Olumsuz Görüşme Olumsuzluk Abidesi

Olumsuz Görüşme referansıdır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Sosyal Coin
470
Merhabalar 9 Nisan 2024 günü @Madambianca06 ile iletişime geçtim gecelik için görüşürken karşılıklı olarak iletişim sorunu yaşadık ve başka bir görüşme kabul etmiş oldu. 10 nisan için de görüşme talep ettim ancak müsait olmadığını beyan etti ve 11 nisan olarak müsait olduğunu gecelik görüşme için iletişim kurmuş olduk. 11 Nisan geldiği gün görüşmeyi unuttuğunu ve bu durumu telafi edeceğini söyledi. 14 nisanda tekrar iletişime geçip görüşme talep ettim müsait olduğunu iletti. Sanırım hanımefendi uyumaya gelmişti. Müsait olmadığını söyleseydi zaten anlayışla karşılıyorum. Sürekli bir bahane sürekli bir olumsuz yaklaşım. Referansların olumlu olup ama olumsuz yaklaşması şaşırtıcı...

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: haydarali06, Emre1626 ve Stigmataa
Durum
Sosyal Coin
282,746
Merhabalar 9 Nisan 2024 günü @Madambianca06 ile iletişime geçtim gecelik için görüşürken karşılıklı olarak iletişim sorunu yaşadık ve başka bir görüşme kabul etmiş oldu. 10 nisan için de görüşme talep ettim ancak müsait olmadığını beyan etti ve 11 nisan olarak müsait olduğunu gecelik görüşme için iletişim kurmuş olduk. 11 Nisan geldiği gün görüşmeyi unuttuğunu ve bu durumu telafi edeceğini söyledi. 14 nisanda tekrar iletişime geçip görüşme talep ettim müsait olduğunu iletti. Sanırım hanımefendi uyumaya gelmişti. Müsait olmadığını söyleseydi zaten anlayışla karşılıyorum. Sürekli bir bahane sürekli bir olumsuz yaklaşım. Referansların olumlu olup ama olumsuz yaklaşması şaşırtıcı...

Değerli Referansınız için teşekkür ederiz. Lütfen referans yazılan partneri etiketleyerek (@ işareti ile forumdaki kullanıcı adını yazınız.) yazdığınız referansın geçerliliğini onaylatınız aksi halde referansınızın geçerliliği doğrulanmayacak Olumlu Referans olsa dahi forum yöneticileri tarafından silinmesi söz konusu olacaktır.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
1,512
Olumsuz görüşme demişsiniz ama , görüşebildinizmi neler yaşadınız detay vermemişsiniz , sadece uyumaya geldiğini söylemişsiniz , ne yaptı ne etti görüştünmü sadece uyudumu bilgilendirme ve açıklamanızı yaparsanız seviniriz hanım efendide ona göre cevap vericektir size

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Robin
Durum
Sosyal Coin
8,990
Bence de olumsuz bir durum yok ortada. Parayı veren düdüğü çalar anlayışıyla yaklaştığınız için size olumsuz bir durummuş gibi gelmiş. Bu olmadı ötekine diye hareket etseniz sıkıntıya düşmez siniz.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
470
Bence de olumsuz bir durum yok ortada. Parayı veren düdüğü çalar anlayışıyla yaklaştığınız için size olumsuz bir durummuş gibi gelmiş. Bu olmadı ötekine diye hareket etseniz sıkıntıya düşmez siniz.
Parayı veren düdüğü çalar diye bişey yok olmaz öyle bir durum. Karşınızdaki kadına eşik edilir. Referansa göre hareket etmiştim sadece.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
8,990
Parayı veren düdüğü çalar diye bişey yok olmaz öyle bir durum. Karşınızdaki kadına eşik edilir. Referansa göre hareket etmiştim sadece.
Referanslar o arkadaşların yaşadıklarını yansıtıyor, o da dilleri tecrubeleri yettiğince. Siz daha yazışmanın ötesine geçmemişsiniz, genel anlamda burada görüşmeler; olumlu, olumsuz, nötr diye yorumlanıyor. Hele bir görüşme yapın sonra değerlendirirsiniz.

