Merhabalr dostlar Öykü hanım ile Ankara'da görüşmüştüm ramazandan önce kendisinin vücudu ve davaranışları mükemmel. Hiç bir zaman unutmayacağım seni Öyküm.
Bu güzel referans için teşekkür ederim.Merhabalr dostlar Öykü hanım ile Ankara'da görüşmüştüm ramazandan önce kendisinin vücudu ve davaranışları mükemmel. Hiç bir zaman unutmayacağım seni Öyküm.
Referans için teşekkürlerMerhabalr dostlar Öykü hanım ile Ankara'da görüşmüştüm ramazandan önce kendisinin vücudu ve davaranışları mükemmel. Hiç bir zaman unutmayacağım seni Öyküm.
Güzel paylaşım icin teşekkürlerMerhabalr dostlar Öykü hanım ile Ankara'da görüşmüştüm ramazandan önce kendisinin vücudu ve davaranışları mükemmel. Hiç bir zaman unutmayacağım seni Öyküm.
😀Okuması yaşaması zevkli bir öyküdür kendisi 😊
Sende bir okadar beyefendiydin cok güzel agırladın hersey cok güzeldi 🌹😌Bu güzel referans için teşekkür ederim.
sende bi okadar beyefendisin iyki tanıdım seni cok güzel bir gündü 🙈🖤Merhabalr dostlar Öykü hanım ile Ankara'da görüşmüştüm ramazandan önce kendisinin vücudu ve davaranışları mükemmel. Hiç bir zaman unutmayacağım seni Öyküm.