Katılıyorum önlem önemli 😂😂 önlem alındığına göre artık çalışmalara başlayabiliriz 🔥🔥👿👿🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Siz güvenlik için ne gerekiyorsa öyle gelin 🤪🤣🤣😎🥰🤭🤭 inşaat alanı girişinde bu levha ile karşılaşacaksınız🤭🤭🤣🤣😎😎sanırım yeterli olur 🤣🤣Bu durumda full güvenlikli gelmek lazım , dikkat dağınıklığı yaratıcı bir poz … 🔥
Ahaaa ben bu baret muhabbetini hatırlıyorum bir yerlerden 🥰🥰🥰🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Evet iş güvenliği önemli tâbi yakışmış Cansel hanım 🥰😉🤭🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Yataktan düşebiliriz iş güvenliği önemli 😃😃😃😃😅😅🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Ozaman sizi güvenlikli bir şekilde inşaat alanına bekliyoruz 🤣🤣😎🥰🥰Durun ben İş güvenlik uzmanıyim kontrol edicem
İş güvenliğini almadan inşaat alanına girmek yasak 🤣🤣🤣🤗İş güvenliğimi alırım, seninle geçen zamanlara bayılırım bebeğim 😘
Dün geceki partnerimin yanında varmış aklımıza geldi farklılık olsun dedik 🤭🤭😉😉🥰😎😎Ahaaa ben bu baret muhabbetini hatırlıyorum bir yerlerden 🥰🥰🥰
Kesinklee katılıyorum 🤗🤗🤣🤣Evet iş güvenliği önemli tâbi yakışmış Cansel hanım 🥰😉🤭
İstersen ödünç verebilirim sorun yok bebeğim 🤣🤣🤗🤗ama senin iniş güvenliğin bende 🤣🤣🥰🥰😉😉şimdiden önlemi mi alayım dedim bana birşey olmazsın diye sonuçta can bu kıymetli 🤣🤣🥰😉😉paraşüt sende, baret sende, iniş yapacak olan benim çakılırsam diye kendini korumaya alıyor bak bak
bunlar bile yakışmış bu arada 😘😘😘
Sen gidip alırmısın canım sarı kola🤣🤣🤣Mühendis hanim ustalar sari kola istiyo😀
Aynen öyle canım önce güvenlik 😉🥰Yataktan düşebiliriz iş güvenliği önemli 😃😃😃😃😅😅
Efendim canım 🤣🤣 evet en kaliteli ekipman olsun lütfen 🥰🥰🤣🤣@Cansel Ulusoy hanım , alana girişte ekipman ihtiyacımız olacak mı
Sertifikanın en dolusunu veriyorum 🤪🤪🤣🥰🥰Bebeğim sertifika veriyor musun 😍
Neden kondom resmi paylaşayım ki onu anlamadım iş güvenliği deyince aklınıza bir tek bunu geldi 🤣🤣🤣En afillisinden kondom resmi bekliyordum😅
Bu farklılıklar sizde fark attırıyorDün geceki partnerimin yanında varmış aklımıza geldi farklılık olsun dedik 🤭🤭😉😉🥰😎😎
Sevindim katılmanıza 🤭😉🤗Kesinklee katılıyorum 🤗🤗🤣🤣
harika bir cansel ulusoy güzelliği🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Malûm şantiye işi yapmak için program oluşturulmuyor 😅Neden kondom resmi paylaşayım ki onu anlamadım iş güvenliği deyince aklınıza bir tek bunu geldi 🤣🤣🤣
😁😜🍑😘😘😍♥️Aynen öyle canım önce güvenlik 😉🥰
Şantiyede yakalarsam ozaman görürsün iş güvenliğini😂😂😂😂🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
iniş planlarını kontrol edip, planı benimle paylaşır mısın? 😅🤣😘😘Bende nasıl ineceğimi bileyim😘😘😀😀😀😘İstersen ödünç verebilirim sorun yok bebeğim 🤣🤣🤗🤗ama senin iniş güvenliğin bende 🤣🤣🥰🥰😉😉şimdiden önlemi mi alayım dedim bana birşey olmazsın diye sonuçta can bu kıymetli 🤣🤣🥰😉😉
❤️Çok teşekkür ederim bebeğim 💋💋💋
@Cansel Ulusoy kırmızı baretle yanınıza gelebilir miyim? Yangın işleri benden soruluyormuş😅🤣Baret rengi beyaz ise...üst düzey yönetici veya mühendis grubundasiniz...
🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Ben herzaman önemli en iyi şekilde alırım bence sende almalısın 🤣🤣🤗😎😎🤭🥰Katılıyorum önlem önemli 😂😂 önlem alındığına göre artık çalışmalara başlayabiliriz 🔥🔥👿👿
Önlemi mi aldım şefim çalışabilirmiyim artık 😂😋🔥🔥👿👿Ben herzaman önemli en iyi şekilde alırım bence sende almalısın 🤣🤣🤗😎😎🤭🥰
Seksiliğe gel🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Bir Elk. Mühendisi olarak tüm detaylara bakıp gerekli tedbirleri alıp güvenliğe dikkat ederim. Birlikte diğer detaylara da bakmak isterim🤪🤣 İnşaat alanına girerken lütfen dikkat edin 🤣🤪😎
Teşekkürler bebeğim 💋 biliyorsun farklı olmayı seviyorum 🤗🤗🥰🥰😎😎Bu farklılıklar sizde fark attırıyor
Bende çok sevindim🤗🤗🤭🤭🥰🥰Sevindim katılmanıza 🤭😉🤗
Teşekkürler 🤗🤗sizin için 😎😎🥰🥰🤗🤗Çok tatlısın yine 😘🌺
Çok teşekkür ederim bebeğim❤️❤️❤️harika bir cansel ulusoy güzelliği
Neden önceden ihale alınıyor onuda bir randevu gibi düşünün 🤭🤭🤣🤣🤣🥰🥰Malûm şantiye işi yapmak için program oluşturulmuyor 😅
Evet bebeğim olmaz mı 🤣🤣🤪🤪duvara,dolaplara çarpmasın bir yerlerimizi kırmayalım🥰🥰🤣🤪🤪Hard Sex yaparken mi takacağız bunu canım🤣😂🤣😂
Aaaa bak şimdi sizin oryada geleyim ben hiç sorun değil yeterki sen üzülme konum at geliyorum 🤣🤣🤪🤪🥰🥰🥰ozaman şantiyede yatarsın sen 🤣🤣🤪🥰🥰🙈😎Böyle güzel ve seksi müyendiz hanım geldi de, biz mi gitmedik şantiyeye sanki?
🥰🥰🥰😍😍😍
😁😜🍑😘😘😍♥️
Evet doğru bildiniz 🥰🥰😎😎biraz üst düzeyde olabilirm 😉😉🥰😎😎Baret rengi beyaz ise...üst düzey yönetici veya mühendis grubundasiniz...
Ben o şantiyeye güvenliği sağladım sen nasıl girceksin kiii almazlar seni 🤣🤣🤪🤪 önlrm almadan olmaz önce bareti takıcaksın🤣🤣Şantiyede yakalarsam ozaman görürsün iş güvenliğini😂😂😂😂
Sen benim kim olduğunu unuttun heralde ben Odin oğlu Thor gökten inerim😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ben o şantiyeye güvenliği sağladım sen nasıl girceksin kiii almazlar seni 🤣🤣🤪🤪 önlrm almadan olmaz önce bareti takıcaksın🤣🤣
🥰🥰🤭🤭🤗🤗Bende çok sevindim🤗🤗🤭🤭🥰🥰