Son düzenleme:
Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
470
Referanslar o arkadaşların yaşadıklarını yansıtıyor, o da dilleriz tecrubeleri yettiğince. Siz daha yazışmanın ötesine geçmemişsiniz, genel anlamda burada görüşmeler; olumlu, olumsuz, nötr diye yorumlanıyor. Hele bir görüşme yapın sonra değerlendirirsiniz.
Sanırım kendimi ifade edemedim. Hanımefendiyi davet ettim. Davetimi kabul etti görüşme sağladık. Görüşme sağlamadan olumsuz olarak nasıl yorum yapabilirim?

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
879
Burdakiler niye sürekli partnerleri savunuyor bırakın insanlar fikirlerini dile getirsinler onlarda sizin müşteriniz tamam ama diğerlerinin fikirleri de önemli her seferinde olumsuzluk belirtenlere hemen karşı cikiyosunuz

Durum
Sosyal Coin
1,558
Burdakiler niye sürekli partnerleri savunuyor bırakın insanlar fikirlerini dile getirsinler onlarda sizin müşteriniz tamam ama diğerlerinin fikirleri de önemli her seferinde olumsuzluk belirtenlere hemen karşı cikiyosunuz
Maalesef sitede durum böyle, daha hanımefendi bir şey yazmadan iki kişi onun adına savunmaya geçmiş. Evet referans yetersiz belki daha fazla ayrıntı olabilirdi olumsuzluk yaşanan durumlarla alakalı ama bu direkt savunma yapılabilecek bir referansta değil. Isterse 500 tane olumlu referansı olsun, bir kişi bile olumsuz bir durum yaşadıysa yargılayamayız, saygı duymak lazım.

Durum
Sosyal Coin
470
Özellikle detay vermedim hanımefendinin yazmasını bekliyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
2,736
Siz görüştünüz mü görüşmediniz mi tam anlayamadım

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
3,450
Olumsuz bir durum göremiyorum yazılmış, pes demeyeceğim zira yıllar içinde böyle yorumlara ve yorum sahiplerine alıştık. Geçmiş olsun...

Beğenenler:

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Özellikle detay vermedim hanımefendinin yazmasını bekliyorum.
Kişinin kadın olması
Forumda gördüğü kişi ile görüşmesi
Forumdaki fotolarının gerçek olması
Forumdaki hizmetlerini sunması
Forumdaki şartlarına uyması
Forum kurallarına uymuş olması
Darp edilmemek
Gasp edilmemek
Hırsızlığa maruz kalmamak
Dolandırılmamak
Tehdit edilmemek
Görüşme harici rahatsız edilmemek
Özel hayata dair bilgilerin korunması

Bunlardan hangisini kapsıyor detay vermemişsiniz de böyle olumsuz referans olmaz, dingonun ahırı değil kuralları var buranın. Siz öyle kız yazana kadar detay vermeyeyim bekleyeyimlik bir durum yok, yetişkin insanlarız olumsuz yazmayı bilmiyorsanız insanların eleştirmesine de laf etmeyin, siz detay açıklama vermeden olumsuz yazarsanız size de yüklenirler.

