Herkese selamlar, değerli arkadaşlar.Birkaç gün önce moralimin bozuk olduğu bir zamanda ona ihtiyacım olduğunu hissettim, çünkü aramızdaki ilişki artık başka bir boyutta, sağolsun verdiği değerin farkında olarak benim de ona karşı her konuda arkasında olduğumu bilmesini isterim.Sevgili cancağızım Özge'ye yazdım müsait zamanda limana yanaşmak istiyorum dedim.☺️Tabii ki kuzum istediğin zaman cevabı gelince bu kez ben misafir etmek istiyorum, otele odasına girişini görmek istiyorum dedim.Bu zamana kadar sağolsun hep evinde misafir ediyordu.Kendisi ile outcall görüşme içimde uhte kalmıştı.Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra belirlenen saatte giriş yaptı yeşil gözlü dilber.Üzerinde turuncu bir elbise ile renk karmaşası yaşattı bana.Uzun bir sarılma ve hasret giderme sonrası kırmızı şarap eşliğinde tedaviye başladı sağolsun.Kelime de yanlışlık yok çünkü onun yanında huzur buluyorum, Psikolog edasında görüşmeler geçiriyorum.Benim bütün kötü enerjimi sıfırladıktan sonra ayrılık vakti gelmişti artık. Yine uzun bir veda busesi ile kendisini yolcu ettim.Bir sonraki tedavi seanslarında buluşmak üzere diyor, yeşil gözlerinden öpüyorum.🌹Tekrar teşekkür ediyorum dostluğu için, iyi ki hayatımdasın.Alt tarafta ki tabloyu ozalitçilerden baskı yaptırıp duvarınıza asabilirsiniz 🤭Herkese iyi günler diliyorum adminlere ve forum ailesine saygılar 🙏