Herkese selamlar, birkaç ay ara verdikten sonra tekrar foruma dahil oldum.Özge ile ilk görüşmemizin üzerinden biraz zaman geçmiş, nasıl olabilir aklımdan çıkmayan bu kızı bu kadar ihmal ettim diye düşünüyorum, cevabı kendimde buluyorum, çünkü kendisi benim için farklı bir yerde,onu sadece sex objesi olarak değil, arkadaş, sırdaş gibi,her türlü konuda konuşabildiğim,dertlestiğim kimsenin bilmediği özelimi paylaştığım,gerektiğinde öğütler veren insanın gözlerine bakınca bütün sıkıntılardan uzaklaştıran,psikoloğum gibi geliyor bana.Yine böyle bir boşlukta iki satır mesajla özlendiğini hatırlattım sağolsun kendisi en önden sahneyi net görecek şekilde yerimi ayırtti🤭 Buluşma saati yaklaştıkça zaman neden geçmiyor çözemedim.Konumumuz çok yakın olmasına rağmen malûm İstanbul trafiği belli olmaz diyerek saatimize sadık kalarak meşhur mesajı attım.Geldim, cevap: Açtım kuzum gel. dışarıdan bakıldığı zaman dikkat çekmemek için Trendyol kuryesi gibi iki elimde dolu olduğu için rahatça binaya giriş yapılıyor,(her zaman önceliğimiz pembişler ve onların güvenliği olmalı bizim için) Artık o yeşil gözler karşımda duruyor.Hasretle sarılma ve öpüşme faslından sonra sohbetimize başladık,
ikramlar,(çift lavaslı dürüm sözü vardı yine unuttu) içecekler derken zaman geçmesin istiyor insan onun yanında olmak bile yetiyor.Özel konularda detay vermeyi hiç yapmadım şimdiye kadar, çünkü herkesle aynı olmayan bir durum sonuçta iki farklı insan bir araya gelip birşeyler paylaşıyor.Birdaha ki randevumuzu benim misafirim olarak otel'de düşünüyorum kabul ederse tabii ki ☺️ teşekkür ediyorum kendisini tanıma fırsatı verdiği ve değerli hissettirdiği için (Özelsin)😘🥰.
ikramlar,(çift lavaslı dürüm sözü vardı yine unuttu) içecekler derken zaman geçmesin istiyor insan onun yanında olmak bile yetiyor.Özel konularda detay vermeyi hiç yapmadım şimdiye kadar, çünkü herkesle aynı olmayan bir durum sonuçta iki farklı insan bir araya gelip birşeyler paylaşıyor.Birdaha ki randevumuzu benim misafirim olarak otel'de düşünüyorum kabul ederse tabii ki ☺️ teşekkür ediyorum kendisini tanıma fırsatı verdiği ve değerli hissettirdiği için (Özelsin)😘🥰.