Onaylı Referans Pamuk kız Masal ile Eğlence

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
916
Merhaba, bu forumda ilk deneyimim olan masal hanımla ani bir randevulaşma ile evine misafir edildim. Hoşgörülü bir hanfendi, salonda çerezler ile sizi karşılıyor, sohbetimizi ettik tanıştık ve öpüşüp ardından yatak odasına geçtik her isteğime olumlu ve istekli bir şekilde cevap verdi beni mutlu etti. Sadece erken vakit olmasından sanırım makyajı yoktu onun dışında Tavsiye ederim.

Durum
Sosyal Coin
32,898
Merhaba, bu forumda ilk deneyimim olan masal hanımla ani bir randevulaşma ile evine misafir edildim. Hoşgörülü bir hanfendi, salonda çerezler ile sizi karşılıyor, sohbetimizi ettik tanıştık ve öpüşüp ardından yatak odasına geçtik her isteğime olumlu ve istekli bir şekilde cevap verdi beni mutlu etti. Sadece erken vakit olmasından sanırım makyajı yoktu onun dışında Tavsiye ederim.
Güzel paylaşım icin teşekkürler 👍

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: MASAL
Durum
Sosyal Coin
34,813
Tanıtım Konusu Referansları
Memnun kalmana sevindim bebeğim 🥰 yorumun beğenin için teşekkürler tatlım 💋 başka proğramlarda görüşmek dileğiyle öpüyorum 😻💋🤗

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye