Ön ödeme tehlikelidir her 2 taraf için de lütfen bilinçlenelim

Durum
Sosyal Coin
1,555
bu aralar forumda da sıkça rastlamaya başladığım ön ödeme konusuna değinmek istiyorum.

halbuki forumun amaçlarından biri de tam olarak budur. Güven ve takip edilebilir olma.

Bir kadın üyemiz randevu yerine gider ve erkek üye ile görüşemez. Yol parası cebinden çıkar boşuna zaman kaybeder. Evet bunların hepsini anlıyor ve hak veriyorum.

Ancak forumda müdavim veya plus olan bir erkek üye asla buna cesaret edemez . Zira bu durumda forum onun için biter . Yeni bir adla kayıt çoğu zaman zor fatkedilmekte ve engellenmekte ama bir yolunu bulsa bile tüm statüsünü kaybeder . Bu da hiçbirimizin göze alamayacağı bir şey o sebeple bazen yorumlarda görüyoruz (parasını verdim ve gönderdim) ifadesini yani erkek görüşmeden soğusa bile kaçmayı göze alamıyor

Durum bu iken hadi yeni üye neyse de müdavim ve pluslardan ön ödeme istenmesi son derece boşa harcanan bir emek

PEKİİİİİ :

YAA BU NİYE BU KADAR ÖNEMLİ

önemli çünkü Türkiye'de zina suç değil ama para karşılığı cinsellik satılması ciddi bir suç. Eğer bu iş için işin içine para giriyorsa ve bu kişilerden birisi de statüsü vb sebebiyle takip ediliyorsa yandınız.

Aslında pembişlerin kaliteli müşteri diyebileceği bir çok maviş bu statüye giriyor. Hele devlete çalışıyorsa veya çalıştığı konu bir şekilde kritik bir şeyle ilgili ise

bu sebeple işin mali kısmını dijital ortama taşımak hele de bunu parapara gibi şaibeli yollarla yapmak direkt takibe ve incelemeye yol açar

erkeğin başı işi ile ilgili derde girebilir ama kadın da yaptığı iş deşifre olacağı için takibe düşer

Sevgili pembişler bunları bili ve aman gerekmedioçe bu riski almayın

teşekkürler

Durum
Sosyal Coin
1,064
Kendim olarak bu olaya bakarsam. Bu forum keşfettikten sonra başka bir mecrada görüşme yapmadım. Burdanda afaroz olmak istemem.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: serdar64
Durum
Sosyal Coin
1,249
Crypto Currency kullanmayı öğrenin @serdar64 arkadaşın bahsettiği dertlerden kurtulun. Yakında tanıtım sayfalarında metamask adresleri yayınlanmaya başlar bence.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
1,203
bu aralar forumda da sıkça rastlamaya başladığım ön ödeme konusuna değinmek istiyorum.

halbuki forumun amaçlarından biri de tam olarak budur. Güven ve takip edilebilir olma.

Bir kadın üyemiz randevu yerine gider ve erkek üye ile görüşemez. Yol parası cebinden çıkar boşuna zaman kaybeder. Evet bunların hepsini anlıyor ve hak veriyorum.

Ancak forumda müdavim veya plus olan bir erkek üye asla buna cesaret edemez . Zira bu durumda forum onun için biter . Yeni bir adla kayıt çoğu zaman zor fatkedilmekte ve engellenmekte ama bir yolunu bulsa bile tüm statüsünü kaybeder . Bu da hiçbirimizin göze alamayacağı bir şey o sebeple bazen yorumlarda görüyoruz (parasını verdim ve gönderdim) ifadesini yani erkek görüşmeden soğusa bile kaçmayı göze alamıyor

Durum bu iken hadi yeni üye neyse de müdavim ve pluslardan ön ödeme istenmesi son derece boşa harcanan bir emek

PEKİİİİİ :

önemli çünkü Türkiye'de zina suç değil ama para karşılığı cinsellik satılması ciddi bir suç. Eğer bu iş için işin içine para giriyorsa ve bu kişilerden birisi de statüsü vb sebebiyle takip ediliyorsa yandınız.

Aslında pembişlerin kaliteli müşteri diyebileceği bir çok maviş bu statüye giriyor. Hele devlete çalışıyorsa veya çalıştığı konu bir şekilde kritik bir şeyle ilgili ise

bu sebeple işin mali kısmını dijital ortama taşımak hele de bunu parapara gibi şaibeli yollarla yapmak direkt takibe ve incelemeye yol açar

erkeğin başı işi ile ilgili derde girebilir ama kadın da yaptığı iş deşifre olacağı için takibe düşer

teşekkürler
Tersi pempişler için de geçerli. Örneğin 1 aylık bir banka hesap özeti düşünün,hesapta onlarca farklı kişiden para girişi net olarak görülüyor ve hesap tüm yetkililerin incelemesine açık. En azından ilgili şube personeli istediğinde izleyebilir. Muhtemel bir “bu paraları kim neden gönderdi” sorusuna ne cevap verilecek.? Yüzü açık fotoğraf çektirmek gibi bir şey bu.

Durum
Sosyal Coin
1,697
Pek bana göre değil açıkçası. Bundan dolayı talep edenlerle görüşmemeyi tercih ediyorum. Güven problemini başka şekil çözümlere açığım ama. Para transferi mevzusu Türkiye'de sıkıntılı arkadaşlar

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ermanda ve serdar64
Durum
Sosyal Coin
7,985

PEKİİİİİ :

teşekkürler
Selam üstad haklısın sana yüzde bir milyon katılıyorum

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
7,398
Hocam konudan bağımsız olarak bilgi vermek için paylaşmak istiyorum. Para karşılığı cinsel ilişki suç değildir, kanun maddesi bu işe zorlayan, yer sağlayanlar vs ile ilgili düzenleme yapmıştır. Benim bildiğim kadarıyla erkek kişisi için kanunen sıkıntı çıkacak birşey yoktur. Yukarıda başlıktaki konudan bağımsız olarak yazmak istedim

Durum
Sosyal Coin
12,943
Tersi pempişler için de geçerli. Örneğin 1 aylık bir banka hesap özeti düşünün,hesapta onlarca farklı kişiden para girişi net olarak görülüyor ve hesap tüm yetkililerin incelemesine açık. En azından ilgili şube personeli istediğinde izleyebilir. Muhtemel bir “bu paraları kim neden gönderdi” sorusuna ne cevap verilecek.? Yüzü açık fotoğraf çektirmek gibi bir şey bu.
Bir banka hesabını savcılık kararı olmadan izlemek suçtur. Mevduat hesapları herkese açık bilgi değildir. İncelemek için çok özel bir durum veya ihbar vs. Olması gerekir.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: faruk88730

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547

Yanlış.

Olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Sizin kaybedeceğiniz belki zaman, belki de canınız istemedi lakin o partner o görüşmeye hazırlanmak için bir sürü masrafa giriyor.

1. Evini temizliyor yada temizlettiriyor.
2. Banyo, temiz çarşaf, ikramlıklar
3. Kişisel bakımı yaptırıyor yada yapıyor
4. Sizden kazanacağı parayı görüşme gerçekleşmezse kazanamıyor ve bu kalan 3 maddede oluşan cost maliyeti üstlenmek durumunda kalıyor.

Zaten partnerler tanımadığı güvenmediği kişilerden ön ödeme alıyor, burada devre ALAN-SATAN durumu ortaya çıkıyor, şikayet edebilirsiniz ama paranız olsa da satın alamayacağınız şeylerden birisi güven. Güveni de satın alabiliyorsunuz bunu da ön ödeme ile yaparsınız. Zira ön ödeme benim gözümde eskiden aynen bahsettiğiniz gibi bir şeydi ve diyordum ÖN ÖDEME İSTEYENLER İLE GÖRÜŞMEYİN diye ama zamanla objektif bakarak sorunun kaynağını görebiliyorsunuz, ön ödeme PARTNERİN SİZE GÜVENSİZLİĞİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. :) Bunu da ilkinde sağlarsanız zaten partner size 2. defada sorun çıkarmayacaktır.

PEKİİİİİ :

teşekkürler

Yine yanlış :)

Öncelik olarak bir yol haritası yazdım. Bu yol haritasında belirttiğim maddelerden birisi de takip edilmeyecek bir hat ve telefon.

Şimdi kamuda çalışan statü sahibi pek çok üyemiz var zaten bu da ilk serzeniş değil ama üstadım birincisi "Su testisi su yolunda kırılır" öncelik olarak buralarda üyelik açan herkes ya cinsel beklenti içinde yada mental beklenti içinde. Bu beklentilerini de özel hayatından ve statüsü gereği takip altında ise zaten dikkat etmesi gereken kişi burada partner değil. Partner e gönderdiğiniz para statünüzden ötürü bir sorun yaratacaksa bu sorun önce size yaratılır. Sizin bu duruma düşmemeniz için öncelikle 1 HAT ve 1 CEP TELEFONU na ihtiyacınız var. Bunları sağlamadan yapılan görüşme kondomsuz görüşmeye benzer ne zaman ne olacağı belli olmaz. O yüzden siz önce eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, ardından kadere bırakın.

Hak verdiğim kısımlar var tabi ki ama burası forum arkadaşlar. Forumda ön ödeme attığınız hangi partnerden iadenizi alamadınız yada ön ödeme ile alakalı sorun yaşadınız ve hala partner forumda ?

Yani bilemiyorum tabi ki bu sizin düşünceniz sizin görüşünüz ama bende bu forumun üyelerinden birisi olarak güven karşılıklı inşa edilen bir durum ve bu durumda önce kendi güvenliğinizden sorumlusunuz yani forumdan bir partner ile görüşmeden 2. hat ve telefonunuzu hazır etmeden bu işlere kalkışılmaz :)
Partnerler ile alakalı kısımda ise, evet doğru sizin başınıza bir iş gelirse partner de konuya dahil olur lakin ben bu güne kadar duymadım yani bir kamu personelinin eğer kendisine zimmetlenen ve verilen kaynaklar ile bu işleri fonlaması durumu söz konusu değilse.

Ama bu söyledikleriniz genel olarak doğru, forum dışı konuşuyorsak :)

Durum
Sosyal Coin
1,555
Yanlış.

Olaya tek taraflı bakıyorsunuz. Sizin kaybedeceğiniz belki zaman, belki de canınız istemedi lakin o partner o görüşmeye hazırlanmak için bir sürü masrafa giriyor.

1. Evini temizliyor yada temizlettiriyor.
2. Banyo, temiz çarşaf, ikramlıklar
3. Kişisel bakımı yaptırıyor yada yapıyor
4. Sizden kazanacağı parayı görüşme gerçekleşmezse kazanamıyor ve bu kalan 3 maddede oluşan cost maliyeti üstlenmek durumunda kalıyor.

Zaten partnerler tanımadığı güvenmediği kişilerden ön ödeme alıyor, burada devre ALAN-SATAN durumu ortaya çıkıyor, şikayet edebilirsiniz ama paranız olsa da satın alamayacağınız şeylerden birisi güven. Güveni de satın alabiliyorsunuz bunu da ön ödeme ile yaparsınız. Zira ön ödeme benim gözümde eskiden aynen bahsettiğiniz gibi bir şeydi ve diyordum ÖN ÖDEME İSTEYENLER İLE GÖRÜŞMEYİN diye ama zamanla objektif bakarak sorunun kaynağını görebiliyorsunuz, ön ödeme PARTNERİN SİZE GÜVENSİZLİĞİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR. :) Bunu da ilkinde sağlarsanız zaten partner size 2. defada sorun çıkarmayacaktır.

Yine yanlış :)

Öncelik olarak bir yol haritası yazdım. Bu yol haritasında belirttiğim maddelerden birisi de takip edilmeyecek bir hat ve telefon.

Şimdi kamuda çalışan statü sahibi pek çok üyemiz var zaten bu da ilk serzeniş değil ama üstadım birincisi "Su testisi su yolunda kırılır" öncelik olarak buralarda üyelik açan herkes ya cinsel beklenti içinde yada mental beklenti içinde. Bu beklentilerini de özel hayatından ve statüsü gereği takip altında ise zaten dikkat etmesi gereken kişi burada partner değil. Partner e gönderdiğiniz para statünüzden ötürü bir sorun yaratacaksa bu sorun önce size yaratılır. Sizin bu duruma düşmemeniz için öncelikle 1 HAT ve 1 CEP TELEFONU na ihtiyacınız var. Bunları sağlamadan yapılan görüşme kondomsuz görüşmeye benzer ne zaman ne olacağı belli olmaz. O yüzden siz önce eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, ardından kadere bırakın.

Hak verdiğim kısımlar var tabi ki ama burası forum arkadaşlar. Forumda ön ödeme attığınız hangi partnerden iadenizi alamadınız yada ön ödeme ile alakalı sorun yaşadınız ve hala partner forumda ?

Yani bilemiyorum tabi ki bu sizin düşünceniz sizin görüşünüz ama bende bu forumun üyelerinden birisi olarak güven karşılıklı inşa edilen bir durum ve bu durumda önce kendi güvenliğinizden sorumlusunuz yani forumdan bir partner ile görüşmeden 2. hat ve telefonunuzu hazır etmeden bu işlere kalkışılmaz :)
Partnerler ile alakalı kısımda ise, evet doğru sizin başınıza bir iş gelirse partner de konuya dahil olur lakin ben bu güne kadar duymadım yani bir kamu personelinin eğer kendisine zimmetlenen ve verilen kaynaklar ile bu işleri fonlaması durumu söz konusu değilse.

Ama bu söyledikleriniz genel olarak doğru, forum dışı konuşuyorsak :)
Hocam cep telefonu ve hat konusunda haklısınız ancak

Parapara tckimlik kartı ön arka yüz fotoğrafı vb bir sürü belge istiyor para gönderebilmek için yani para para da para gönderdiğiniz anda masak devreye giriyor

Kadın açısından da sürekli farklı kişilerden aynı miktar eft almak örtülü eticaret şüphesiyle maliye denetimi sıkıntısı çıkarabilir

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,555
Bir banka hesabını savcılık kararı olmadan izlemek suçtur. Mevduat hesapları herkese açık bilgi değildir. İncelemek için çok özel bir durum veya ihbar vs. Olması gerekir.
Masak izler bilginiz olsun . Ayrıca bilginiz olsun. Şu anda privqte sosyal medya hesapları bile izleniyor. (Muş demiyorum izleniyor diyorum dikkatinizden kaçmasın)

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Hocam cep telefonu ve hat konusunda haklısınız ancak

Parapara tckimlik kartı ön arka yüz fotoğrafı vb bir sürü belge istiyor para gönderebilmek için yani para para da para gönderdiğiniz anda masak devreye giriyor

Kadın açısından da sürekli farklı kişilerden aynı miktar eft almak örtülü eticaret şüphesiyle maliye denetimi sıkıntısı çıkarabilir
Hocam şimdi serbest piyasa kanunu da vergi mükellefi olmayan kişilerin hayatını idame etmek sureti ile vergi ödemeksizin elde edebileceği bir gelir ve süre var, yani devlet in masak ın sizi beni izlemesi için yada herhangi bir papara kullanıcısını herhangi bir gerekçe göstermeden izlediğini söylüyorsunuz. Öncelik olarak papara bir banka değil yani para transfer firması, bunun kanundaki adı böyle belki ama bunlar yeni moda bankerler ve üzerlerinde tutabilecekleri tek gelir uygulaması aracılığı ile yaptığınız işlem ücreti, yani masak bu durumda paparayı değil şahısların banka hesaplarını izlediğini söylüyorsunuz, yani şikayete dayalı olmak sureti ile tek bir whatsapp yazışması ile adınıza 10 dk içerisinde elektronik haciz zaten kondurulup işlemleriniz yasal olarak takibe alınıyor. Yani söylediğinizin hem yasal dayanağı yok hem de mantığa müfredat olarak da masak takip uygulamalarınca zaten ters. Masak sizi banka hesabınızı takip ederek incelemez.

Bir işletmesinizdir, vergi ödüyorsunuzdur, geliriniz ödediğiniz verginin üzerindedir ve şikayete dayalı bir işlem sureti ile yada finans kuruluşlarının yaptığı anomali testine takılırsınız ve vergi dönemi sonrası da gelirinizi düzgün beyan etmemişseniz inceleme başlatılır. Yani bahsettiğiniz gibi 15 yaşında bir çocuğun bile hesap açabildiği bir kuruluşun bahsettiğiniz şekilde 5-10 bin tl bandındaki işlemleri incelemesi ve anomali tespit etmesi pek mümkün değil çünkü anomali tespit edebilmesi için bir miktar ve tutar belirlemek zorunda zaten, papara ve diğer bankacılık uygulamalarında bunu açıkça görürsünüz günlük işlem limiti ve tutarı vardır, bunun üzerine zaten çıkamazsınız ama üst üste günlük işlem limitlerini sonuna kadar kullanırsanız zaten önce bankanız tarafından ardından maliye tarafından ziyaret edilirsiniz.

Kısacası bilmişlik yapmak değil amacım mesleğin erbapları zaten yanlışımı düzeltir fakat bahsettiğiniz durumun gerçekleşmesi biraz ütopik.

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Masak izler bilginiz olsun . Ayrıca bilginiz olsun. Şu anda privqte sosyal medya hesapları bile izleniyor. (Muş demiyorum izleniyor diyorum dikkatinizden kaçmasın)
Bakın onlar izlenir, toplumun ahlak dokusuna zarar verecek her türlü durum gerekirse telekominikasyon işlem başkanlığı ve siber suçlar ile mücadele tarafından izlenir. Yani yasayı bilmeniz ve uygulamanın müsaade ettiği kuralları izinleri bilmeniz gerek. Yani onlyfans hesabı açıp tw da duyuru yapıp tutuklanırsanız en fazla idari para cezası ve ifade verirsiniz çünkü yayının yapıldığı ülke, erişim izinleri, yaş sınırlaması gibi eylemlerin bir çoğu yasal olarak zaten yayıncının yada hesap sahibinin sorumluluk reddi. yani tw da yayınladığınız içerik ülke anayasasına aykırı değilse ve toplumu bölücü ayrıştırıcı ve ülke yöneticilerine hakaret içermiyorsa devlet kimsenin kimseye ettiği küfürün peşinde değil, buda şikayete dayalıdır, lakin işin mekaniği bilen biri olarak bu gün şikayet listesine yazılsanız incelemeniz muhtemelen 2 yıl sonra başlar, oluşacak şikayetleri incelenmesini ve yargılama hüküm sürecini düşününce, sadece şikayete dayalı işlemlerde bu söyledikleriniz mümkün hocam.

Durum
Sosyal Coin
42,080
Tanıtım Konusu Referansları
Oncelikle sizler kendi acinizdan dusunuyorsunuz ama birde bizlerin ya da bireysel olarak kendi adima konusmak gerekirse benim acimdan bakalim;
Outcall gorusmeler icin;

*-Bir otel rezervasyonuyla bir cok kisiye yazilabiliyor,randevu alinabiliyor;

*- Birden fazla gorustugum mavisler de sadece pardon diyip ansizin iptal edebiliyor;

Ben ne sartlarda olursa olsun bir randevum varsa erken kalkip, uykumdan feragat ediyorum, gerekli bakimlarimla ilgileniyorum, programim oldugu icinde baska tekliflere -bugun programim dolu diye cevap veriyorum,.

Tam arac cagiriyorum, mavise mesaj atiyorum bir bakiyorum tek tik, orada bitti iste, gunum gitti, zamanim gitti, modum dustu, yaptigim masraflarda cebimden cikti;

Sonra bir bakiyorum mavis bey ertesi gun baska bir arkadasa referans yaziyor.

Ve bunlar o kadar cok ki, ozellikle son bir aydir cok karsilasiyorum.

Sizler , bizlere odediginiz parayla zamanimizi kiraliyorsunuz, ve on odemeyi de kapora olarak gorebilirsiniz, ayni ev kiralamak gibi evi begeniyorsunuz, kaporasini veriyorsunuz, kontrat yaparken de odemenizi tamamlayip, anahtarinizi teslim aliyorsunuz.

Eger ki kayitlardan endise ediyorsaniz, hepimizin esi dostu mutlaka vardir, cok gerekli oldugu durumlarda erkek hesap numarasi paylasilabilir ya da atm den islem yapilabilir.

Benim isim bu, zamanimi kiraliyorum, iptallerden kaynakli magduriyetimi kim nasil giderecek?

Durum
Sosyal Coin
1,555
Aslında ön ödeme değil sıkıntı. İlk yazımda da söylediğim gibi kadın üyeler açısından bakınca empati yapabiliyorum.

Sıkıntı ön ödemenin yapılış biçimi. Yani ben ininal veya marketlerde satılan başka bir ön ödemeli kart ile ödeme eft yaparım hiç sıkıntı yok

Fakat bu ödeme için gerçek kimliğim ve gerçek numaramla kayıt olmam veya gerçek kimliğimi gizli numaram ile eşleştirmem gerekliliği idi sıkıntı diye bahsettiğim. Ordaki sıkı tı da pembiş bilecek diye değil zaten bir araya gelince sohbet edip herşeyi konuşuyoruz. Olay dijital kayıtların günün birinde sizin aleyhinizde kullanılma ihtimali

ANCAAK dün bir şey öğrendim fakat doğrulayamadım . Eğer doğru ise sorun çözülür zaten.

Galiba eğer pembiş parapara da bir link üretip bana gönderirse en parapara ya kendim üye olmama gerek kalmadan istediğim sanal kart veya sanal hesapla ödeme yapabiliyormuşum. Doğru ise zaten sorun çözülür

Bilgisi olan var mı

NOT : İsteyen erkek üyelere kimliği vb belli etmeden sanal kart sanal hesap kullanma taktikleri verilir 😉

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Leonalone ve ZEKİCE
Durum
Sosyal Coin
15,253
Aslında ön ödeme değil sıkıntı. İlk yazımda da söylediğim gibi kadın üyeler açısından bakınca empati yapabiliyorum.

Sıkıntı ön ödemenin yapılış biçimi. Yani ben ininal veya marketlerde satılan başka bir ön ödemeli kart ile ödeme eft yaparım hiç sıkıntı yok

Fakat bu ödeme için gerçek kimliğim ve gerçek numaramla kayıt olmam veya gerçek kimliğimi gizli numaram ile eşleştirmem gerekliliği idi sıkıntı diye bahsettiğim. Ordaki sıkı tı da pembiş bilecek diye değil zaten bir araya gelince sohbet edip herşeyi konuşuyoruz. Olay dijital kayıtların günün birinde sizin aleyhinizde kullanılma ihtimali

ANCAAK dün bir şey öğrendim fakat doğrulayamadım . Eğer doğru ise sorun çözülür zaten.

Galiba eğer pembiş parapara da bir link üretip bana gönderirse en parapara ya kendim üye olmama gerek kalmadan istediğim sanal kart veya sanal hesapla ödeme yapabiliyormuşum. Doğru ise zaten sorun çözülür

Bilgisi olan var mı

NOT : İsteyen erkek üyelere kimliği vb belli etmeden sanal kart sanal hesap kullanma taktikleri verilir 😉
Papara iban uygulamasına geçti. Yani karşı taraf iban numarasını verdiğinde sen oraya bankadan havale yapabiliyorsun. Banka mantığı yani gizlilik konusunda değişen bir durum yok.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Duru Lovely ve serdar64
Durum
Sosyal Coin
991
Degerli Serdar Bey;

Cok onemlı bır noktaya temas ettınız. Öncelikle teşekkür ederiz. Maalesef işimiz sebebiyle bu konu oldukça risk teşkil etmekte .Forumda çok beğendiğim ancak ön ödeme sebebiyle görüşme yapamadığım pembiş (partnerler) var. Çünkü bu riski alamayız. Her iki taraf için de.

Tekrar teşekkür ederim.

