Onaylı Referans Oralog muayenesi 😜

Partner Tarafından Doğrulanmış Referans

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Rutin muayene maksatlı @EDA nın yaşadığı semtte bir hastaneye gitmişken birde Oralog muayenesi yaptırmayı düşündüm 🤭🤭

Anlık @EDA ya görüşme talebimi yazdım ve saolsun müsait olduğunu yazınca işlerimi bitirince daha önceden bildiğim konuma ulaştım 😉😉

Kendisi hakkında ben dahil daha önce çok referans yazıldı, çoğu üye arkadaşımız da bir fikir vardır şunu yaptık bunu denedik şeklinde bir referans yazıp tekrar etmeme gerek yok tek söylemek istediğim evet oralda iddaalı Oralag muayenesini sağsalim geçtim üstüne güzelde seviştim 😁😁😁

@EDA hakkında asıl yazmak istediğim; net, dürüst olursanız, size gerçekten çok iyi niyetli yaklaştığını bilmenizdir.

Tüm forum üyelerimize esenlikler dilerim 👋👋👋

Durum
Sosyal Coin
22,415
Rutin muayene maksatlı @EDA nın yaşadığı semtte bir hastaneye gitmişken birde Oralog muayenesi yaptırmayı düşündüm 🤭🤭

Anlık @EDA ya görüşme talebimi yazdım ve saolsun müsait olduğunu yazınca işlerimi bitirince daha önceden bildiğim konuma ulaştım 😉😉

Kendisi hakkında ben dahil daha önce çok referans yazıldı, çoğu üye arkadaşımız da bir fikir vardır şunu yaptık bunu denedik şeklinde bir referans yazıp tekrar etmeme gerek yok tek söylemek istediğim evet oralda iddaalı Oralag muayenesini sağsalim geçtim üstüne güzelde seviştim 😁😁😁

@EDA hakkında asıl yazmak istediğim; net, dürüst olursanız, size gerçekten çok iyi niyetli yaklaştığını bilmenizdir.

Güzel paylaşım için kalemine yüreğine sağlık olsun teşekkürler. Sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere 🥰🤗

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: EDA ve Avtandil
Durum
Sosyal Coin
27,966

Güzel paylaşım için teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
42,982
Bu güzel referans için teşekkürler üstad
Oralog muayenesinden geçmene sewindim açikcasi birgün masada kalır die korkuyorummm😁😁😁😁 @EDA Resmen canın yarasını alıp geri veriyorrrr

Beğenenler:
  • Sevdim
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
6,557
Üstat öncelikle geçmiş olsun 🖐
Eda hanımın muayenesi süper olmuş. Kendisinin keyifli sohbeti ruha, yazdığınız gibi tensel güzellikleri bedene iyi geliyor :love::love::love:

Beğenenler:
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Güzel paylaşım için kalemine yüreğine sağlık olsun teşekkürler. Sağlıklı sevişmeler dilerim sizlere 🥰🤗
Vay gölgelerin efendisi iyi niyetin için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Sevişelim güzelleşelim bu dünya kimseye kalmaz 😁

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Oktayca

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA, somethingissowrong ve derbeder

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Üstat öncelikle geçmiş olsun 🖐
Eda hanımın muayenesi süper olmuş. Kendisinin keyifli sohbeti ruha, yazdığınız gibi tensel güzellikleri bedene iyi geliyor :love::love::love:
Üstad herhangi bir rahatsızlığım yoktu rutin kontrol maksatlı hastaneye gittim eee fırsattan istifade birde Oralog muayenesi oldum 😁

Sizinde söylediğiniz gibi @EDA hem bedene hemde ruha iyi geliyor 👍🏻👍🏻

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: kingcrimson
Durum
Sosyal Coin
8,710
Beğenenler:
  • Sevdim
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
762

Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim
Durum
Sosyal Coin
12,059
ihtiyar senin @EDA ile görüşmen için heyetten sağlık raporu alman gerekiyo...:unsure::unsure::ROFLMAO:
önce kardio efor testleri falan lazım.. mazallah masada pardon yatakta kalırsın.. 🤪🤪:ROFLMAO::ROFLMAO:

fırsatçılığınla yaptığın güzel görüşmenin güzel referansı için teşekkürler.. :ROFLMAO::ROFLMAO:👏👏

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA, Thorrr, Hawkeye ve 1 kişi daha

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
ihtiyar senin @EDA ile görüşmen için heyetten sağlık raporu alman gerekiyo...:unsure::unsure::ROFLMAO:
önce kardio efor testleri falan lazım.. mazallah masada pardon yatakta kalırsın.. 🤪🤪:ROFLMAO::ROFLMAO:

fırsatçılığınla yaptığın güzel görüşmenin güzel referansı için teşekkürler.. :ROFLMAO::ROFLMAO:👏👏
Alpi 1905 sen bana laf sokmadan rahat edemiyormusun 🤔

Raporu aldım sarı civcivim hemde çok doktor imzalı 👍🏻👍🏻

Kalp doktoru aman ihtiyar dikkat et dansiyonuna, bevliye doktoru da sabahları şapı unutma dedi 😁😁

Senden diriyim la bana ne üflüyorsun 😉😉

Şimdiye kadar ne masada ne de yatakda kaldım 🤭🤭

Lafı sok sonrada referans için teşekkürler 😆😆

Neyse bugün senin bayramın senin klas hareket ile yazımı bitireyim @Alpi1907 😊😊😊

💛❤️ BİRGÜN HERKES SOSYAL OLACAK ❤️💛

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: EDA, Thorrr, Hawkeye ve 1 kişi daha
Durum
Sosyal Coin
12,059
Alpi 1905 sen bana laf sokmadan rahat edemiyormusun 🤔

Raporu aldım sarı civcivim hemde çok doktor imzalı 👍🏻👍🏻

Kalp doktoru aman ihtiyar dikkat et dansiyonuna, bevliye doktoru da sabahları şapı unutma dedi 😁😁

Senden diriyim la bana ne üflüyorsun 😉😉

Şimdiye kadar ne masada ne de yatakda kaldım 🤭🤭

Lafı sok sonrada referans için teşekkürler 😆😆

Neyse bugün senin bayramın senin klas hareket ile yazımı bitireyim @Alpi1907 😊😊😊

💛❤️ BİRGÜN HERKES SOSYAL OLACAK ❤️💛
sana sağlam raporu veren o çok doktorun diplomasını görmek istiyorum... 🤣🤣🤣

birde ihtiyar bana cvp verdiğin yorumlarda kullandığın renklere dikkat et.. 😡

ayrıca benim tüm referanslarımda artık imza olan sözümü de o renklerle kirletme bir daha.. 👊☢️
üstad @Hawkeye bize hakemlik yapcak diye daha fazla üstüne gelmiyorum ama sende zorlama.... 😠🤨😎

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: EDA, Hawkeye ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
sana sağlam raporu veren o çok doktorun diplomasını görmek istiyorum... 🤣🤣🤣

birde ihtiyar bana cvp verdiğin yorumlarda kullandığın renklere dikkat et.. 😡

ayrıca benim tüm referanslarımda artık imza olan sözümü de o renklerle kirletme bir daha.. 👊☢️
üstad @Hawkeye bize hakemlik yapcak diye daha fazla üstüne gelmiyorum ama sende zorlama.... 😠🤨😎

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Canımın içi gözümün nuru rapor resmi onaylı çakma değil 👍🏻👍🏻

Ne var kullandığım renklerde portakal boğası gibi renk atma 😁😁

Üstad orta yolu bulacak hakem şahıs taraf tutmaz geç bunları canımcım ❤️💛❤️💛❤️💛

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
32,898

Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Beğenenler:
  • Beğen
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
24,648

Referans için teşekkürler sevişmenize sağlık

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: EDA
Durum
Sosyal Coin
12,059
Beğenenler:
  • Haha
  • Sevdim
Tepkiler: Hawkeye ve Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
Bak şimdi lafın kıralı geliyor 😜😜

çok konuşma.. biraları ne zaman ısmarlıyosun onu söyle... 🤪🤪🤣🤣

Fenev şampiyon olunca 🤣🤣🤣

Avto vurdu ve gol oldu 😁😁😁

Şaka bir yana üstad ne zaman derse bizim uymamız gerekir, beni nasıl tanıyacağını daha önce söyledim biliyorsun 😜😜

Formadan tanırsın 🤣
Images 10 1

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
12,059
Bak şimdi lafın kıralı geliyor 😜😜

Fenev şampiyon olunca 🤣🤣🤣

Avto vurdu ve gol oldu 😁😁😁

Şaka bir yana üstad ne zaman derse bizim uymamız gerekir, beni nasıl tanıyacağını daha önce söyledim biliyorsun 😜😜

Formadan tanırsın 🤣
Ekli dosyayı görüntüle 8935
ya altı (6) üstü ısmarlayacağın iki bira kıvırdında kıvırdın.. iyice huysuz ihtiyara bağladın valla.. bırak cimriliği.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:🤪

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: Avtandil ve Hawkeye

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
ya altı (6) üstü ısmarlayacağın iki bira kıvırdında kıvırdın.. iyice huysuz ihtiyara bağladın valla.. bırak cimriliği.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:🤪
Arkadaşım bu ne biçim Türkçe altı üstü iki ne düzgünce yazsana 6+1=7, 7×2=14 ne istiyorsun 😜😜

14 mü 2 mi 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
32,898

Güzel paylaşım icin teşekkürler

Beğenenler:
  • Beğen

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
bu yorumu ss aldım.. sözünden dönme sakın.. ;):D

bu arada sen baya ihtiyar olduğun için şimdi ss ne demek anlamamış olabilirsin.. :ROFLMAO::ROFLMAO:🤪
ss = ekran görüntüsü 🤪🤪🤣🤣
Bana ihtiyar diyen canafara bakınız 😁

Ekran görüntüsünün kısaltması = eg değil mi erkem ne SS 'si 🤔

Canım sen ister eg al istersen deftere yaz ben sözümden dönmem ben Pendikspor pisikosuyum kendinle karıştırma 🤣🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA, Hawkeye ve Alpi1907
Durum
Sosyal Coin
12,059
Bana ihtiyar diyen canafara bakınız 😁

Ekran görüntüsünün kısaltması = eg değil mi erkem ne SS 'si 🤔

Canım sen ister eg al istersen deftere yaz ben sözümden dönmem ben Pendikspor pisikosuyum kendinle karıştırma 🤣🤣🤣
ihtiyar sen EKG ile karıştırdın sanırım... :unsure:
tabi sürekli kalp tansiyon falan sıkıntı olunca normal... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Beğenenler:
  • Haha

EDA

Durum
Sosyal Coin
34,996
Tanıtım Konusu Referansları
@EDA nın zamparalara deva tedavi yöntemi var😉😉 oralog muayenesi 👍🏻👍🏻
Oraloji cinselliğe giden yol 🤣🤣
Sevişelim güzelleşelim bu dünya kimseye kalmaz 😁
Güzel söz 👏
Sizinde söylediğiniz gibi @EDA hem bedene hemde ruha iyi geliyor 👍🏻👍🏻
Teşekkürler 🥰
Sağlık mühim , kontrollere devam 🤣
😂😂😂

Beğenenler:
  • Sevdim
Tepkiler: Avtandil

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
ihtiyar sen EKG ile karıştırdın sanırım... :unsure:
tabi sürekli kalp tansiyon falan sıkıntı olunca normal... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
He canım EKG ile karıştırdım sağır duymaz uydurur 😁😁 sen geceleri buzdolabında mı uyuyorsun sende yaşlanacaksın o zaman senin çapını görcem SS anladın sen 😁😁
Immmmmm😋😋😋😋 şu benim yaşadığim güzel bi his olan mı🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭
Arkadaş bizden farklı ne yaşadın 🤔
Hangi hisler anlat hele 😜😜
Bence de görüşmeniz gerekiyor 🤪🤪
@thorrr ile İstanbul'da görüşmek şart oldu 😊😊

Beğenenler:
  • Haha
  • Beğen
Tepkiler: Alpi1907 ve EDA

EDA

Durum
Sosyal Coin
34,996
Tanıtım Konusu Referansları
@Alpi1907 bak sen şok yanlış yoldasın 😄😄

Raporum Oralog onaylı 😁😁😁😁
Raporu ben onayladım 👍🏻👍🏻
@EDA cım sen o rapora inanma istersen.. nolur nolmaz..:unsure::eek:

Avto benim kıymetlimdir.. elinde kalmasın... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Sen Avtonun elinde kalma 🤣🤣
Canım bira benden amma bir şartla yanımda ağlayacaksın malum yine şampiyon olamadınız 😁😁
Dimi @Alpi1907 yine hüsrana uğradı 🤭🤭🤭

Beğenenler:
  • Haha
Durum
Sosyal Coin
8,503

başlık çok iyiymiş yalnız, tebrik ederim ikinizi de...

Beğenenler:
  • Beğen
  • Sevdim

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
pendikspor psikosu noldu sesin çıkmıyo kaç gündür.. 5-0 seni perişan etti belliki.. 🤣🤣🤣
Genç adam olduğun mu diyeyim yoksa bana laf şetmek için bir yere not aldın mı diyeyim anlamadım 😜

Beş ay geçmiş, canım ciğerim Pandiksporu yenmek için iki fitbolcunuzu feda ettiniz ya amma kuyruk acınız varmış 😁😁

Yalan yok dua ettim, velevki 6-0 kazansaydınız beni burada ibişe çevirirdin 🤣🤣

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA, Alpi1907 ve Hawkeye
Durum
Sosyal Coin
12,059
Genç adam olduğun mu diyeyim yoksa bana laf şetmek için bir yere not aldın mı diyeyim anlamadım 😜

Beş ay geçmiş, canım ciğerim Pandiksporu yenmek için iki fitbolcunuzu feda ettiniz ya amma kuyruk acınız varmış 😁😁

Yalan yok dua ettim, velevki 6-0 kazansaydınız beni burada ibişe çevirirdin 🤣🤣
not falan almadım.. sen çok kaşındın ihtiyar... ;);)
bide bende senin gibi demans alzheimer falan olmadığı için hatırlamak sorun olmuyo.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ayrıca son dkda hakkımız olan penaltıyı verselerdi maç 6-0dı zaten... anladın sen onu... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:🤪🤪

Beğenenler:
  • Haha

Avtandil

ავთანდილ
Durum
Sosyal Coin
14,660
not falan almadım.. sen çok kaşındın ihtiyar... ;);)
bide bende senin gibi demans alzheimer falan olmadığı için hatırlamak sorun olmuyo.. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
ayrıca son dkda hakkımız olan penaltıyı verselerdi maç 6-0dı zaten... anladın sen onu... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:🤪🤪
Yahu genç adam bu demans alzaymır dediklerin nedir ne işe yarar senin amacın ne tutturdun ihtiyar diye gidiyorsun sana 24 saat müdase yoksa anladın sen 😁😁

Bak yine çamura batmaya başladınız son dk penaltı verilmedi falan yendiniz ya yetmedi mi 😜

Beğenenler:
  • Haha
Tepkiler: EDA
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye