Özür dilerim Gözde

• Konbuyu başlatan ceo
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:40

ceo

Durum
Sosyal Coin
1,092
Değerli gözde,

Ticari ve sosyal hayatında söze fazlasıyla önem veren biri olarak son görüşmemizde tamamen benden kaynaklı nedenlerden dolayı görüşemediğimiz için senden çok özür dilerim. Söz verip tutamayınca nedenin ne olduğu çok önemli olmuyor ama ciddi bi problem yaşadığım, telefon ve sosyal medya hesaplarımdan ayrı kaldığım, haliyle sana bilgi veremediğim bi durum oluştu. Bugün sana bi mail gönderdim, numaramı güncelleyince de sana yeniden en azından özür dilemek için ulaşmaya çalışacağım.

İyi niyetli güzel insanlar üzülmemelidir hep derim ama ne yazık ki bunu yapan kişi oldum. Başta senden sonra forum ahalisinden gerçekten özür dilerim. Umarım telafi edebilirim.

Sevgiler💐

Durum
Sosyal Coin
15,253
Değerli gözde,

Ticari ve sosyal hayatında söze fazlasıyla önem veren biri olarak son görüşmemizde tamamen benden kaynaklı nedenlerden dolayı görüşemediğimiz için senden çok özür dilerim. Söz verip tutamayınca nedenin ne olduğu çok önemli olmuyor ama ciddi bi problem yaşadığım, telefon ve sosyal medya hesaplarımdan ayrı kaldığım, haliyle sana bilgi veremediğim bi durum oluştu. Bugün sana bi mail gönderdim, numaramı güncelleyince de sana yeniden en azından özür dilemek için ulaşmaya çalışacağım.

İyi niyetli güzel insanlar üzülmemelidir hep derim ama ne yazık ki bunu yapan kişi oldum. Başta senden sonra forum ahalisinden gerçekten özür dilerim. Umarım telafi edebilirim.

Sevgiler💐
Bu gerçekleşmiş bir görüşme değil sanırım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil

ceo

Durum
Sosyal Coin
1,092
Evet, adı konulan ve ben kaynaklı nedenlerden oluşmayan görüşme olduğu için, herkesten özür dilemek istedim ki, o noktada bile gözde güzel bi duruş gösterdi, bilinsin istedim. Teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz
Durum
Sosyal Coin
15,253
Evet, adı konulan ve ben kaynaklı nedenlerden oluşmayan görüşme olduğu için, herkesten özür dilemek istedim ki, o noktada bile gözde güzel bi duruş gösterdi, bilinsin istedim. Teşekkürler
Gerçekleşmiş görüşme olmadığı için referans kısmına konu açılması yasak. Genel sohbete taşındı.

Durum
Sosyal Coin
8,003
Edelim de bizim etmemizin bir önemi yok sanki konunun muhattapı kabul etmeli🤷
Hocam valla bilmiyorum bizden de özür dilemiş.Ben o yüzden kabul ettim.
Şimdi arkadaşı tanımam etmem,durduk yerde de forum ahalisinden özür dilemiş.
Bende kabul ediverdim.
He Gözde hanım kabul edermi bilmiyorum,bilmiyoruz.
Artık randevuyu hangi derecede iptal ettiğinin durumuna bağlı.
Eğer 1 gün önceden iptal ettiyse özrü kabul eder bence.
Ama yok randevuya 1-2-3 saat iptal ettiyse geçmiş olsun.
Kesinlikle kabul etmez,
Belki de eder bilmiyorum.
Etmez ama ede de bilir.
Kafam çok karışık.
Hocam bizi aydınlatabilirmisin hangi aşamada iptal ettiniz randevuyu…

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Denth
Durum
Sosyal Coin
8,710
Dostlar bu konu altında naçizane kendi fikrimi belirtmek isterim randevuya 1-3 saat kala yapılan iptallerin telafisi sadece ve sadece “ücreti ”bir şekilde hanımefendiye göndermek ve ya ulaştırmaktır bunun başka telafisi olmaz 🙅🏻‍♂️

Ha bir kaç gün evvel ve ya daha uzun bir süre önce olur eywallah ; neticede bu hanımefendi ona göre kendini ayarladı ve de ona göre burdan alacağı ücret ile bi hesap yaptı ..

Bu benim fikrimdir sadece beni bağlar ..

Durum
Sosyal Coin
15,253
Hocam valla bilmiyorum bizden de özür dilemiş.Ben o yüzden kabul ettim.
Şimdi arkadaşı tanımam etmem,durduk yerde de forum ahalisinden özür dilemiş.
Bende kabul ediverdim.
He Gözde hanım kabul edermi bilmiyorum,bilmiyoruz.
Artık randevuyu hangi derecede iptal ettiğinin durumuna bağlı.
Eğer 1 gün önceden iptal ettiyse özrü kabul eder bence.
Ama yok randevuya 1-2-3 saat iptal ettiyse geçmiş olsun.
Kesinlikle kabul etmez,
Belki de eder bilmiyorum.
Etmez ama ede de bilir.
Kafam çok karışık.
Hocam bizi aydınlatabilirmisin hangi aşamada iptal ettiniz randevuyu…
Zamanını bilmiyoruz ama böyle bir konu açılmasına gerek duyduğuna göre kısa süre kala bir iptal olmuş.

telefon ve sosyal medya hesaplarımdan ayrı kaldığım, haliyle sana bilgi veremediğim bi durum oluştu
Burada yazılana bakarsak sanırım iptal olduğu bilgisi partnere verilememiş. Yani ekilme gibi bir durum yaşanmış genelde hoş karşılanmaz iki taraf içinde geçerli.

Pembişlerin bu şekilde bir olumsuzluk yaşamaması,mavi üyelerin referans sorununu ortadan kaldırabilmesi için işte size fırsat⬇️

Araya reklamda sıkıştırayım dedim😁😁

Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: cigersiz ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Dostlar bu konu altında naçizane kendi fikrimi belirtmek isterim randevuya 1-3 saat kala yapılan iptallerin telafisi sadece ve sadece “ücreti ”bir şekilde hanımefendiye göndermek ve ya ulaştırmaktır bunun başka telafisi olmaz 🙅🏻‍♂️

Ha bir kaç gün evvel ve ya daha uzun bir süre önce olur eywallah ; neticede bu hanımefendi ona göre kendini ayarladı ve de ona göre burdan alacağı ücret ile bi hesap yaptı ..

Abi senin fikrin bence genelinde fikri kalemine sağlık 🧿

Haklısın 👍🏻👍🏻

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
7,765

+1

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Avtandil
Durum
Sosyal Coin
6,557

Olayın detayını bilmiyorum fakat aynen dediğiniz gibi görüşme zamanından çok kısa süre önce erkek tarafından iptal edilmişse görüşme ücretinin bir şekilde kadına ödenmesi gerekir (y)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
1,502
Bir centilmenlik yapilmasi gerekir ama bunun %100 odeme olmasi gerektiginden emin degilim.

Bu konuda mevcut partner sahsinda degil genel alarak konusuyorum.

Benim de olmak uzere pek cok mavinin basindan hepsi olmasa da cogunlugu zorunlu ve gecerli sebeplerle pembeler tarafindan iptal edilme olayi olmustur. O zaman baska bir zaman bunun full ve ucretsiz telafisini isteyebiliyor muyuz?

Ben hic istemedim mesela, psikolojilerini ve icinde bulunduklari duruma empati yaparak bosverdim.

Benimkinden cok daha kotu defalarca saatlerce otel odalarinda veya kapilarda bekletilerek bir mesaj dahi atilmayan durumlari da duydum bildim

Maviler de bu ise emek ve zaman harciyor. Zaman herkes icin degerli. Bazilari aylar oncesinden hazirlik yapmak zorunda, ailesini isini, yolculugunu ayarliyor. Belki aylarca boyle bir kadinla olmanin hayali ile yasiyor. Sonra kusura bakma canim isim cikti olmaz

Sekiz saat sehirlerarasi yol gelip gorusemeyip gene sekiz saat geri yol giden tanidigim var.Racon varsa her iki taraf icin de gecerli olmali.

Not: Gozde narindir, uzmeyin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz, Moria 🦈 ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
8,003
Bir centilmenlik yapilmasi gerekir ama bunun %100 odeme olmasi gerektiginden emin degilim.

Benim de olmak uzere pek cok mavinin basindan hepsi olmasa da cogunlugu zorunlu ve gecerli sebeplerle pembeler tarafindan iptal edilme olayi olmustur. O zaman baska bir zaman bunun full ve ucretsiz telafisini isteyebiliyor muyuz?

Ben hic istemedim mesela, psikolojilerini ve icinde bulunduklari duruma empati yaparak bosverdim.

Benimkinden cok daha kotu defalarca saatlerce otel odalarinda veya kapilarda bekletilerek bir mesaj dahi atilmayan durumlari da duydum bildim

Maviler de bu ise emek ve zaman harciyor. Zaman herkes icin degerli. Bazilari aylar oncesinden hazirlik yapmak zorunda, ailesini isini, yolculugunu ayarliyor. Belki aylarca boyle bir kadinla olmanin hayali ile yasiyor. Sonra kusura bakma canim isim cikti olmaz

Sekiz saat sehirlerarasi yol gelip gorusemeyip gene sekiz saat geri yol giden tanidigim var.Racon varsa her iki taraf icin de gecerli olmali.

Buda doğru bir bakış açısı,ancak tam olarak değil.
Eşitliği savunanlar için evet olabilir,
Ancak bizim gibi kadın-erkek eşitliği olmayan,
Her fırsatta ezilen,örselenen,hor görülen erkek egemen toplumlarda,
Centilmen olan bilincin,kadınlara pozitif ayrımcılık yapması gerektiğine inananlardanım…
Zaten ekonomik zorluklar içerisinde olmayan,
Karşısında ki insanın samimiyetine inanan bir kadın,
Bunun doğru cevabını kendisi verecektir.
Affedecektir yada etmeyecektir.
Bende Moria gibi düşünenlerdenim.
Telafi edilemeyecek kadar kısa bir süre kalmışken iptal ediyorsan bedeline katlanmalı ve bunu karşındaki insanı kırmadan,incitmeden bir jest olarak yapmalı erkek..
Eğer kadın aynı şekilde erkeğe davranıp iptal ettiyse,
Bir özür bildirmeyip üzerine küstahlık yapmışsa,
Konuyu uzatmadan o defteri kapatmalı,
Herhangi bir kin,düşmanlık,nefret gütmemelisin.
Hayattaki mottom sana sıkıntı veren verecek şeylerden uzak dur.
Başına bir problem açıldımı ,sen onu çözmeyene kadar,seni ölünceye dek peşinden gelir.
Para kaybederek mi çözüyorsun meseleyi kaybet.
Hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Denth, cigersiz ve Moria 🦈
Durum
Sosyal Coin
8,710

Tabii ki üstad fikrine saygılıyım senin bakış açında güzel ve mantıklı 👍🏻

Ben naçizane beni bağlayan ve kendi yaptığım uyguladığım yöntemi beyan ettim ..

Bu arada dört , beş sefer çok kısa süreler kala iptal ettim ücreti ödemeyi teklif ettim ikisinde havale ile gönderdim iki ve ya üçünde karşı taraf kabul etmedi bende jest olarak ilk görüşmede fazla miktar bonus olarak jest yaptım ..

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Denth, cigersiz ve Tom Ford
Durum
Sosyal Coin
6,095
En azından buraya yazacak kadar medeni cesareti olan; ve sanırım gerçekten mücbir sebeplerden sıkıntı yaşayan, özrünü bizlerle de paylaşan bir üyemiz.. Özür sadece yazıda kalmamış & kalmaz ise @GÖZDE hanım da kabul eder sanki :rolleyes:

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye