Olumlu Görüşme Partner Ada (Eva) - Tam Anlamıyla Gerçek Partner

Olumlu görüşme referansıdır.
Durum
Sosyal Coin
5,670
Merhaba,

Öncelikle Partner Ada (Eva) ile başka bir forum üzerinden iletişime geçtiğim zamandan bir referansı burada paylaştığımı, sosyal forumun gelişmesiyle birlikte bu forumda daha aktif olacağım için adminlerin onayıyla referansımı buraya taşıdığımı belirtmek isterim.

Ada forumlardan görüştüğüm ilk kişi. Görünüş olarak minyon ve tatlı bir kız ancak içinden bir kaplan barındırıyor. Benim gibi minyon kaplanları evcilleştirmeyi seviyorsanız ada ile kendinizi ödüllendirin. Sizin vahşiliğinize vahşilik ile cevap veren harika bir pembiş.

Yatak odasında geçirdiğimiz zamanlar kadar salonda yaptığımız keyifli sohbette hala aklımda.

Kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız Ada ile görüşün, gerisini ona bırakın

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Merhaba,

Öncelikle Partner Ada (Eva) ile başka bir forum üzerinden iletişime geçtiğim zamandan bir referansı burada paylaştığımı, sosyal forumun gelişmesiyle birlikte bu forumda daha aktif olacağım için adminlerin onayıyla referansımı buraya taşıdığımı belirtmek isterim.

Ada forumlardan görüştüğüm ilk kişi. Görünüş olarak minyon ve tatlı bir kız ancak içinden bir kaplan barındırıyor. Benim gibi minyon kaplanları evcilleştirmeyi seviyorsanız ada ile kendinizi ödüllendirin. Sizin vahşiliğinize vahşilik ile cevap veren harika bir pembiş.

Yatak odasında geçirdiğimiz zamanlar kadar salonda yaptığımız keyifli sohbette hala aklımda.

Kendinizi ödüllendirmek istiyorsanız Ada ile görüşün, gerisini ona bırakın
Emeğinize sağlık.

Kendisinden 1 aydır haber alamıyorum yokum diye haber de vermedi :) Siz geldiniz o gidiyor :) 6 gün sonra ilanı hesabı her şeyini kaldıracağım :) O zamana kadar size referans olur :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: yestiz ve Legend

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Referans için teşekkür ederim...

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556