Bu olumsuz konu içeriklerinden birine sahip değilse nötr olur arkadaşım senin kişisel tercihine göre partner bulmuyoruz, kimse sana bulmuyor sen gelip burada görüp beğeniyorsun, buradaki kuralları ihlal ediyorsa da biz atıyoruz, bu olaydan forum ve kızlar sorumluymuş gibi davranmayın.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: cigersiz ve MALENA06

Deadpool

Sosyal Forum
Durum
Sosyal Coin
113,547
Olumsuz bir durum göremiyorum yazılmış, pes demeyeceğim zira yıllar içinde böyle yorumlara ve yorum sahiplerine alıştık. Geçmiş olsun...
Yahu adam görüşüp görüşmediğini bile 3 mesajda zor anlatmış, gelmiş uyumuş, ne zaman niye neden yani uyumaya geldiyse hanımefendi çıkar gidersiniz ödemesini yapmadan olur biter, gelir foruma yazmanıza bile gerek kalmaz, siz yanınıza gelen birinin alkollü mü uykulu mu değil mi anlamıyorsanız bu da bizim sorunumuz değil dimi ?

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Madambianca06 ve MALENA06
Durum
Sosyal Coin
470
Yahu adam görüşüp görüşmediğini bile 3 mesajda zor anlatmış, gelmiş uyumuş, ne zaman niye neden yani uyumaya geldiyse hanımefendi çıkar gidersiniz ödemesini yapmadan olur biter, gelir foruma yazmanıza bile gerek kalmaz, siz yanınıza gelen birinin alkollü mü uykulu mu değil mi anlamıyorsanız bu da bizim sorunumuz değil dimi ?
Sayın yönetici anlatmak zor değil sadece hanımefendi olmadan yazıp geçmek istemedim. Sıkıntı yok sıralarım.

1. Gecelik 17.000 yazmasına rağmen 18.000 talep edilmesi
2.Gecelik Program yapmışken her şey hazırlanmışken ayrı bir program yapıp unuttum demesi ve telafi edeceğim demesi. Hiçbir şeyi hatırlamaması
3.Forumda hizmetlerin yazılması ayrıca kendisinden tekrar teyit alınmasına rağmen hem erken gitmek hemde beklenen hizmeti alamamak
4. Ten uyumsuzluğu denilerek herşeye olumsuz yaklaşmalar
5.Foruma yazdıktan sonra aranmalar mesajlar vs.
6.Siz diyorsunuz ödemesini yapmadan ödemesini önden talep ettiği için ödeme yapmama gibi birşey söz konusu değil.
7. Alkollü yada uykulu gelmesi sizin sorununuz değil ise bu forumun ve referans yazmanın amacı kalmıyor öyleyse.

Son düzenleme:
Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Armasar
Durum
Sosyal Coin
10,696
Tanıtım Konusu Referansları
Merhabalar beyfendi saygi cercevesinde size yanit vermeye calisacagim. İlkin gorusmemizi unuttugum dogrudur insanlik halidir olamaz mi? Velev ki sonrasinda evinize davetinizi kabul edip geldim biz gecelik degil 2 saatlik gorusme gerceklestirdik ve asla uyumadim telefonuma bile bakmadim. 1,5 saat size refakat ettim neredeyse bir saatten fazla yatak odasinda sizinle beraberlik yasayarak gecti bittigi halde birlikteligi uzatmak istediniz devam ettim. Profesyonelligime yakismaz burada yatagimizi paylasmam ancak size gerekli performansi sergiledigimi dusunuyorum kisisel hijyeninize biraz dikkat etseydiniz gorusmemiz maximum seviyede olurdu tabi. Neyazik ki bunu anlamam icin biraz gec kalmistim. Rimming videomu izleyip heyecanlandiginizi soylemistiniz beklentiniz cok yuksek olup karsiligini alamadiginizda bunu sadece bana yuklemeniz uzucu. Herkese hersey yapilmaz, mide kaldirmaz. Ben koleniz degil partnerim. Size soz vermedim bu tamemen begeni ve uyumla alakali bi durum demistim.Sizi kirmamak icin kendimden feragat ettim yanlis yapmisim. Kendime saygisizlik ettigim icin pismanim. Insanlarin ekmegiyle oynamanin bukadar kolay olmasi isin en korkunc yani. Sizi vicdana davet ediyorum. Iban bilgisi paylasin size yarim saatin iadesini yapayim. Sohbetsiz, vizyonsuz, huysuz ve hosnutsuzsunuz.
"Benimle hersey mumkundur zira herkese ayni degilim ;) "

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Burcu Yalçın
Durum
Sosyal Coin
9,531
Merhabalar beyfendi saygi cercevesinde size yanit vermeye calisacagim. İlkin gorusmemizi unuttugum dogrudur insanlik halidir olamaz mi? Velev ki sonrasinda evinize davetinizi kabul edip geldim biz gecelik degil 2 saatlik gorusme gerceklestirdik ve asla uyumadim telefonuma bile bakmadim. 1,5 saat size refakat ettim neredeyse bir saatten fazla yatak odasinda sizinle beraberlik yasayarak gecti bittigi halde birlikteligi uzatmak istediniz devam ettim. Profesyonelligime yakismaz burada yatagimizi paylasmam ancak size gerekli performansi sergiledigimi dusunuyorum kisisel hijyeninize biraz dikkat etseydiniz gorusmemiz maximum seviyede olurdu tabi. Neyazik ki bunu anlamam icin biraz gec kalmistim. Rimming videomu izleyip heyecanlandiginizi soylemistiniz beklentiniz cok yuksek olup karsiligini alamadiginizda bunu sadece bana yuklemeniz uzucu. Herkese hersey yapilmaz, mide kaldirmaz. Ben koleniz degil partnerim. Size soz vermedim bu tamemen begeni ve uyumla alakali bi durum demistim.Sizi kirmamak icin kendimden feragat ettim yanlis yapmisim. Kendime saygisizlik ettigim icin pismanim. Insanlarin ekmegiyle oynamanin bukadar kolay olmasi isin en korkunc yani. Sizi vicdana davet ediyorum. Iban bilgisi paylasin size yarim saatin iadesini yapayim. Sohbetsiz, vizyonsuz, huysuz ve hosnutsuzsunuz.
"Benimle hersey mumkundur zira herkese ayni degilim ;) "
Bianca sevgilim olur, ve kendisi ile en az 15-20 kes eşlik ettim ve hiç bir zaman böyle bir sorun yaşamadım. Bu beyfendi bana da yazdı ama iyi ki kabul etmemişim…
Adamlık öndeki 5 cm de deil yürekte saklı…
Sevgiler

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: hakkinen ve Madambianca06
Durum
Sosyal Coin
470
Sayın @MALENA06 hakaret içerikli yazmadığımın farkındasınızdır umarım adamlığı sizden öğrenecek değilim ayrıca @Madambianca06 kişisel bakım diyorsunuz kendi evimde sizi davet etmeden önce duşumu almış hazırlanmış bir şekilde sizi beklemişim belki kafanız güzel gelmemiş olsaydınız daha sağlıklı karar vermiş olurdunuz. Ayrıca @MALENA06 hanım görüşme esnasında yanımızdamıydınız? neler yaşandığını biliyormusunuz? Adamlık demişsiniz işinize gelmediğinde adamlıktan bahsedersiniz. İşinize geldiğinde kadınlıktan. Kusura bakmayın ama kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz parayıda yolda toplamıyoruz. Karşılıklı saygı çerçevesinde olarak görüşme sağlamaya çalışıyoruz. Madem kişisel bakım sıkıntılı idi o esnada söyleyip görüşme gerçekleştirme sağlamasaydınız. Kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta. Forumun amacıda iki tarafıda sıkıntıya düşmeden görüşmesini sağlamak. Çok görüşme sağladım ancak ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum. Yolunuz açık kazancınız bol olsun... Lütfen beni özel hattımdan rahatsız etmeyiniz.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,531
Canimsin tsk ederim sevgilim
Bırak dalgalansın deniz, kükresin dalgalar
Kıyıya vursun …
Senin kalbinin güzelliğini bilen biliyor
Kalbi çirkin olanın merhametini ve vicdanını kendisi ile bırak
Çünkü bakış açısı kötü ise sen değiştiremezsin
O onun sınavı
Sayın @MALENA06 hakaret içerikli yazmadığımın farkındasınızdır umarım adamlığı sizden öğrenecek değilim ayrıca @Madambianca06 kişisel bakım diyorsunuz kendi evimde sizi davet etmeden önce duşumu almış hazırlanmış bir şekilde sizi beklemişim belki kafanız güzel gelmemiş olsaydınız daha sağlıklı karar vermiş olurdunuz. Ayrıca @MALENA06 hanım görüşme esnasında yanımızdamıydınız? neler yaşandığını biliyormusunuz? Adamlık demişsiniz işinize gelmediğinde adamlıktan bahsedersiniz. İşinize geldiğinde kadınlıktan. Kusura bakmayın ama kimsenin ekmeğiyle oynamıyoruz parayıda yolda toplamıyoruz. Karşılıklı saygı çerçevesinde olarak görüşme sağlamaya çalışıyoruz. Madem kişisel bakım sıkıntılı idi o esnada söyleyip görüşme gerçekleştirme sağlamasaydınız. Kimse kimseyi zorlamıyor sonuçta. Forumun amacıda iki tarafıda sıkıntıya düşmeden görüşmesini sağlamak. Çok görüşme sağladım ancak ilk defa böyle birşey ile karşılaşıyorum. Yolunuz açık kazancınız bol olsun... Lütfen beni özel hattımdan rahatsız etmeyiniz.
Sizi ben rahatsız etmiyorum
Etmek istesem zaten ben yapmam 👍
Çok görüşme sağladığınızı belirtmişsiniz, hiç olumlu referansınız yok
Sadece karalama amaçlı yazmışsınız
Kafanız güzel demişsiniz!!
Burda hukuki olarak karşı tarafın size dava hakkı var 👍👍

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
470
Bırak dalgalansın deniz, kükresin dalgalar
Kıyıya vursun …
Senin kalbinin güzelliğini bilen biliyor
Kalbi çirkin olanın merhametini ve vicdanını kendisi ile bırak
Çünkü bakış açısı kötü ise sen değiştiremezsin
O onun sınavı

Sizi ben rahatsız etmiyorum
Etmek istesem zaten ben yapmam 👍
Çok görüşme sağladığınızı belirtmişsiniz, hiç olumlu referansınız yok
Sadece karalama amaçlı yazmışsınız
Kafanız güzel demişsiniz!!
Burda hukuki olarak karşı tarafın size dava hakkı var 👍👍
Etmek istesem zaten ben yapmam 👍 tehdit hoş değil sizin rahatsız ettiğinizi söylemedim. Forumdan görüşme sağladığımı söylemedim zaten. Sıkıntı yok dava açabilir. Herşey çıkar ortaya zaten. @MALENA06 hanım. Sağlıcakla kalın. Size artık yorum yapmayacağım. Yorumunuz size kalsın. Site yöneticisinden @Deadpool ricam üyeliğimin iptalini rica ediyorum.

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
9,531
Etmek istesem zaten ben yapmam 👍 tehdit hoş değil sizin rahatsız ettiğinizi söylemedim. Forumdan görüşme sağladığımı söylemedim zaten. Sıkıntı yok dava açabilir. Herşey çıkar ortaya zaten. @MALENA06 hanım. Sağlıcakla kalın. Size artık yorum yapmayacağım. Yorumunuz size kalsın. Site yöneticisinden @Deadpool ricam üyeliğimin iptalini rica ediyorum.
Yolunuz açık olsun
Davanın birebir takipçisi olucam
Saygılar …

Beğenenler:
Durum
Sosyal Coin
15,253
Üyenin kendi isteği ile hesabı kapatılmıştır.

konu kilit.

Beğenenler:
  • Beğen
Tepkiler: Deadpool ve MALENA06
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19,556
Üyeler
28,864
Konular
196,390
Yeni Üye