Hahaa tahmin etmiştim senin çok merak ettiğini 🥰🥰🤣🤣😎😎Ben ben 🙈🤣🤣😍
Siz beni fazlasıyla heyecanlandırıyorsunuz teşekkürler🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Bu ne güzel pozisyon alış böyle anlık orda olmanın hayali bile patlamaya hazır bomba gibi yaptı 💣💣😋😜🤪😍🥰😘😘😘🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Böyle bu açıdan görmek çok ama çok seksi aşırı haz verici ki 🌸🔥❤️😈🥰🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Hayatım ben merak etmiyorum çünkü biliyorum oranın güzelliğini ve tadını. Merak etmiyorum ama çok özledim çokkkk 🤪🤪🤗🤗😘😘❤️❤️🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Canselim özel günler hariç kolay kolay hasta olmuyor. Ama hazırlıklı ol seni hastası yapabilir🤪🤪😁Hem yakıyor hem de ateş ediyor 💥💥💥
İzmir'e gittiğimde hasta oldum üşüttüm derse yedim Cansel'i 😁😁
Üstad korkmaya başladım 🤭🤭Canselim özel günler hariç kolay kolay hasta olmuyor. Ama hazırlıklı ol seni hastası yapabilir🤪🤪😁
Hep bir fazlası değil mi çok fenasın 🥰🥰🤣🤣😎😎Bu kesmedi ama video bekliyorum.. 😋😊🤣😍
Tamam ben bu güzel dileklerini kendisine iletcem🤣🤣🥰🥰😎😎On numara, şahane, harikulade 👌 tasarimciyi tebrik etmek gerek. Dibim düştü 😅🥰
Ozaman doğru yoldayım 🤣🤣🥰🥰😎Siz beni fazlasıyla heyecanlandırıyorsunuz teşekkürler
Merak ediyorsan İzmir'e yolun düşsün inşallah 🤣🤣🥰🥰💋💃💃Ama ben seni daha çok merak ediyorum 😍😘
İnşallah 🥰🥰ne zaman isterseniz ❤️❤️❤️❤️ sevinirim 🤗🤗,😘😘🥰😘🥰😘🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘🥰😘🥰😘😛🔥😍🌹🌹🌹🌹🍓🍓🦋🦋🦋🦋🍞🍞🍍🍍🍍💄💄🙋🏻♂️🙋🏻♂️🙋🏻♂️🙋🏻♂️🏆👍🙋🏻♂️🏆🏆☺️💓💓💓🍯🍯🥰😍🤩🤩az kaldı o merakım bitecek yakında
Niye gülüyorsun kii🤭🤭🤣🤣birşey mi gördün 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎
Teşekkürler 🥰🥰🥰bomba varsa ben korkarım amaa🤪🤪🤣🤣🥰🥰Bu ne güzel pozisyon alış böyle anlık orda olmanın hayali bile patlamaya hazır bomba gibi yaptı 💣💣😋😜🤪😍🥰😘😘😘
İkisini aynı anda 🤭🤭🤣🤣🥰🥰Hem yakıyor hem de ateş ediyor 💥💥💥
🤣🤣🤣Belkide yeeee diye üşüttüm derim 🤪🤪🤣🤣🤣🥰🥰İzmir'e gittiğimde hasta oldum üşüttüm derse yedim Cansel'i 😁😁
Her açıdan sizin için çekiyorum 🥰🥰🤣🤭🤭kötü bir amacım yok 🥰🥰🤣🤣🤪🤪💋Böyle bu açıdan görmek çok ama çok seksi aşırı haz verici ki 🌸🔥❤️😈🥰
Çok teşekkür ederim bebeğim bende seni çok özledim 🥰🥰🥰 seviliyorsun 💋💋💋Hayatım ben merak etmiyorum çünkü biliyorum oranın güzelliğini ve tadını. Merak etmiyorum ama çok özledim çokkkk 🤪🤪🤗🤗😘😘❤️❤️
Ewt canlısı görmüştümmmmm🤣🤣🤣😋😋😋Niye gülüyorsun kii🤭🤭🤣🤣birşey mi gördün 🤣🤣🤣🤪🤪😎😎
İnşaallah yolumuz düşer seninde İstanbula düşsün inşallah 😍😍😍Merak ediyorsan İzmir'e yolun düşsün inşallah 🤣🤣🥰🥰💋💃💃
Bak sen çiğ çiğ yicem 😁😁Belkide yeeee diye üşüttüm derim
tam sevişmelik manzara🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Ben çok merak ediyordum, artık biliyorum🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣
Hahaaa korkma korkma 🤭🤭🤣🤣Üstad korkmaya başladım 🤭🤭
Çok teşekkür ederim tanışmak dileğiyle 🥰🥰🥰Bir gün tadına bakabilirim inşallah Çok güzel ve seksi bir poz. Beni benden aldı..
En yakından hemde 🤭🤭🤣🥰Ewt canlısı görmüştümmmmm🤣🤣🤣😋😋😋
Elimi her yere koydum vicdanım çok rahat 🤭🤭🤣🤪🤪hatta vicdanım diyorki daha çok yap böyle şeyler diyor 🤣🤣🤣🤪🤪🤪💃💃💃😎😎🤣🤭🤭💋💋💋Ama ben ne dedim ki.😔 zaten uzağız sizinle görüşemiyoruz, böyle hasret giderelim dedim. elinizi şeyinize koyup bi düşünün yani, vicdanınıza🙈, bu adam gelemiyor diye😊🤣
Benim yolum inşallah düşücek merak etme 🥰🥰🥰İnşaallah yolumuz düşer seninde İstanbula düşsün inşallah 😍😍😍
Çiğ, çiğ mi boğazında kalmayım sonra 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰Bak sen çiğ çiğ yicem 😁😁
Teşekkürler canım ❤️❤️❤️tam sevişmelik manzara
Sen merak ediyorsun diye attım zaten 🥰🥰😉❤️Ben çok merak ediyordum, artık biliyorum
Çok teşekkür bitanemm 🥰🥰🥰💋💋dunyanin sekizinci harikasi bu popis😍
🤣🤣🤣🤣aynen😋😋😋😋En yakından hemde 🤭🤭🤣🥰
🤣🤣🤣 Tamam öyle yapıcam merak etme 🤣🤣🥰🥰en yakından takipte kal bebek 🤣🤣zor olanı severim 😉😉😉🥰🥰Hadi bakalım, elinden geleni ardına koyma. Takipteyim.. zorla sınırları.. 🤣😋😍
Dimi dimi ama 😍😍😍😍Benim yolum inşallah düşücek merak etme 🥰🥰🥰
Seni ufak ufak kescem sonra haşlayıp yicem 😁😁Çiğ, çiğ mi boğazında kalmayım sonra 🤣🤣🤣🤪🤪🥰🥰
Evet gelicem İstanbul'a 😎😎😎🥰Dimi dimi ama 😍😍😍😍
Ufak ufak kesenezsin ki zaten ufacık bir şeyim 🤣🤣direk tencereye koy sen beni haşla gitsin 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪😎😎Seni ufak ufak kescem sonra haşlayıp yicem 😁😁
Daha birşey hissetmedim 🤣🤣🥰🤪🤪Çooook yakından tatlım. Hissediceksin..🤣
Hu huuuu yooo parça pincik etcem 😜😜Ufak ufak kesenezsin ki zaten ufacık bir şeyim 🤣🤣direk tencereye koy sen beni haşla gitsin 🤣🤣🥰🥰🤪🤪🤪😎😎
😍😍😍😀😀😀😘😘😘😘Evet gelicem İstanbul'a 😎😎😎🥰
Yok canım okadar değil 😁😁🤣🤣Ankara'dan Izmir'e mi uzatayım, ne olsun istiyorsun Cansel🤣🤣🤣
Tamam bekliyorum 😁😁😁🤣🤣Hu huuuu yooo parça pincik etcem 😜😜
🥰🥰🥰🥰😍😍😍😀😀😀😘😘😘😘
Ama seni yemek lazım böyle yaptımi
😲😲😲🥰😎Minicik eteğimin arkasını merak edenler 🤣🤣