Öykücüm randevu alamiyorum

Durum
Sosyal Coin
605
Öykü selam bir türlü randevu alamiyorum sana
Whatsapp dan yaziyorum. Araya forumdan daha once gorustugum bir arkadasi bile koydum :) ama seninle iletisim kurmak bile zor.
seninle gorusmeyi cok istiyorum.
Incall outcall saat farketmez yeterki randevu ver :) 🙏

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Whatsapp dan yaziyorum. Araya forumdan daha once gorustugum bir arkadasi bile koydum :) ama seninle iletisim kurmak bile zor.
Tamamda foruma bunu yazmıyoruz :) Partnerin özel durumu olabilir her şey olabilir, siz yazıp kendisinin dönüşünü beklemeniz gerekiyor bu şekilde baskı oluşturarak sesinizi duyurmaya çalışmak sadece randevu alma şansınızı düşürecektir diye düşünüyorum.

Durum
Sosyal Coin
19,466
Hocam her ne kadar talebinizi buradan iletmeniz enteresan bir durum olmuş olsa da kararlılığınız için sizi can-ı gönülden tebrik ederim :)
Umarım @Öykü Şanlı Hanım buna kayıtsız kalmaz ve en kısa zamanda beraber güzel vakit geçirirsiniz 👍

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Öykü Şanlı ve CoolMan
Durum
Sosyal Coin
605
Baski icin yazmadim ki. Bence hosuna gider onunla gorusmek icin beklemedeyiz. Musiat oldugunda yakalariz insallah ne diyim.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Öykü Şanlı
Durum
Sosyal Coin
6,507
Randevu alamadığınız birinden ziyade randevu alabildiğiniz kişilere yönelmeniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Tabi yine herkesin kendi bileceği iş :)

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Öykü Şanlı ve Rodi
Durum
Sosyal Coin
5,053
Bu arada sayıyı 10 a çıkardım gorussemde gorusmesemde üyelere gecelik program ismarlanacaktir ustadlar
Beni de ekleyin o zaman üstadım... :) Konuya gelecek olursak, evet Öykü hanıma ben de ulaşamamıştım, iki gün artarda yalnızca birer kez yazmıştım. Belli ki yoğunluğu çok oluyor, üstelemek negatif etki bırakabilir. Naçizane görüşüm.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Londonboy ve Öykü Şanlı
Durum
Sosyal Coin
16,372
Tanıtım Konusu Referansları
Merhaba inanın yeni gördüm msjınızı ve okudum cok eglendim 😃😃 şimdi ben acıklama yapıcam bazen oluyor iki gün dinleniyorum elime almak istemiyorum telefonu özel hayatım ailem vs zaman geciriyorum bunun haricinde cok fazla msj var inanın görmekte güclük cekiyorum bunu dile getirdim hep inanın bilerek yaptıgım bişi deil burdan dm den de yazabilirsiniz kampanyalar da baslamıs hayırlı olsun 🤣🤣🤣

Durum
Sosyal Coin
16,372
Beni de ekleyin o zaman üstadım... :) Konuya gelecek olursak, evet Öykü hanıma ben de ulaşamamıştım, iki gün artarda yalnızca birer kez yazmıştım. Belli ki yoğunluğu çok oluyor, üstelemek negatif etki bırakabilir. Naçizane görüşüm.
Cok fazla msj var 🥲🥲🥲

Durum
Sosyal Coin
16,372
Merabalar Yogunluktan göremiyorum inanın fazla msj geliyor numaranızı dm den yazarsanız görebilirim

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
16,372
Yarın msjlara dönüş yapıcammm nickinizle baslayan bir msj yazarsanız görürüm 🥰

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
0
Herkese Merhaba,

Burada ki konu ile ilgili yaşadığım ve gerçekleşmesi gerektiğini düşündüğüm bir takım olgularla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum…

Öncelikle , herhangi bir pembiş ile istediğim bir zaman (saat yada gecelik) aralığında (TABİKİ de o sevgili pembişinde takvimine ve uygunluğuna bağlı olarak ve o pembişin de kendisi kabul ettiği takdirde (karşılıklı beğeni-kimya uyumu vs.) ki adam gibi oturup kalkmasını konuşmayı iletişim kurmayı biliyorsanız kabul ederler) keyif yapabilme İMKAN ve olanaklara SAHİBİM ..yani keyfim yerinde sıkıntı yok😎Bu şartları bizim için başkasının karşılamasına da gerek yok zaten! ! ! Forumda ki çoğu insan için de bu böyledir…

FAAKAAT …

Burada ki konuda yazılanlara, ağızdan çıkmış olan verilen sözlere istinaden…konu sahibi arkadaşa ‘’bana yazın’’ dediği 10 Şubat da mesaj attım , kendisine 40 kişi yazmış ’’5 kişi’’ye (kim bu 5 kişi yazsın buraya referanslarınıda okuyalım)attığını(ısmarladığını kastederek) beni listeye aldığını söyledi dedim ben zaten ilk sıradaydım nasıl oldu???
‘’40 kişi’’ mesaj atmış karışıklık olmuş pardon vs…tamam sıkıntı yok zaten İLK 5 KİŞİ’ye demişti 40 kişi nerden çıktı kim bunlar???..Haftaya yazın dedi bende ilgili tarihin bir sonraki haftası (19 Şubat da) yazdım….sonra yarın akşam yazın dedi tamam…o günün yarın akşamı (20 Şubat)sanırım konu sahibine yazmadan önceydi , bana forumdan biri yazdı (ismini şu an için yazmıyorum icap ederse yazarım belki kendiside yorum yazar)
Bana yazan kişi de aynı benim gibi bu konu sahibi arkadaşa yazmış ve ona da bana yazdığı gibi 4 kişiye ısmarladığını Şubat 20 sinde tekrar yazması gerektiğini vs yazmış…20 sinde tekrar yazmış ama geri dönüş olmamış…yani konu sahibi arkadaş herkesi sallıyor göründüğü kadarı ile....sallanacak yaşı çoktaaaaan geçmiş insanların yeri burası.. çocuk yok bu ortamda ben öyle biliyorum… bunlardan sonra konu sahibine kendisine bana dediği tarihte (dün yani 20 Şubat )tekrar yazdım hatta hangi pembişle görüşmek istediğimi dahi yazdım ki yanlış bir anlaşılma olmasın isterse bana değil o pembişe de ücreti gönderebilmesi için … bu sefer de diyorki haftaya pazartesi bana yazın yani 1 hafta daha öteliyor e zaten 10 şubatda olması gerek bir durumdu..çıkmaz ayın son çarşambası oldu yani…ve bende kendisine güzel bir cvp yazdım , (admin isterse ekran görüntülerini gönderebilirim) mesajımı görmesine rağmen foruma bir kaç defa giriş çıkış yapmış olmasına ve olumlu yada olumsuz herhangi bir geri dönüş de yapmayınca bu saate kadar…Buraya yazmak en güzeli !

EĞER YAPAMAYACAKSAN İMKANIN YOKSA DİREKT DERSİN Kİ BEN AĞZIMDAN ÇIKAN SÖZÜ TUTMUYORUM HERKES İLE MAKARA YAPTIM DALGA GEÇTİM KENDİ ÇIKARIM İÇİN KONUYU SÜREKLİ ÜSTTE KALMASI İÇİN O GÖRÜŞEMEDİĞİM PEMBİŞİNDE DİKKATİNİ ÇEKEBİLMEK İÇİN BUNU YAPTIM dersin bizde hakkında çok iyi niyet düşünceleri ile 🤔 eyvallah deriz

Burada ve mesajlar da söylediğim gibi kesinlikle böyle bir mecburiyetin yok ama… bu kadar atıp tutup ve dolayısıyla o tarihlerde konuyu sürekli aktif tutup söz verip yapmamak öncelikle yetişkin bir insana … sonra bu formun seviyesine yakıştıramadım ..

Ozaman bende şunu düşünüyorum …bu forumda yazılanlar.. söylenenler… referanslar… vs ne kadar doğru ???

Bunlar şahsi düşüncelerim .. ve konu ile ilgili etik bulmadığım bu davranış biçimini ilgili süreçleri , ev sahibi konumunda olan bu platformda sizlerlede paylaşmak istedim…

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Herkese Merhaba,

Burada ki konu ile ilgili yaşadığım ve gerçekleşmesi gerektiğini düşündüğüm bir takım olgularla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum…

Öncelikle , herhangi bir pembiş ile istediğim bir zaman (saat yada gecelik) aralığında (TABİKİ de o sevgili pembişinde takvimine ve uygunluğuna bağlı olarak ve o pembişin de kendisi kabul ettiği takdirde (karşılıklı beğeni-kimya uyumu vs.) ki adam gibi oturup kalkmasını konuşmayı iletişim kurmayı biliyorsanız kabul ederler) keyif yapabilme İMKAN ve olanaklara SAHİBİM ..yani keyfim yerinde sıkıntı yok😎Bu şartları bizim için başkasının karşılamasına da gerek yok zaten! ! ! Forumda ki çoğu insan için de bu böyledir…

FAAKAAT …

Burada ki konuda yazılanlara, ağızdan çıkmış olan verilen sözlere istinaden…konu sahibi arkadaşa ‘’bana yazın’’ dediği 10 Şubat da mesaj attım , kendisine 40 kişi yazmış ’’5 kişi’’ye (kim bu 5 kişi yazsın buraya referanslarınıda okuyalım)attığını(ısmarladığını kastederek) beni listeye aldığını söyledi dedim ben zaten ilk sıradaydım nasıl oldu???
‘’40 kişi’’ mesaj atmış karışıklık olmuş pardon vs…tamam sıkıntı yok zaten İLK 5 KİŞİ’ye demişti 40 kişi nerden çıktı kim bunlar???..Haftaya yazın dedi bende ilgili tarihin bir sonraki haftası (19 Şubat da) yazdım….sonra yarın akşam yazın dedi tamam…o günün yarın akşamı (20 Şubat)sanırım konu sahibine yazmadan önceydi , bana forumdan biri yazdı (ismini şu an için yazmıyorum icap ederse yazarım belki kendiside yorum yazar)
Bana yazan kişi de aynı benim gibi bu konu sahibi arkadaşa yazmış ve ona da bana yazdığı gibi 4 kişiye ısmarladığını Şubat 20 sinde tekrar yazması gerektiğini vs yazmış…20 sinde tekrar yazmış ama geri dönüş olmamış…yani konu sahibi arkadaş herkesi sallıyor göründüğü kadarı ile....sallanacak yaşı çoktaaaaan geçmiş insanların yeri burası.. çocuk yok bu ortamda ben öyle biliyorum… bunlardan sonra konu sahibine kendisine bana dediği tarihte (dün yani 20 Şubat )tekrar yazdım hatta hangi pembişle görüşmek istediğimi dahi yazdım ki yanlış bir anlaşılma olmasın isterse bana değil o pembişe de ücreti gönderebilmesi için … bu sefer de diyorki haftaya pazartesi bana yazın yani 1 hafta daha öteliyor e zaten 10 şubatda olması gerek bir durumdu..çıkmaz ayın son çarşambası oldu yani…ve bende kendisine güzel bir cvp yazdım , (admin isterse ekran görüntülerini gönderebilirim) mesajımı görmesine rağmen foruma bir kaç defa giriş çıkış yapmış olmasına ve olumlu yada olumsuz herhangi bir geri dönüş de yapmayınca bu saate kadar…Buraya yazmak en güzeli !

EĞER YAPAMAYACAKSAN İMKANIN YOKSA DİREKT DERSİN Kİ BEN AĞZIMDAN ÇIKAN SÖZÜ TUTMUYORUM HERKES İLE MAKARA YAPTIM DALGA GEÇTİM KENDİ ÇIKARIM İÇİN KONUYU SÜREKLİ ÜSTTE KALMASI İÇİN O GÖRÜŞEMEDİĞİM PEMBİŞİNDE DİKKATİNİ ÇEKEBİLMEK İÇİN BUNU YAPTIM dersin bizde hakkında çok iyi niyet düşünceleri ile 🤔 eyvallah deriz

Burada ve mesajlar da söylediğim gibi kesinlikle böyle bir mecburiyetin yok ama… bu kadar atıp tutup ve dolayısıyla o tarihlerde konuyu sürekli aktif tutup söz verip yapmamak öncelikle yetişkin bir insana … sonra bu formun seviyesine yakıştıramadım ..

Ozaman bende şunu düşünüyorum …bu forumda yazılanlar.. söylenenler… referanslar… vs ne kadar doğru ???

Bunlar şahsi düşüncelerim .. ve konu ile ilgili etik bulmadığım bu davranış biçimini ilgili süreçleri , ev sahibi konumunda olan bu platformda sizlerlede paylaşmak istedim…

@Deadpool adminim belki daha detaylı yazar, ben kısa ve öz olarak fikrimi belirteceğim:

Peki bundan bize ne? Bu bir forum kampanyası mı ki, forumun güvenilirliğini sorguluyorsun? Adamın biri kendince bir kampanya yapmış, başka adamlar da ona inanmış, forum bunun neresinde?? Çiftlikbank da böyle olmadı mı? 4 kişiye de görüşme ısmarlanmışsa bile, bundan halen bize ne? O adama yazarken bize mi sordun, "ya böyle böyle bir durum var, sizce bunun gerçekleşme olasılığı nedir diye?" de şimdi veley veley diye destan yazıyorsun?

Forumumuzun güvenilirliğini sorgulayanlarla işimiz yok, hele ki bizim dışında olduğumuz bir konu üzerinden! O yüzden lütfen, beğenmiyorsan kapı açık, arka dön ve çık 🙋‍♂️ Bir de büyük harfle yazma, forum kurallarına aykırı.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
sonra bu formun seviyesine yakıştıramadım ..
Bende yakıştıramadım :) Forum içinde dönen her geyiğe her şakaya her böyle boş konuya yönetimin dahil olacağı düşüncesini anlayamadım. Adminimin dediği gibi birisi bişi yapmış birileri eğlenmiş birileri ciddiye almış. Sende bunu ciddiye alanlardansın sanırım. Evet burası yetişkinlerin platform u ama yetişkinlerde arada eğlenmek ister, bu sefer ki eğlence malzemesi sen olmuşsun sanırım ki ben bu konuyu gördüğümde eğleniyor insanlar dedim geçtim dikkate bile almadım ki bu yemek çay kahve değil görüşme ısmarlanmaz, ısmarlansa bile bunun yolu yordamı vardır, forum yönetimi onaylar, kızlar onaylar, üyeler onaylar ? Siz kendi kendinize gelin güvey olup şimdi burada neyin çıngarını çıkarıyorsunuz anlamadım ben ?
Adminim arkadaşa yol veriniz madem foruma yakıştıramamış bizi beğenmeyen istemeyene zor hizmet verecek değiliz.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Bayer ve Hawkeye
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye