Osavcısı açıklama (admin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
7,828
Sevgili admin malum kadın yüzünden benim hesabım bir hafta kısıtlandı kendim açıklama gereği duydum ben yasaklı üye hakkında konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum

Herşeyden önemlisi ben daha önce konu açan kişi değilim kesinlikle ilk defa böyle bir şey başıma geldi ben forumda amacım görüşme yapmak karşılıklı saygı çerçevesinde bir görüşme yapmak isterken gözüme takılan bir bayanı sormak istedim
Dolandırıcılık konusunu bilmiyor olduğum için sordum daha önce açılan konuyu okumadım okumuş olsam yazmazdım son olarak o kişi ben değilim
Osavcısı

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
Sevgili admin malum kadın yüzünden benim hesabım bir hafta kısıtlandı kendim açıklama gereği duydum ben yasaklı üye hakkında konu açmanın yasak olduğunu bilmiyordum

Herşeyden önemlisi ben daha önce konu açan kişi değilim kesinlikle ilk defa böyle bir şey başıma geldi ben forumda amacım görüşme yapmak karşılıklı saygı çerçevesinde bir görüşme yapmak isterken gözüme takılan bir bayanı sormak istedim
Dolandırıcılık konusunu bilmiyor olduğum için sordum daha önce açılan konuyu okumadım okumuş olsam yazmazdım son olarak o kişi ben değilim
Osavcısı

08102023
08102023
8 Ekim 2023 tarihinde bu mesajı atmışsın, yani kendisinin dolandırıcı olduğunu biliyorsun, aradan 1 ay geçtikten sonra ise, sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi, neredeyse aynı cümlelerle tekrardan aynı konuyu açıyorsun. Ondan sonra da, "o mesajı yazan ben değilim" diyorsun. Bir karar ver istersen, hangisi sensin? Biz burada kimseye keyfe keder uzaklaştırma vermiyoruz, forum kuralları ve elimize ulaşan belgeler eşliğinde karar veriyoruz. Konu bundan ibarettir.

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: SHIELD, Avtandil ve Bayer
Durum
Sosyal Coin
7,828
Ekli dosyayı görüntüle 15195
Ekli dosyayı görüntüle 15195
8 Ekim 2023 tarihinde bu mesajı atmışsın, yani kendisinin dolandırıcı olduğunu biliyorsun, aradan 1 ay geçtikten sonra ise, sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi, neredeyse aynı cümlelerle tekrardan aynı konuyu açıyorsun. Ondan sonra da, "o mesajı yazan ben değilim" diyorsun. Bir karar ver istersen, hangisi sensin? Biz burada kimseye keyfe keder uzaklaştırma vermiyoruz, forum kuralları ve elimize ulaşan belgeler eşliğinde karar veriyoruz. Konu bundan ibarettir.
Pegasus diye bir hesab açmadım ben bu forumda böyle bir hesabım yok niye iki defa aynı şeyleri yazıp saçma boş işlerle uğraşayım aynı kişi değilim no suna bakın
O zaman
Aynı cümleler ile açmakta tesadüf ben Pegasus diye bir hesabım yok
Benim şuan kullandığım tek hesabım budur .

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
7,828
Pegasus diye bir hesab açmadım ben bu forumda böyle bir hesabım yok niye iki defa aynı şeyleri yazıp saçma boş işlerle uğraşayım aynı kişi değilim no suna bakın
O zaman
Admin herşeyi hatırlasak uçarım ben zaten
Hatırlamadığım için yazdım okuduğumu bile hatırlamıyorum aynı hesap değilim
Ve kesinlikle bunları hatırlasam tekrar açmam eğer yine beni hatalı olarak görüyorsanız özür dilerim.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Admin herşeyi hatırlasak uçarım ben zaten
Hatırlamadığım için yazdım okuduğumu bile hatırlamıyorum aynı hesap değilim
Ve kesinlikle bunları hatırlasam tekrar açmam eğer yine beni hatalı olarak görüyorsanız özür dilerim.
Hatırlamayabilirsin onun için forumda arama bölümü var önce orayı kullanıp sonra konu açarsak daha iyi olur.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
37,725
O zaman
Pegasus96 nın altındaki mesaj sana ait değil mi? "osavcısı" yazıyor mesajı gönderen olarak. Gerçekten artık benimle dalga geçtiğini düşünmeye başladım ve bu konu yetersiz uzadı. Konu kilitlenmiştir. Bu şekilde devam edeceksen de, üyeliğin iptal edilecek.

Beğenenler:
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye