Değerli arkadaşlar unutamadığımız, etkilendiğimiz sözleri paylaşmak dileğiyle 🙂
"Mutluluğu tatmanın tek çaresi,onu paylaşmaktır."Değerli arkadaşlar unutamadığımız, etkilendiğimiz sözleri paylaşmak dileğiyle 🙂
@Cansel Ulusoy güzel söz 👏👏👏"Mutluluğu tatmanın tek çaresi,onu paylaşmaktır."
Byron
Pronemoria'dan 🦈 özlü sözler 😊Acıma yetime döner koyar dötüne ; en sevdiğim ve gerçek olan tecrübe ile sabittir 🤣🤣
Bahçıvansın biberin yok Dalyar Ak ‘sın haberin yok 🤣🤣 ( Dalyar güzel isim Ak ‘ta çok kullanılan bi soy adı 😉)
Kırk senelik hamallım böyle küfe görmedim 🙈🤣🙋🏻♂️
Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor 😈😈
İnsanoğlu yaşadığı her gün değişime müsaittir ( menşei bana ait ..)
İnsanlar, eğer anlamadıklarından söz edecek olursanız, sizin deli olduğunuzu düşünürler.
Elvis Presley
Aynı bakış açısı 👏👏"Bir delille kırk alimi yendim... Kırk delille bir cahili yenemedim..."
İmam Şafii
En önemlisi o reis 👅🤣👍🏻Pronemoria'dan 🦈 özlü sözler 😊
Sinirlerimiz hep yatışsın 😜😜
Daha neler var bende 🥰🥰😎😎@Cansel Ulusoy güzel söz 👏👏👏
Ya göster yada yaz bakalım neler var 😁😁😁Daha neler var bende 🥰🥰😎😎
Sen sen ol herkesin hayali ol ama kimsenin hikayesi olma.Değerli arkadaşlar unutamadığımız, etkilendiğimiz sözleri paylaşmak dileğiyle 🙂
Nereye gittiğini bilmiyorsan, hangi yoldan gittiğinin hiçbir önemi yoktur.
Üstad doğrusu vur g..tüne, rahvan koşsundur. Huysuz atlar için kullanılan tabir...Koy g... ne, rahvan gitsin
Verdiğin mangıra bak, soktuğun andıra bak 🤭. Mangır(para). Andır (p...is)🤭Değerli arkadaşlar unutamadığımız, etkilendiğimiz sözleri paylaşmak dileğiyle 🙂
Zeki insana en büyük işkence cahillerin kabul ettiği düzende yaşamaktır.
Tamam yazayım 😁😁Ya göster yada yaz bakalım neler var 😁😁😁
Hala bekliyorum 🤭Tamam yazayım 😁😁
Bir kadın seninle konuşurken, söylediklerini gözlerinle birlikte dinle 🤗🤗Hala bekliyorum 🤭
Vay vay vay bekliyorum 👏Bir kadın seninle konuşurken, söylediklerini gözlerinle birlikte dinle 🤗🤗
❤️ @Avtandil ❤️
Geliyor daha bekle 😁😁😎😎🤗🤗