Şimdiden iyi senelere

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Ermanda, serdar64 ve Arass
Durum
Sosyal Coin
1,062
Aslında buradaki çözümsüzlüğün sebebi iki tarafında haklı olması. Mağdur edilmemek adına alınmaya çalışılan onlem olduğu için eleştiremiyorum. Ama işin mali-yasal boyutu yanında bir de evli olmanın getirdiği zorluklar var ön ödeme için :D görüşmeyi çok istediğim ancak on ödeme şartını başka sebepler yüzünden yerine getiremediğim oluyor bazen. Haklıların arasında kalınca itiraz etmek yerine sadece uyum sağlamak düşüyor bazen.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool, Ermanda ve serdar64
Durum
Sosyal Coin
6,507
Erkek tarafında iptal edilen görüşmeler olduğu kadar hanımefendiler tarafından da iptal edilen hatta teyitleşip gittiğimiz zaman bile cevap alamayıp geri dönülen zamanlar da oluyo, okuyoruz duyuyoruz. Her iki tarafında mağdur olduğu durumlar yaşanabiliyor. Ben ön ödeme muhabbetine kesinlikle karşıyım hem gizliliği bozması açısından hemde aksilik durumunda ödenen miktarın iadesi sürecinde bu muhabbetlere girmeyi sevmediğimden. Ancak konudan bağımsız bu durum zaten aslında müşteri sıfatında olan bizlerin elinde olan bir şey. Bu duruma talep olmadığı sürece bunun bir sürdürebilirliği olamaz zaten

Durum
Sosyal Coin
612
çok güzel bi konuya parmak basılmış. içindne çıklamıyan bir sorun bu konu. umarım bi orta yol bulunur.

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
1,555
Aslında buradaki çözümsüzlüğün sebebi iki tarafında haklı olması. Mağdur edilmemek adına alınmaya çalışılan onlem olduğu için eleştiremiyorum. Ama işin mali-yasal boyutu yanında bir de evli olmanın getirdiği zorluklar var ön ödeme için :D görüşmeyi çok istediğim ancak on ödeme şartını başka sebepler yüzünden yerine getiremediğim oluyor bazen. Haklıların arasında kalınca itiraz etmek yerine sadece uyum sağlamak düşüyor bazen.
Acaba forumda bir uygulama düşünülebilirmi randevusu na sadık kalmayan pembe ve mavi üyelere bir olumsuz puan verilse böylece hem randevulaşırken hem de ekerken daha dikkatli olunur

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Duru Lovely ve Ahmetdoğru
Durum
Sosyal Coin
11,087
Eski bir bankacı, finans sektöründe yönetici olarak çok kısa birkaç bilgiye temas edeyim;

1) sadece masak değil, banka personeli dahi hesapları izleyebilir, ki izler de. Müşterisi kime para yollamış, kimden para almış bunlara bakar.

2) personel, şüpheli gördüğü (bir süredir hareketsiz, mükerrer ya da hesabın açılış tarihi itibariyle olağandışı işlem ) işlemler için önce müşterisi ile görüşüp bilgi alır ya da uyum birimine iletir.

3) uyum birimi kendi denetimleri sonucunda direkt masak bildirimi yapabilir, ya da derinlemesine sorgu/bilgi/belge talebinde bulunabilir.

4) yabancı hesapları daha çok dikkat çeker, kaynak ve amaç sorgulanır.

5) banka, dilediği zaman dilediği bakiyeye kaynak sorgulama amacı ile bloke koyabilir ( çok çok çok düşük ihtimal)

6) tüm hareketler gerek papara gerek binancetr, eğer Türk bankalarına para çekecek iseniz, izlenir ve takip edilmez değildir.

7) söz konusu yurt dışı işlemi/sepa transfer ise onu da ayrıca konuşuruz.

Durum
Sosyal Coin
22,799
Acaba forumda bir uygulama düşünülebilirmi randevusu na sadık kalmayan pembe ve mavi üyelere bir olumsuz puan verilse böylece hem randevulaşırken hem de ekerken daha dikkatli olunur
Pembişlerin arasında zaten bu oto kontrol var ekmeyi denediğiniz de zaten anlarsınız . Ama mavişlerin arasında bu yok mesela bir çoğumuzun başına gelmiştir 2 saatlik randevu alınmıştır ama 4 saatlik alan tercih edilmiştir. (Suya atıyorum yanlış anlaşılma olmasın :) ama bu konuyu bir tek geçenler de alakasız bir konuda ve sizin geçen açtığınız konuda okudum . Ben dahil mavişlerin bir çoğu daha duygusal bakıp olumsuz konu açmaktan çekiniyoruz . ( belki bunun nedenlerini başka bir konuda değiniriz)

Beğenenler:
  • Beğen
Durum
Sosyal Coin
15,644
Aynısı benimde aklımda vardı bu detay, randevusunu eken kişiler veya randevu esnasında rahatsız edici davranışlarda bulunan kişiler için bir puanlama sistemi gelmeli ve belli bir baraj sistemi olmalı, mesela diyelim ki kişi bu belirlenen barajın altında kaldı, puanını düzeltene kadar randevu alması engellenmeli gibi

Beğenenler:
  • Beğen

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Aynısı benimde aklımda vardı bu detay, randevusunu eken kişiler veya randevu esnasında rahatsız edici davranışlarda bulunan kişiler için bir puanlama sistemi gelmeli ve belli bir baraj sistemi olmalı, mesela diyelim ki kişi bu belirlenen barajın altında kaldı, puanını düzeltene kadar randevu alması engellenmeli gibi
Oldu istersen şurada oturalım peçete mendil tutalım ?

Arkadaşlar bilmiyorum bir rehavete kapılıp kafanızda şuda olsun buda olsun diyorsunuz ama bazı önceliklerimiz var
1. Herkesin insan olduğunu unutmamak, yani değerlendirilecek olan bir hizmettir onu anlarım ama değerlendirilen kişi bir kadın

2. randevusunu eken, randevu esnasında rahatsız edici davranışları olan kişileri siz kendiniz puanlarsınız, görüşmeyi bitirir çıkarsınız evinden gelir foruma yazarsanız eğrisini doğrusu bu da en iyi ödül yada cezadır. Biz FORUM İÇİNDEKİ kuralları uygularız, siz o eve gittiğiniz andan itibaren partner ile aranızdaki görüşme şartlarına ve o evin şartlarına uyarsınız. Bizim o evin içindeki kurallara yada partnerle sizin aranızdaki anlaşmada HİÇ Mİ HİÇ YERİMİZ YOK !

3. Bahsettiğimiz bir insan ! Puanın altında kalmak nedir ? Kim bunun duayeni bilir kişisi ? Yani şu şekilde yapılan oral sex makbuldür diyecek kişi kim ? Mesela kişi kendisine oral sex yapılırken partnerinin dişlerini dokundurmasını bayılır, kimisi de diş değdiği anda görüşmeyi sonlandırır ? Kim o bu konularda bilirkişilik yapacak kişi ? Ve hangi partner binlerce farklı zevk e sahip binlerce adamı memnun edecek ? Şöyle bir kadın hayal edin kafanızda ? Ettiniz mi ? Emin olun kalçası başkasına göğüsleri başkasına bacakları başkasına yüzü başkasına ait birini hayal edersiniz. Kimse mükemmel değildir lakin değerlendirme derecelendirmeden ziyade kişiye olan duygularınızı hislerinizi gösterebileceğiniz bir mekanizma olabilir ki yapıyorum zaten, ama bu yıldızlama olarak değil itibar puanı, yani herhangi biri herhangi bir konuda sizi değerlendirebilecek

1703597151667

Ama bu sizin hizmet verdiğiniz yada aldığınız konular ile alakasız olacak. İsteyen buradan da Sosyal İtibar Puanı nı takip edebilir.

Yakında bu özellik duyurulacak, şimdilik test aşamasında sizde test edebilirsiniz bu arada.

Durum
Sosyal Coin
8,990
Zaten referansın teyidinde, mimli olanlar ortaya çıkıyor. Benden şimdiye kadar kimse ön ödeme falan istemedi. Benim en büyük referansım telefon numaram.Pembislerde biliyor forumda kim klavye başında çalışıyor, kim yatakta çalışıyor. Kısaca ön ödeme isteniyorsa; daha yatak rep.i kasmaniz gerekiyor anlamı çıkartmanız lazım.

Beğenenler:
  • Beğen
Tüm sayfalar yüklendi.
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye