajans kız rahatsız olduğu için başka bir kıza yönlendirmişti randevuları ama o kız hakkında da olumsuz referans açılmamıştı diye hatırlıyorum.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Hawkeye ve Legend
Durum
Sosyal Coin
9,165
Hangi partnerdi acaba ? Buradan yazmak istemezsen whatsapp yada telegramdan yazabilirsin. Diğer konuda da tepkiden çekinmene gerek yok, tabi görüştüğün kişi aracılı yada ön ödeme yapmışsan sorun yaratabilirler o yüzden bizde forumu kullanıyoruz çünkü aracılı çalışmak forumda yasak ama nerede karşılaşırsan karşılaş bence müsaade etmemelisin çünkü bu tamamen keyif işi. Restorana gidip kuru pilav istediğinde nohut, bulgur geliyorsa ve değiştirilmesini istiyorsan yemiyorsan bundan çok farklı bir durum değil. O yüzden forumlarda fake foto kullanımı yasaktır. Diğer tarafta tasvip etmediğim bir ajans durumu vardı benim kontrolüm dışında 1 kere yaşanmıştı bir olay ajans kız rahatsız olduğu için başka bir kıza yönlendirmişti randevuları ama o kız hakkında da olumsuz referans açılmamıştı diye hatırlıyorum.
Bence sitedeki en büyük sorunlardan biri pembislerimiz in yaşlarını küçük göstermeleri doğru yazanlar a bile itimat i düşürüyor 40 yaşındaki bayan 30 um diyor çok fazla yaşla ilgili yalan var gidince umduğunu bulamayınca malesef hoşnutsuzluk ciksada beyler gelmişken görüşim bari diyor

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: guesswho ve _KRAL_Ciplak_
Durum
Sosyal Coin
4,845
Ben geçenlerde bir partnerle randevulaştım. Eve girdikten 2 dakika sonra görüşmeyi sonlandıralım dedim. Partner çirkefleşti ve "Buraya gelip para vermeden s..... olup gidecek misin ?" diye çemkirdi. Ağzını bozma icap etmez diye çıkışınca sesini kesti. Görüşme sonlandı.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Şaşırdım
Tepkiler: guesswho ve Duru Lovely
Durum
Sosyal Coin
15,253
Bence sitedeki en büyük sorunlardan biri pembislerimiz in yaşlarını küçük göstermeleri doğru yazanlar a bile itimat i düşürüyor 40 yaşındaki bayan 30 um diyor çok fazla yaşla ilgili yalan var gidince umduğunu bulamayınca malesef hoşnutsuzluk ciksada beyler gelmişken görüşim bari diyor
Kimlik kontrolü yapılmıyor neticesinde ama 40 yaşında olup 30 görünen veya 30 yaşında olup 40 görünen çok kişiye şahit oldum. Eğer sizde kimliğe bakmadıysanız 40 yaşında olduğuna emin olamazsınız.🤷
Ben geçenlerde bir partnerle randevulaştım. Eve girdikten 2 dakika sonra görüşmeyi sonlandıralım dedim. Partner çirkefleşti ve "Buraya gelip para vermeden s..... olup gidecek misin ?" diye çemkirdi. Ağzını bozma icap etmez diye çıkışınca sesini kesti. Görüşme sonlandı.

Forumdışı bir görüşme olduğunu düşünüyorum. Forumdışı paylaşım bölümünde olumlu,olumsuz paylaşım yapabilirsiniz herkes fikir sahibi olur.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Duru Lovely ve burti
Durum
Sosyal Coin
4,845
Kimlik kontrolü yapılmıyor neticesinde ama 40 yaşında olup 30 görünen veya 30 yaşında olup 40 görünen çok kişiye şahit oldum. Eğer sizde kimliğe bakmadıysanız 40 yaşında olduğuna emin olamazsınız.🤷

Forumdışı bir görüşme olduğunu düşünüyorum. Forumdışı paylaşım bölümünde olumlu,olumsuz paylaşım yapabilirsiniz herkes fikir sahibi olur.
forumdan bir görüşmeydi partnerin ismini yazsam inanmayacaksınız

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,165

Bariz belli görünen köy klavuz istemez 1 2 yaş yanilabilir yada yanıltabilir sin 10 yaş gizlemek pek mümkün değil

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
4,845
Neden inanmayalım ki? (tabii olay iki kişi arasında sözlü gerçekleştiği ve ispatı imkansız olduğu için amerikalıların "he said-she said" dedikleri duruma dönüşeceğini belirtmeye de gerek yoktur herhalde)
kendisi şu an forumda gereksiz polemik olacak.

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Hocam yaş diyorsun tamam anladım onu ama benim ve çoğunluğun zaten kabul gören beden yaşı. Yani biri ile aynı yaşta olmanıza rağmen diğer kişinin sizden çok daha yaşlı yada genç göründüğünü söylerler. Forumda partner yaşını yazmış 30, fotolarına bakıyorsunuz diyorsunuz ki yok ya bu 30 olamaz en fazla 25 gidiyorsunuz bakıyorsunuz fit bakımlı sporunu yapan yaş almanın deformasyonuna karşı önlem almış kendine bakmış biri var yani en fazla 25 diebileceğiniz biri ama size 35 yaşındayım dedi ?

Ne yapacaksınız o anda ?
Yaş olarak büyük ama fiziksel olarak hala taş gibi bir kadın var karşınızda ve ben gidiyorum sen gösterdiğinden çok daha gençsin seninle görüşmem mi diyeceksin ?
Son 24 saatte çekilmiş 5 foto emin miyiz?
Bana mı soruyorsun ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
9,165
Hocam yaş diyorsun tamam anladım onu ama benim ve çoğunluğun zaten kabul gören beden yaşı. Yani biri ile aynı yaşta olmanıza rağmen diğer kişinin sizden çok daha yaşlı yada genç göründüğünü söylerler. Forumda partner yaşını yazmış 30, fotolarına bakıyorsunuz diyorsunuz ki yok ya bu 30 olamaz en fazla 25 gidiyorsunuz bakıyorsunuz fit bakımlı sporunu yapan yaş almanın deformasyonuna karşı önlem almış kendine bakmış biri var yani en fazla 25 diebileceğiniz biri ama size 35 yaşındayım dedi ?

Ne yapacaksınız o anda ?
Yaş olarak büyük ama fiziksel olarak hala taş gibi bir kadın var karşınızda ve ben gidiyorum sen gösterdiğinden çok daha gençsin seninle görüşmem mi diyeceksin ?

Bana mı soruyorsun ?
Hocam bariz yalan beyan var herşey aşikar 30 um deyip 40 yaşlarında olan var görünen köy klavuz istemez ilan sayfasına 40 olan kırk yazsın diyorum 40 li yaşlara bişey dediğim de yok ama 30 yaş bekleyip 40 yaşında biri karsinda olunca modd düşüyor yalan dolan ile nereye kadar

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Hocam bariz yalan beyan var herşey aşikar 30 um deyip 40 yaşlarında olan var görünen köy klavuz istemez ilan sayfasına 40 olan kırk yazsın diyorum 40 li yaşlara bişey dediğim de yok ama 30 yaş bekleyip 40 yaşında biri karsinda olunca modd düşüyor yalan dolan ile nereye kadar
Bende diyorum ki fotolarına baktığında gördüğün kişiyi beğeniyorsun hoşuna gidiyor ama gittiğinde yaşını öğrendiğinde mi sorun oluyor diyorum ? Yani bu durumda biraz etikete göre görüşüyor gibisiniz.
Zira bu alemde uzun yıllardır dirsek çürütüyorum, yeni başladığım zamanlarda bende sizin gibi düşünüyordum yaşı neyse onu yazsın diye ama bu alemde önemli olan yaştan ziyade size yaşatacağı deneyim.
Bu yaş meselesine bu kadar sarmanın manası yok benim için. Foto ya bakın kaç görüyorsanız yaş olarak ki o kadar deneyiminiz tecrübeniz vardır, hatunun göğüsleri kalçaları teni foruma koyduğu fotolardan yaşını belli edecek şekilde ona göre bakın beğenin gidin, beğenmediniz gitmeyin. Bu yaş meselesi biraz ADAP meselesi netice bunun için atasözü bile var Kadının yaşı erkeğin maaşı sorulmaz diye.
Beğendiyseniz gidin beğenmediyseniz gitmeyin neticede kimliğindeki yaşı değil fiziksel yaşı sizi yatakta tatmin edecek olan. Zira 20 yaşında mükemmel fizikli bir hatunla hayatımın en kötü seks deneyimini yaşarken benden 10 yaş büyük bir kadının bana yaşattıklarını hala unutabilmiş değilim. O yüzden bu yaş meselesi konusu benim için boş bir konu.
Ama size gösterdiği fotolarda başka kendisi başka biri ise o zaman işler değişir :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Hawkeye ve Aviator
Durum
Sosyal Coin
7,375
Bende çıkıp gidilmeli taraftarıyım çok kez beğenmediğim kadınlar oldu ki benim beğenme çıtam baya aşağıdadır :ROFLMAO: :ROFLMAO:
bir kere çıkıp gitmişliğim var ama o kişiyide incitmemek için ne diyeceğimi bilemedim cüzdanı arabada unutmuşum diyip koşarak uzaklaştım neden koştum derseniz ne arabam vardı ne ehliyetim :ROFLMAO:

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye