Onaylı Referans Özbek güzeliyle harika sabah keyfi

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans
Durum
Sosyal Coin
540
Cumartesi boş vakit bulup yağmura aldırış etmeden Elif'in evinin yolunu tuttum erken saat olmasına rağmen beni kırmadı randevu verdi. İstedigim kıyafeti giymesi beni ekstra mutlu etti . Siyah ona çok yakışıyor.
Kendisiyle defalarca buluşsakta sanki her defasında onu yeniden tanıyor gibiyim . Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı bütün kötü enerjimi aldı. İki saatimin her dakikasından keyif ve zevk aldım.
Elif kendine iyi bak tekrar görüşmek üzere ...

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Nice güzel görüşmelere referans için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ceku007
Durum
Sosyal Coin
5,544
Tanıtım Konusu Referansları
Cumartesi boş vakit bulup yağmura aldırış etmeden Elif'in evinin yolunu tuttum erken saat olmasına rağmen beni kırmadı randevu verdi. İstedigim kıyafeti giymesi beni ekstra mutlu etti . Siyah ona çok yakışıyor.
Kendisiyle defalarca buluşsakta sanki her defasında onu yeniden tanıyor gibiyim . Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı bütün kötü enerjimi aldı. İki saatimin her dakikasından keyif ve zevk aldım.

"...Pürüzsüz vücudunda gezinmek onu hissetmek harikaydı Yüzünden gülümseme tatlı dokunuşları hiç eksik olmadı...."

Güzel yazın icin cok tesekkurler.

1700653746940

Durum
Sosyal Coin
16,649
Güzel referans yazınız (aynen katılıyorum) ve paylaşımınız için teşekkürler 😇😊

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: ceku007
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye