Onaylı Referans özel kadın

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
3,761
herkese merhabalar tomrisle bu sanırım 4. görüşmem bunu belirtiyorum çünkü benim için özel bir insan. Kültürü fikirleri sohbeti misafir ağırlaması her şeyi benim için üst seviye nazen kendisini uyarıyorum beni buna alıştırma diye :D oldukça naif ve kibar bi kadın yatak detaylarını vermeyi sevmiyorum ama oldukça keyifli ve aksiyonlu diyeyim siz anlayın kendisine tekrar sizlerin huzunda teşekkürlerimi sunuyorum herkese iyi akşamlar

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Paylaşım için teşekkürler @TOMRİS lütfen referansına cevap verirmisin

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: taylan_yaylan
Durum
Sosyal Coin
40,613
Tanıtım Konusu Referansları
herkese merhabalar tomrisle bu sanırım 4. görüşmem bunu belirtiyorum çünkü benim için özel bir insan. Kültürü fikirleri sohbeti misafir ağırlaması her şeyi benim için üst seviye nazen kendisini uyarıyorum beni buna alıştırma diye :D oldukça naif ve kibar bi kadın yatak detaylarını vermeyi sevmiyorum ama oldukça keyifli ve aksiyonlu diyeyim siz anlayın kendisine tekrar sizlerin huzunda teşekkürlerimi sunuyorum herkese iyi akşamlar
Canımmm seninle vakit geçirmekte bana çok keyif veriyor:) çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:) nice sevişmelerimize bitanem 🥰❤️ Bu arada sende benim için ne kadar özel ve kıymetli olduğunu biliyorsun 💋😍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: taylan_yaylan ve Deadpool
Durum
Sosyal Coin
42,982
Referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: taylan_yaylan
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye