Arkadaşlar öncelikle herkese keyifli forumlar dilerim yogun iş temposu arasında bir kaçamak yapmak için fırsat arıyordum birden özge hanımın X sitesinde ki öykü Şanlı hanım ile birlikte duo görüşmelerinden olan fotolarını gördüm o an dedim ki işte beklenen zaman geldi hemen özge hanıma Msj attım randevu oluşturmak için şansım yaver gitti ve kendileri ile gecelik program oluşturduk atladım hemen uçağa İstanbul a bu iki güzeller güzeli bayanın yanına geldim ben kendi isteğim üzerine outcall görüşmek istedim oteli ve saati belirledik ve beklenen saat geldi hatta beklenen saatten yarım saat öncesinde çıkıp geldiler ( öyle bazı arkadaşların karşılaştığı partnerler gibide geç felan de gelmediler yani ) kapı çaldı ve karşımda birde ne göreyim 2 tane çıtır mı desem yoksa özgenin ismi gibi Lolita mı desem iki tane afeti devran mı desem gerisini siz anlayın işte ikiside çıtır mı çıtır yaşları yazdıkları gibi çok genç ama yatakta yaşlarına bakarak acemidir bunlar diye kimse düşünmesin yatağın hakkını fazlası ile veriyorlar emin olabilirsiniz yemekte kimyon yatakta minyon diye yazdıgı sözün hakkını harbiden fazlası ile veriyorlar sadece yatak olarak değil sohbet ve muhabbet ortamındada aşırı keyif alacağınız muhabbetler ediliyor sizi hiç sıkmıyorlar benim ilk duo görüşmem oldu bu ve bu platformda ki partnerler lede ilk görüşmem oldu iyikide doğru karar vererek özge ve öykü hanımı kendime partner olarak seçmişim insan böyle bir şeye yapmayı düşündüğü zaman illaki aklına takılan problemler oluyor işte kilolu birisi mi gelecek acaba yoksa yaşı yazdığından daha fazla yaşlı birisi mi gelecek acaba diye düşünceler sarıyor insanı ama benden size tavsiye,öneri,referans artık siz ne demek istiyorsanız onu diyin bu iki hanımı gözü kapalı okeylerim siz sadece onlar ile programı oluşturup kendinizi onların kollarına bırakın bu iki çıtır sizin aklınızı başınızdan alacak hiç unutmayacağınız keyifli saatler geçireceksiniz düşünme faslını gerçekten geçin arkadaşlar randevu almak için çabalayın biran önce derim şuraya görüşme ile sayfalar dolusu yazabilirim fakat sizi daha fazla okutup sıkmak istemedim böyle aklımdaki düşüncelerimi toparlayıp sizin için bir özet hazırlayıp bunları yazdım kısaca
burdan tekrardan Lolita Özge hanıma ve Öykü Şanlı hanıma sonsuz teşekkürler ediyorum bana unutulmaz bir gece yaşattıkları için en kısa sürede tekrar dan buluşmak dileği ile ♥️
burdan tekrardan Lolita Özge hanıma ve Öykü Şanlı hanıma sonsuz teşekkürler ediyorum bana unutulmaz bir gece yaşattıkları için en kısa sürede tekrar dan buluşmak dileği ile ♥️